Hälsans Källa

4.9
(15)
Varmt välkommen till Hälsans Källas nya rum.
Hälsans Källa erbjuder massageterapi, stresshantering, coachande och helande samtal samt intuitiv healing och meditation så väl i grupp som individuellt.

Har du några frågor om behandlingarna tveka inte att höra av dig!

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Linda Marie Evensen

Att finna tid och rum för att skapa balans mellan den inre och den yttre världen är idag viktigare än någonsin men inte för alla så lätt.

Den yttre världen slukar ständigt fokus från den inre världen vilken är den viktigaste källan att lyssna till för att leva ett liv mer hand i hand med vår sanning, mer i självkärlek och inre harmoni. Bortsett från den inre stämman har många av oss också tappat kontakten med den fysiska kroppen. Vi går runt med värk i våra kroppar utan att ställa oss frågan varför, vi tar en värkablett och kör vidare. Kroppen har precis som vårt inre en oerhörd massa information som vi behöver återlära oss att lyssna till.

Hälsans Källa är för mig, Linda just den inre stämman som knyter ihop allt som är vi. Stämman som vi idag dessvärre har fått allt svårare att höra, vilket i sig är en faktor till ökad stress, psykisk- och fysisk ohälsa.

Hälsans Källa finns till för dig som vill finna vägen vidare från den platå du står på idag och leva ett liv mer i enhet med det som är du och för dig som behöver landa i livet och finna vägen tillbaka från ett liv i stress och oro. Jag finnd också för dig som behöver en stunds skön avkoppling med massage och stresshantering eller lite av alla delar.

Helhet är en grundbult i arbetet som utförs här, Hälsans Källa möter hela människan och människan får möta, hela sig själv.

Genom att knyta ihop min egen erfarenhet av livets hårda törnar med mitt 20 åriga arbetsliv inom vården och utbildningar inom psykologi, psykiatri, andlig och personlig utveckling samt coaching skräddarsyr vi tillsammans din väg helt och hållet utifrån var du befinner dig idag och var du önskar komma.

Varmt Välkommen!

Utbildning

  • Undersköterska med psykiatrisk inriktning
  • Certifierad massageterapeut
  • Diplomerad stress- och självkänsla coach
  • Instruktör i medveten andning och meditation
  • Diplom i intuitiv healing
  • Jag har läst medicin 1 och 2 samt flertalet kurser i näringslära och komplementära medicin.
Linda Marie Evensen

Omdömen

4.9
(15)
16 mar 2022
Mycket bra
Mia K
13 dec 2021
Supernöjd verkligen! Jätte duktig
Georges B
3 dec 2021
Det var en bra massage
Ruben L
20 nov 2021
Väldigt bra bemötande och avkopplande massage.
Sebastian A
18 nov 2021
Aldrig besökt en massör med så varma händer förut. Som två element. Väldigt behagligt.
Niclas M
10 sep 2021
Bra bemötande och goda service.
Osman E
Massage Linköping > Hälsans Källa
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter