Greatdays

Bara bra dagar - Greatdays!

Greatdays är en ledande leverantör av upplevelser i Sverige. Vår målsättning och mission är att erbjuda de allra bästa upplevelserna i den snyggaste förpackningen. Det ska vara enkelt för kunden att köpa och ge bort en upplevelsepresent, och det ska vara enkelt för mottagaren av presenten att boka och utnyttja sin upplevelse. Vi hjälper dig!

Tveka inte. Skriv till oss på info@greatdays.se eller ring på 08-120 80 740 så hjälper vi dig att hitta rätt.

Hälsningar Greatdays

Boka tid

Om oss

My Klint

Peter Streijffert

Peter är författare, vinexpert, kock och föreläsare samt jobbar i huvudsak med föreläsningar, kurser och provningar inom mat&dryck och odling. Bor i Hammarbyhöjden i Stockholm där han odlar på gården.
Aktuell med böckerna Bokashi för en bättre jord och Odla i stan.
Utsedd av FOBO till Årets Guldgrävare 2013.
Trefaldig vinnare av Måltidsakademins pris för årets bok i kategorierna Mat och dryck samt odling.
Han är en miljökämpe som själv odlar det mesta av sin egen mat och gärna berättar om sina knep. Föreläsningar om ekologisk odling eller mat- och vinprovningar sker alltid med ett gott humör. Och en ukulele nära till hands.
www.smakbalans.se

Med hundratals vinprovningar och matkurser i ryggen och snudd på två tusen viner provade per år så kan Peter verkligen vilka smaker som går hem och inte. Peter Streijffert är författaren, kocken, odlaren och föreläsaren som älskar att upptäcka smaker och se hur de bäst passar ihop. Han är en miljökämpe som själv odlar det mesta av sin egen mat och gärna berättar om sina knep. Föreläsningar om ekologisk odling eller mat- och vinprovningar sker alltid med ett gott humör. Och en ukulele nära till hands.

www.smakbalans.se
Övrigt Stockholm > Greatdays
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter