Hälsans Källa

5.0
1 omdöme
Varmt välkommen till Hälsans Källas nya rum.
Hälsans Källa erbjuder massageterapi, stresshantering, coachande och helande samtal samt intuitiv healing och meditation så väl i grupp som individuellt.

Har du några frågor om behandlingarna tveka inte att höra av dig!

Boka tid

  • Klippkort Hälsoresurs Klassisk Massage

   Denna behandling passar dig med ömma och stela muskler som önskar en lite mer djupgående massage
  • Massageterapi

   från 390 kr
   Denna behandling passar dig som besväras av stela och ömma muskler och som önskar en stunds avkoppling
  • Intuitiv Massage

   720 kr
   Den här behandlingen passar dig som har mycket värk i kroppen men som också bär mycket förtryckta emotioner som du önskar förlösa. Här arbetar jag en mjukare massageteknik ihop med energier. Jag känner in din fysiska och känslomässiga kropp och arbetar med att tillsammans med dig förlösa känslomässiga blockeringar och minnen som på olika sätt begränsar dig och ditt flöde i livet.
   Behandlingen tar 90 till 180 minuter och avslutas med en stunds samtal.
  • Stressrelease

   600 kr
   Denna behandling passar dig med ömma trötta muskler som önskar komma ner i varv men har svårt att finna vägen själv. Behandlingen börjar med lugnare strykningar och olika tekniker där tempo och tryck successivt ökas för att sedan successivt bli lugnare igen. Vilket skapar förutsättning för en ultimat avkoppling som håller i sig en längre stund efteråt.
  • Prova på samtal

   200 kr
   Att hitta rätt person att anförtro sig till är inte alltid så lätt. Prova på samtal är för dig som önskar stödjande samtal eller coaching men som vill känna först om jag kan vara rätt person att ge förtroendet till.
  • Samtal/Coaching

   560 kr
   Samtal och coaching är för dig som känner att du har kört fast i livet och kanske också dina känslor och som känner att du vill finna vägen framåt och skapa en hållbar förändring som ger dig mer lust och glädje i livet.

   Vi arbetar med kartläggning av dig, tidsinventering, tankeinventering mm för att skapa förståelse för vem du är och genom det en förståelse för vägen du står på nu. Vi tittar på hinder och möjligheter och skapar förståelse för tankens inverkan på livet vi skapar. Vidare arbetar vi med dina mål och delmål där du mellan träffarna utmanas i att ta successiva steg för att kunna nå ditt mål.

   Önskar du samtal eller coaching för att skapa en förändring i livet och vet med dig att du kommer att behöva fler samtal rekomenderar jag dig att köpa paketet med tre samtal till reducerat pris.

   Välkommen!
  • Samtal/Coaching, 3 x 60 min

   1 500 kr
   Ett paket om tre coachande eller stödjande samtal.
   ordpris 1800:-

Om oss

Linda Marie Evensen

Att finna tid och rum för att skapa balans mellan den inre och den yttre världen är idag viktigare än någonsin men inte för alla så lätt.

Den yttre världen slukar ständigt fokus från den inre världen vilken är den viktigaste källan att lyssna till för att leva ett liv mer hand i hand med vår sanning, mer i självkärlek och inre harmoni. Bortsett från den inre stämman har många av oss också tappat kontakten med den fysiska kroppen. Vi går runt med värk i våra kroppar utan att ställa oss frågan varför, vi tar en värkablett och kör vidare. Kroppen har precis som vårt inre en oerhörd massa information som vi behöver återlära oss att lyssna till.

Hälsans Källa är för mig, Linda just den inre stämman som knyter ihop allt som är vi. Stämman som vi idag dessvärre har fått allt svårare att höra, vilket i sig är en faktor till ökad stress, psykisk- och fysisk ohälsa.

Hälsans Källa finns till för dig som vill finna vägen vidare från den platå du står på idag och leva ett liv mer i enhet med det som är du och för dig som behöver landa i livet och finna vägen tillbaka från ett liv i stress och oro. Jag finnd också för dig som behöver en stunds skön avkoppling med massage och stresshantering eller lite av alla delar.

Helhet är en grundbult i arbetet som utförs här, Hälsans Källa möter hela människan och människan får möta, hela sig själv.

Genom att knyta ihop min egen erfarenhet av livets hårda törnar med mitt 20 åriga arbetsliv inom vården och utbildningar inom psykologi, psykiatri, andlig och personlig utveckling samt coaching skräddarsyr vi tillsammans din väg helt och hållet utifrån var du befinner dig idag och var du önskar komma.

Varmt Välkommen!

Utbildning

 • Undersköterska med psykiatrisk inriktning
 • Certifierad massageterapeut
 • Diplomerad stress- och självkänsla coach
 • Instruktör i medveten andning och meditation
 • Diplom i intuitiv healing
 • Jag har läst medicin 1 och 2 samt flertalet kurser i näringslära och komplementära medicin.
Linda Marie Evensen

Omdömen

5.0
1 omdöme
10 sep 2021
Bra bemötande och goda service.
Osman E
Massage Linköping > Hälsans Källa
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter