Ha Bra Liv AB Stockholm

Ha Bra Liv hittar du centralt på Kungsholmen, John Ericssonsgstan 9.

Våra terapeuter har lång erfarenhet och erbjuder högkvalitativa behandlingar som är anpassade efter dina behov.

Behandlingar som erbjuds är Terapeutsik massage, Lymfmassage, Klassisk massage, Kost/näringsterapi, Coaching, Personlig träning och Kiropraktik.

Här kan du boka behandling inom massage, kost/näring. Resterande kontaktar du oss på 070 - 413 49 69

Varmt Välkommen!

Boka tid

Om oss

Jenny Abrahamsson

Idag har jag arbetat med massage i 20 år, både på företag och på min egen klinik på Kungsholmen. Utöver massagen besitter jag även kompetens inom näringslära och mental träning.
Min största kompetens är dock att behandla smärttillstånd i muskler. I huvudsak handlar det om att bli av med de spänningar i t.ex. axlar, rygg eller ben som vi alla drar på oss i vår vardag. Genom att behandla dessa regelbundet slipper vi ofta värre smärttillstånd.
Om din kropp redan har den typen av besvär går även det att behandla effektivt. (migrän, ryggskott, musarm m.m.) Jag jobbar via olika massagetekniker där inriktningen och graden av hårdhet bestäms av din åkomma och givetvis dina önskemål.

Jag har genom åren samlat på mig många utbildningar inom hälsa, eftersom jag drivs starkt av att få kunna lösa olika problem som kunden kan ha i sin rörelseapparat både när det gäller muskulärt, mat/näring och mentalt.

Utbildning

  • Massageterapeut AGI
  • Certifierad massör av branschrådet Svensk Massage
  • Näringsterapeut NMS
  • Lymfmassör AGI
Jenny Abrahamsson
Massage Stockholm > Ha Bra Liv AB
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter