Ha Bra Liv Stockholm

4.9
(12)
Ha Bra Liv hittar du centralt på Kungsholmen, John Ericssonsgstan 9.

Våra terapeuter har lång erfarenhet och erbjuder högkvalitativa behandlingar som är anpassade efter dina behov.

Behandlingar som erbjuds är Behandlande-muskelmassage, Lymfmassage, Klassisk massage, Kost/näringsterapi, Coaching, Personlig träning.

Här kan du boka behandling inom massage, kost/näring. Resterande kontaktar du oss på 070 - 413 49 69

Varmt Välkommen!

Boka tid

  • Lymfmassage

   från 950 kr
   Lymfmassagen har i syfte att öka cirkulationen och rena kroppen från slaggprodukter och är en av de viktigaste metoderna för fysisk minskning av svullnad och värk.
   Lymfsystemet är en del av kroppens reningsverk och immunförsvar. Det har i uppgift att samla upp slaggprodukter och forsla bort det. I många fall har kroppens lymfsystem blivit igenslammat av det vi äter/dricker, av mkt stress och förlite vätska.

   Jag utför en särskild massageteknik som ökar transporten av lymfvätska och stimulerar aktiviteten i lymfsystemet. De grundläggande teknikerna har i uppgift att lösgöra hud och bindväv så att fibroser och ärrvävnad minskar och lymfvätskan kan börja flöda igen. Trycket anpassas till den enskilde klientens tillstånd.

   I samband med lymfmassagen hos mig får man alltid ett egenvårdsprogram att utföra hemma och om man vill, en genomgång av kosthållning som gynnar lymfsystemet.
  • Behandlande / Muskel massage

   från 850 kr
   Då vi dagligen utsätter vår kropp för slitage och snedbelastningar skapar vi spänningar i muskulaturen som i sin tur ger smärta på olika sätt. Direkt i det spända området eller via triggerpunkter som ger en utstrålande smärta.

   Min massage går på djupet och löser spänningar som sitter fast, jag kombinerar massageterapeutiska tekniker beroende på dina behov.
   Koppning ingår nästan alltid i mina behandlingar.
  • Klassisk massage

   från 850 kr
   En klassisk massage, avslappnande men även ordentlig och djupgående.
   Boka denna om du känner dig spänd, allmänt stel eller stressad och inte har någon specifik problematik.
  • Hårmineralanalys

   1 700 kr
  • Träningsinstruktion

   800 kr

Om oss

Jenny Abrahamsson

Idag har jag arbetat med massage i 20 år, både på företag och på min egen klinik på Kungsholmen. Utöver massagen besitter jag även kompetens inom näringslära och mental träning.
Min största kompetens är dock att behandla smärttillstånd i muskler. I huvudsak handlar det om att bli av med de spänningar i t.ex. axlar, rygg eller ben som vi alla drar på oss i vår vardag. Genom att behandla dessa regelbundet slipper vi ofta värre smärttillstånd.
Om din kropp redan har den typen av besvär går även det att behandla effektivt. (migrän, ryggskott, musarm m.m.) Jag jobbar via olika massagetekniker där inriktningen och graden av hårdhet bestäms av din åkomma och givetvis dina önskemål.

Jag har genom åren samlat på mig många utbildningar inom hälsa, eftersom jag drivs starkt av att få kunna lösa olika problem som kunden kan ha i sin rörelseapparat både när det gäller muskulärt, mat/näring och mentalt.

Utbildning

 • Massageterapeut AGI
 • Certifierad massör av branschrådet Svensk Massage
 • Näringsterapeut NMS
 • Lymfmassör AGI
Jenny Abrahamsson

Omdömen

4.9
(12)
30 nov 2021
Bra upplevelse, en mycket erfaren terapeut som ingav förtroende och som också gav goda råd
Verifierad kund
2 feb 2021
Omhändertagande, lyhörd, empiriska. Är väldigt nöjd med Ha bra liv.
Helena F
Massage Stockholm > Ha Bra Liv
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter