Golden Wellness

Välkommen UT!
Golden Wellness drivs av Petra Alm-Johansson & Håkan Johansson.Vi är inriktade på gruppträning & upplevelsebaserade hälsoevent. Våra gruppträningar är mest utomhus, då det är vår nischning, året om.

Crosstraining, är en träningsform där vi är ute i naturen, stranden, parken m.m. & tränar med kroppen & det som finns runt om oss som verktyg.

Street Strider är det mest populära just nu & vi är först & ensamma om att ha gruppass i denna fartfyllda crosstrainer på hjul.

PT-Vi kör även Personlig träning, även det utomhus.
Tennis-Våra tenniskurser är väldigt populära.
Vi jobbar även med Coaching, mentaltränng & föreläsningar.

Boka tid

  • Cirkelfys

   Vi tränar i olika stationer, antingen i utegymmet eller på åkern eller både och. upp till 10-12 stationer & ca 40 sek i varje station, 3-4 varv.
  • Core

   Vi lägger fokus på MAGE & rygg. Det kommer darra & & bränna gott. Vi står på samma ställe. Vi har matta, det kan förekomma ngn viktplatta, ev en step bräda & annat som gör att vi kommer i djupare kontakt med musklerna. Vi avslutar med avslappning.
  • Crosstraining

   Här kör vi vår populära Crosstraining för ALLA! Vi blandar Styrka & kondition & alla jobbar efter sin förmåga. Se beskrivning under respektive pass. Tis & Tors, kl 10.00-Barntillåtet & barnpass.
  • H.I.T vs TABATA

   H.I.T vs TABATA-Här jobbar vi med övningar i 40 sek & 20 sek. Ett galet svettigt & Enkelt pass. På Johnssons Gård
  • Löpning

   Vi har 3 olika löpass i veckan. Må, löpning för Alla, Onsdag-Löpskolning, Lör, Run for Fun. Beskrivning ges under varje rubrik.
  • MRL

   Mage, Rumpa, Lår. Fokus ligger just på mycket mage & ben. Vi använder , stepbräda, matta & gummiband eller & viktplatta. Vi står på samma ställe under passet. Till peppande musik. Kul & svettigt.
  • Step

   Häng med mig i ett fartfyllt Step. Jag lägger upp passet med grundsteg som jag utvecklar efter hur gruppen hänger med.
   Jag lovar att ALLA kommer att hänga med till slut
   Inte för krångligt, men gärna så vi känner att vi höjer pulsen & är svetta & glada.
  • Street Strider

   Street Strider är våra speciella "Cyklar". Ser ut som en Crosstrainer, fast på hjul. Du Stridar utomhus. Denna träningen är mycket kondition, core & " som att springa i luften".
  • Tennis

   Vi erbjuder, morgon, lunch, eftermiddags träning samt cardiotennis.
   Kostnad: Guldkort, silverkort klippkort, PT kort eller kontantbetalning.
  • Yoga

   Yoga
Fitness Varberg > Golden Wellness
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter