Grön Massage

4.6
(390 omdömen)
En stunds massage behandling får din kropp att slappna av, muskler och spänningar släpper och ett välbefinnande infinner sig. Du får ny energi och känner ro i sinnet. Stressen rinner av och du blir som en ny människa. Grön Massage ger dig kraften att gå extra steg vidare åt daglig stress. Thailändsk atmosfären möter dig i dörren. Musiken smeker örat, stearinljuset dämpar takten och du kan andas ut. En upplevelse av total avslappning. Du får sitta kvar och njuta tills att du känner dig färdig att lämna oss. Stressen ska ha hunnit rinna av innan nya äventyr väntar dig utanför dörren. Vår fräscha och nyrenoverade salong ligger i Årstadal nära Årstadalshamnen. Ett stenkast ifrån Liljeholmen.

Balans & Harmoni - Ett bättre liv för din krop

Boka tid

  • 1. Thaimassage

   från 600 kr
   Våran Thai massage bygger på den klassiska Thai massagen med anor tusentals år tillbaks i tiden. Är både avkopplande och energigivande samtidigt som det stimulerar blodcirkulationen, lindrar värk, svullnader och stelhet.
  • 2. Oljemassage

   från 600 kr
   En oljemassage upplevs mjukare än Thai massage men går djupare och är väldigt avslappnande. Löser upp spänningar i kropp och muskler, lindrar stress och hjälper avkoppling.
  • 3. Fotmassage

   från 600 kr
   Bra för fötter och ben som ökar blodgenomströmningen, stimulerar nervsystemet, lindrar värk och ger välbefinnande.
  • 4. Gravid massage

   800 kr
   Gravidmassage bygger på specifika kunskaper och tekniker för att behandla kroppen genom graviditeten. Gravidmassage ökar kvinnans kroppsmedvetenhet. Det är viktigt eftersom hon genomgår olika faser under gravi diteten, både fysiska, psykiska och hormonella.
  • 5. Avancerad medicinsk massage

   1 000 kr
   Avancerad medicinsk massage anpassas efter just din behov, och kan ge befrielse till åtskilliga krämpor, som muskel styvhet, muskelspänningar, tennis armbåge, styvhet av hals, muskel klamper, muskel trötthet, muskulatura obehag och många andra krämpor. Massagen bidrar också till att göra muskler, leder och senor mer flexibla.
  • 6. Manikyr

   500 kr
   En manikyr hjälper dig att vårda dina naglar och händer. Det finns olika typer av manikyrer, men basen är densamma i dem alla. Vad som ingår i vår manikyr behandling är filning, polering, rengöring av nagelbanden, handmassage med handkräm och nagellack.
  • 7. Pedikyr

   600 kr
   En pedikyr vårdar och förskönar dina fötter och är enbart en kosmetisk behandling. Behöver dina fötter medicinsk behandling ska du gå till en fotvårdsspecialist. Där får du hjälp med liktornar, nageltrång och fotsvamp. Vad som ingår i vår pedikyr behandling är fotbad, filning av hälar och förhårdnader, klippning och filning av naglar samt nagelbandsvård. Foten smörjs in med kräm som masseras in och behandlingen avslutas med nagellack.

Om oss

Grön Massage

Vällkommen till oss - Skönhet & hälsa i Årsta & Liljeholmen!

Utbildning

 • 10 års erfarenhet av traditionell thaimassage
Grön Massage

Omdömen

4.6
(390 omdömen)
27 jun 2024
Jätteduktiga och proffsiga!
Josefin J
14 jun 2024
Jättebra massage för mina spända muskler
Katrin L
1 maj 2024
Väldigt bra massage!
Verifierad kund
27 apr 2024
Så bra för min väldigt stela kropp. Mjukade upp det som jag behövde & kände mig så mycket bättre efteråt. Kommer åter igen inom kort. Stort Tack.
Lina F
10 apr 2024
Fantastiskt
Susanne H
3 apr 2024
Mycket bra
Mia L
1 apr 2024
Fantastiskt bra Thaimassage. Varm bädd, rent och fräscht. Kunnig massör. Rekommenderar varmt.
Sonja S
4 mar 2024
Riktigt djupt behandling
Thierry B
11 feb 2024
Älskar detta ställe men jag gillar inte att personen jag hade inte kan svenska och eller ordentlig engelska. Betalar jag 1100kr så vill jag kunna kommunicera och förstå vad och varför en viss behandling är bra osv.
Verifierad kund
5 feb 2024
Woow, vilken upplevelse!! Super! 100 procent kommer åter!!
Guoda M
23 jan 2024
Hon är otroligt bra på thi massage
Shohreh G
13 jan 2024
Väldigt bra massage. Hon hittade ömma områden och hjälpte min då stela kropp bland annat genom att använda sin egna kroppsvikt och fötterna. Riktigt duktig. Fräsch och lugn lokal också.
Verifierad kund
27 nov 2023
Proffsig och kunnig.
Martina J
26 nov 2023
Svarar ej på telefonen
Javier A
25 nov 2023
Väldigt nöjd. Fräsha lokaler och skön massage.
Peter N
21 nov 2023
Vet inte om jag kan betygsätta en massage som aldrig blev, då ingen öppna dörren när jag kom och ingen var på plats. Ingen svara på mail, i telefon eller på sms. Har inte fått återkoppling ännu på mina sms och mail, fyra dagar senare. Kom en kvart tidigt enlig deras instruktion och vänta en kvart efter utsatt tid. Synd. Hört bra om stället annars.
Maria R
31 okt 2023
Alltid bra massage!
Verifierad kund
7 okt 2023
Den var kanon
Daniel B
30 sep 2023
Massören var väldigt duktig och såg verkligen till kundens behov. Hade ont i nacke och axlar och gick därifrån med en lättnad. Lokalerna var fräscha och bra beläget.
Verifierad kund
6 sep 2023
Väldigt skön och bra massage för stela axlar och rygg!
Wenche S
26 aug 2023
Proffsigt och lugnt Bästa fotmassagen
Raul V
24 aug 2023
One of the best messages Ive ever had. Highly recommend
Safa N
18 aug 2023
Gått hit i många år. Superbra massage. De hjälper en att fokusera på problemområden.
Filip L
26 jul 2023
En av de bästa thai massagen jag har varit på
Emanuel Emad M
29 jun 2023
Alltid jättenöjd. Beställde medicinsk massage där de går mer djupgående. De fokuserar på problemområden och hjälper en riktigt bra. Vänligt bemötande också.
Filip L
21 apr 2023
Mycket bra thaimassage.
Ulrika W
4 apr 2023
Personalen var jättefin och trevlig tack
Eden Y
23 feb 2023
Jag fick en thaimassage och upptäckte att min onda arm berodde på stel rygg. Jag fick ligga på en härligt uppvärmd massagebänk som gjorde det svårt att behöva lämna den efteråt. Massören var SUPERDUKTIG och jag kommer definitivt tillbaka.
Gloria T
19 feb 2023
Fantastisk
Astrid F
13 feb 2023
Tyvärr den sämsta pedikyr jag har varit på. Fick fotbad (vilket stod skulle ingå) utan blev bara avtorkad på fötterna med en våtservett. Detta ledde till obekväm filning på torrafötter och det filades under hålfoten snarare än på förhårdnader. Jag fick själv be om fotkräm och nagellack.
Verifierad kund
Massage Stockholm > Grön Massage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter