Govana

5.0
(5 omdömen)

Boka tid

  • Distansreiki

   450 kr
   Jag skickar reiki till dig under 20 min och följer sedan upp via telefonsamtal, ca 10 min eller mejl. När du bokar skriver du om du önskar få uppföljning via telefonsamtal eller mejl.
   Förbered dig i god tid innan du ska ta emot reiki, skapa en plats där du får vara ostörd. Tänd gärna ett ljus och lyssna gärna på lugn instrumental musik som du tycker om. Du kan sitta eller ligga ner, har du lätt för att somna så sitt helst upp.

   Jag skickar ett sms 10 min före bokad tid, då är det viktigt att du är redo. När vi är klara skickar jag ett sms och följer därefter upp med telefon eller mejl. Drick extra mycket vatten efteråt.

   Denna distansbehandling fungerar utmärkt att ta emot som enskild och/eller som uppföljningsbehandling på din fysiska reikisession.

   Reiki healing är en erkänd metod som också är klassad som rehabiliterande friskvård hos skatteverket.

   Efter en Reikibehandling kan du förvänta dig, mindre stress, djupare avslappning och en känsla av frid och balans i kroppen. Du kan uppleva dig mer energifylld och mindre mottaglig för infektioner, förkylningar och stressrelaterade problem.

   Vad är reiki?

   Reiki står för universell livsenergi Reiki healing arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet, en metod som används flitigt i vår tid men har sina tusenåriga rötter ifrån Japan.

   Reiki healing är en holistisk avslappningsmetod som förenad kroppen och psyket till en helhet. Vem som helst kan ta emot reiki och du behöver inte ha en "tro på" för att ta emot healingen.

   Man botar inte specifika problem utan tillför energi och mjuk beröring. Genom avslappningen följer många processer som man idag kan mäta. De startar processer av må-bra hormon i kroppen och cirkulationen ökar. Behandlingen lugnar och harmoniserar kroppen så den lättare kan frigöra sig ifrån stress och genom denna energi kunna låta kroppen själv lindra andra psykosomatiska sjukdomar genom självläkning.

   Obs! Alla distansbehandlingar betalas i förskott, betalningen skall vara synlig innan din bokade tid.

   Varmt välkommen att boka din tid!
  • Reiki healing och chakrabalansering

   från 750 kr
   Reiki healing klassas som rehabiliterande friskvård av skatteverket, du är så välkommen att använda ditt friskvårdsbidrag hos mig!

   Under denna behandling får du chakrabalansering och reiki healing. Här har du möjlighet att välja om du vill ha ett längre samtal efter behandlingen eller om du vill ha mer reiki.

   Efter en reiki behandling kan du förvänta dig mindre stress, djupare avslappning och en känsla av frid och balans i kroppen. Du kan uppleva dig mer energifylld och mindre mottaglig för infektioner och stressrelaterade problem.

   Jag rekommenderar att du kommer ca 10 min före din bokade tid så att du har möjlighet att varva ner. Är din första reiki behandling så kommer du att få fylla i ett konsultationskort.

   Healing utförs med kläderna på. Du ligger bekvämt inbäddad i en filt på behandlingsbänken.

   I din bokade tid ingår samtal före och efter healingen, ev. bokning av ny tid samt betalning.

   Skapa gärna lite tid för dig själv efter ditt besök på Govana, så att du i lugn och ro kan återgå till din vardag.

   Vad är reiki?
   Reiki är en holistisk avslappningsmetod som förenar kroppen och psyket till en helhet. Vem som helst kan ta emot reiki och du behöver inte ha en "tro på" för att ta emot healingen. Man botar inte specifika problem utan tillför energi och mjuk beröring. Genom avslappningen följer många processer som man idag kan mäta. Cirkulationen ökar i kroppen och må bra hormonet oxcytocin frigörs. Kroppen blir lugn och harmonisk och får på så vis lättare att göra sig från stress. I denna process kan kroppen själv lindra psykosomatiska sjukdomar genom självläkning.

   Varmt välkommen!

   Avbokning senast 24 timmar före bokad tid, senare avbokning än 24 timmar före bokad tid debiteras med fullt pris.

Om oss

Jenny Karlsson

Jenny Karlsson

Omdömen

5.0
(5 omdömen)
14 sep 2022
En otrolig upplevelse och ett fantastiskt bemötande. Återkommer gärna!
Pia N
3 aug 2022
Jenny är underbar!
Verifierad kund
27 jul 2022
Fantastisk behandling i trevlig och behaglig miljö.
Jeanette L
13 jul 2022
En skön och avslappnad stund. Rekommenderas!
Jennie C
Övrigt på hälsa Vimmerby > Govana
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter