Göteborgs Kundaliniyogacenter

Du har kommit rätt – välkommen!

Vi har välutbildade och engagerade lärare som leder våra kurser i kundaliniyoga och meditation, medicinsk yoga, yinyoga och mycket annat. Vi ger även privata lektioner och konsultationer i kundaliniyoga och medicinsk yoga.
Jag hoppas att du ska må bra och utvecklas hos oss!

Elisabeth Magnusson

Grundare och ägare till Göteborgs Kundaliniyogacenter

Våra fantastiska lärare

Våra lärare i kundaliniyoga och meditation är alla internationellt diplomerade kundaliniyogalärare med ett eller två års grundutbildning i yoga och meditation. De flesta har flera års erfarenhet av undervisning. Flera har dessutom gått påbyggnadskurser, exempelvis yoga för gravida, yoga för barn och yoga mot utbrändhet samt påbörjat nivå 2-utbildningen. Våra lärare i medicinsk yoga är diplomerade av Institutet för Medicinsk Yoga, IMY. För att få gå denna utbildning är det ett krav att ha en medicinsk utbildning i botten.

Boka tid

Om oss

Elisabeth Magnusson

Välkommen till Göteborgs Kundaliniyogacenter!

Vår yoga passar alla! Hos oss får man börja redan i mammas mage och kan sedan fortsätta hela livet utan avbrott. Kurser, drop-in, specialklasser, workshops och utbildningar.

Vi har yoga för alla åldrar! Kundaliniyoga, medicinsk yoga, yinyoga, gravidyoga, mamma-bebis-yoga, barnyoga, familjeyoga – allt för din hälsa, ditt välbefinnande och din personliga utveckling. Kom med!

Utbildning

  • Våra lärare i kundaliniyoga och medicinsk yoga har alla gått den ettåriga eller tvååriga utbildningen till lärare i kundaliniyoga och meditation. Flera har gått påbyggnadskurser, exempelvis MediYoga, yoga för gravida, yoga för barn och yoga mot utbrändhet samt påbörjat nivå 2-utbildningen. Flertalet har lång erfarenhet av att undervisa.
  • Layza Hällås Edanius, lärare i yinyoga, är utbildad Yinyogalärare hos Ulrica Norberg, ISHTA Yoga Scandinavia och terapeut inom EFT, Emotional Freedom Technique enligt Gary Craig.
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter