FUNKTION Massageterapi & Rehab

Välkommen till FUNKTION massageterapi & rehab, din medicinska massageterapeut på Södermalm i Stockholm.

Jag utför: behandlande medicinsk massage - idrottsmassage - revolving/myofasciell behandling - klassisk massage - gravidmassage - triggerpunktsbehandling - rehabilitering - mammamageträning.

Jag kan hjälpa dig som är i behov av massagebehandling pga muskelrelaterad skada och/eller smärta, för att förebygga skador eller för att optimera dina resultat inom din träning eller idrott. Jag använder mig mycket av en djupgående massageteknik som heter revolving/myofasciell behandling, som är effektiv både vid idrottsmassage och som terapeutisk/medicinskt behandlande massage. Denna teknik är samtidigt djupt avslappnande och kan därför även användas om du behöver en massagebehandling för att lösa upp spänningar och motverka stress. Är du gravid finns det möjlighet att få massagen liggandes på magen på en specialanpassad gravidkudde.

Boka tid

Om oss

Caroline Junhager

Jag som driver FUNKTION massageterapi & rehab heter Caroline Junhager.

Jag är diplomerad massageterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut där jag just nu även är under utbildning till medicinsk massageterapeut.

Jag är medlem, fullt försäkrad samt kvalitetsäkrad genom Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Jag utgår från din kropp och dina förutsättningar, använder mig av analyser av tex din hållning, andning samt muskel- och töjtester, för att på detta sätt hitta roten till dina smärtor eller problem. Med efterföljande djupgående och behandlande massage- och stretchtekniker kan jag sedan hjälpa dig att återfå, förbättra eller bibehålla din funktion i muskler och leder. För ett mer långsiktigt resultat, ser jag till att du dessutom får instruktioner i hur du kan självbehandla och rehabilitera dina problemområden.

Hos mig får får du ett personligt bemötande och en individanpassad behandling. Välkommen!

Utbildning

  • Dipl. Massageterapeut - Axelsons Gymnastiska Institut - dec 2017
  • Under utbildning till Dipl. Medicinsk Massageterapeut - Axelsons Gymnastiska Institut
  • Medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund
Caroline Junhager
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter