Frisör Säffle

Letar du efter frisör i Säffle? På TimeCenter kan du boka tid online för frisör i Säffle snabbt och enkelt.
Säffle
Värmlandsvägen 10, Karlskoga
4.9
36 omdömen
Välkommen till mig, Evelina på Studio 10 MISSA EJ NY ADRESS, VÄRMLANDSVÄGEN 10 Här ska du kunna koppla av och njuta av ditt besök i en trevlig miljö. Innehar frisörlicens och gesällbrev. Tveka inte att höra av dig om du undrar över något. det går alltid bra att ringa salongen på 0586-31632 eller skriva till mig genom min instagram evelinasstudio10 Vill du sätta i löshår, göra en bal eller bruduppsättning vill jag alltid göra en konsultation först. Så ring alltid då eller kom förbi salongen. Alla priser är från priser Vi ses!
Värmlandsvägen 10, Karlskoga
5.0
13 omdömen
Välkommen till mig på Studio10. Jag är egenföretagare och har gesällbrev sedan 2014. Onlinebokning eller telefonbokning. Jag är flexibel med mina tider så är det något som inte passar tveka inte att höra av dig! För Bal/bruduppsättningar och extensions krävs konsulation. Alla priser är från priser. Avbokningspolicy på behandling sker 24 tim innan annars fulldebitering Avbokningspolicy på klippning sker 3 tim innan annars fulldebitering.
Hindsbogatan 34, Skara
5.0
60 omdömen
En lite lugn Yogastudio i Skara
Mariestadsvägen 23, Skövde
4.6
41 omdömen
Salong Barbershop George Touma. Upplev en professionell old school behandling när du besöker herrfrisören och barberarna som skapar den nya coola looken för dig. Ett stort fokus har lagts både på butik och salong för att få avslappnad atmosfär, inredd med intressanta detaljer och lyxiga hårvårdsprodukter. Med en stor erfarenhet anstränger sig de fyra barberare sig till sitt yttersta för att ge en härlig ny stil. Här finns över 15 års erfarenhet av det klassiska hantverket med rakkniv som alltid håller sig i ajour med mode och hårtrender.

Letar du efter en frisör i Saffle? Då har du hittat rätt! Hitta och boka din frisör, onlinebokning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter