Grit & Harmony

Hej och välkommen till Grit & Harmony - en Oas för glädje och återhämtning!

Hos kan du boka in dig på "Ayurvedisk Yogamassage", "Ansiktsmassage" och "Harmony Fitness" (funktionell mjuk träning i privat miljö till toner av meditativ musik).

Vi skräddarsyr tjänster inom träning och massage för både privatpersoner och företag så välkommen att berätta vad Du behöver så skapar vi utefter det.

På lördagar är Grit & Harmony hos Uppsala Yogamassage för att ge behandlingar i Ayurvedisk Yogamassage.

Sök på Uppsala Yogamassage här för att boka tid!

Varmt Välkommen Kära Du!

Vänliga hälsningar,
Annika Tjälldén

Boka tid

Om oss

Annika Tjälldén

Yogamassageterapeut
Personlig tränare
Ansiktsmassör


Hej och Välkommen till Grit & Harmony!


Jag startade mitt företag Grit & Harmony 2021 efter många års erfarenhet av olika träningsformer, främst styrketräning och det var efter erfarenheter av återhämtningens betydelse för en fartfylld vardag som jag fann den Ayurvediska Yogamassagen och jag kände direkt att det här är ett värdefullt inslag i livet.

Yogamassagen ger mig möjligheten att landa i nuet, att komma hem till mig själv innan det är dags för nästa språng, och jag hoppas att även du ska få uppleva den underbara känslan av att komma hem till dig själv, stanna upp en liten stund för bara dig, mitt bland livets göromål. Behandlingen verkar både läkande och förebyggande för till exempel migrän, utmattning, stelhet, ledvärk och ryggont.

Med en behandling som innehåller både djup bindvävsmassage och assisterad stretching som också fokuserar på andningen så är det en komplett behandling för vem som helst, för både kropp och själ. Oavsett vad Du har för behov så anpassar vi behandlingen att passa just dig.

Den här behandlingsformen av Yogamassage är utvecklad av Master Kusum Modak från Pune i Indien som var elev hos B.K.S. Iyengar, han ansågs vara en av våra främsta yogalärare.

Hos Grit & Harmony kan du boka in dig på "Ayurvedisk Yogamassage", "Ansiktsmassage" och "Harmony Fitness" (funktionell mjuk träning i privat miljö till toner av meditativ musik).

Vi skräddarsyr tjänster inom träning och massage för både privatpersoner och företag så välkommen att berätta vad Du behöver så skapar vi utefter det.

Vid behandlingsserie av Yogamassage, Ansiktsmassage eller Harmony Fitness kommer vi fram till ett paketpris baserat på antal tillfällen du vill investera i.


Varmt Välkommen hit och det är jag, Annika, som utför behandlingarna hos oss.

//Annika på Grit & Harmony - En Oas för Glädje och Återhämtning!

Utbildning

  • Yogamassageterapeut, Axelsons Institute, Stockholm, 2021/2022
  • Functional Trainer, Eleiko, Stockholm, 2021
  • Naturlig Facelift / Ansiktsmassage, Axelsons Institute, Stockholm, 2021
  • Personlig tränare, Scandinavian Academy of Fitness, Stockholm, 2013
Annika Tjälldén
Massage Stockholm > Grit & Harmony
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter