Forever Wellness

4.9
17 omdömen
Välkommen till Forever Wellness beläget i centrala Hallstahammar. Jag som driver och äger Forever Wellness heter Veronica och jag erbjuder er massagebehandlingar som Aromamassage, Regndroppsmassage, klassisk massage, hel & halvkropp eller sittande massage. Spa Manikyr & Enkel Manikyr. Unna dig en stund av avkoppling i en stressfri miljö. Varmt Välkommen att boka din tid hos mig!

Boka tid

  • Aromamassage

   550 kr
   En avkopplande massage med eteriska oljor. Skäm bort dig för en stund. Aromamassage är en härlig avslappnande helkroppsmassage som mjukar upp muskler och som får dig att komma ner i varv. Denna behandling är perfekt för dig som känner dig stressad och vill slappna av.
  • Sittande Massage

   400 kr
   En klassisk muskelmassage som töjer stelna vävnader och mjukar upp musklerna. Fokus är på rygg, nacke och axlar. Massagen avslutas med hårbotten massage, massage av käkmusklerna och tinning.
  • Manikyr

   295 kr
   Handbad, vård av naglar och nagelband. Applicering av nagelolja. Poolering av nagel eller Lackning.
  • Ansiksbehandling

   350 kr
   Upplev total avslappning i 60 minuter med en skön ansiktsbehandling.
   Ditt ansikte får utstå mycket så varför inte unna det något särskilt. Upplev total avslappning medans ditt ansikte masseras och orenheter försvinner. Ansiktsmassagen ger dig en frisk och välmående hy och plockar fram både din inre och yttre skönhet. Behandlingen lämnar dig med en känsla av lugn och fräschhet som följer med dig in i vardagen. Jag använder enbart ekologiska hudvårdsprodukter, märke Maria Åkerberg. (Elevpris 350:-)
  • Klassik halvkroppsmassage

   550 kr
  • Klassik helkroppsmassage

   650 kr
  • Regndroppsmassage

   650 kr
   Regndroppsmassage är en mjuk & varsam behandling som är mycket effektiv genom kraftern i eteriska oljorna. Oljorna appliceras och masseras in på fötterna och ryggen, som avslutning får du en skön värmeinpackning. Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger en ökad nervbalansering. Behandlingen är välgörande för att avhjälpa stress.
  • Spa Manikyr

   495 kr
   Ta hand om dina händer. I behandligen ingår handbad, vård av naglar och nagelband. Applecering av nagelolja, peeling, massage och inpackning. Lack av nagel är valfritt.

Om oss

Veronica Backlund

Jag har alltid varit intresserad av hälsa, och jag har alltid haft ett intresse för massage och friskvård. Är utbildad grundskollärare men efter många stressiga år valt att helt sadla om och driver nu mitt eget företag. Jag utbildar mig inom den klassiska massagen samt regndroppsmassage och Aromamassage, ansiksbehandling och Spa behandlingar. Då jag fortfarande är under utbildning så kommer priserna fram tills dess att jag är Diplomerad att vara något subventionerade.
I mötet med dig som kund lär jag mig kontinuerligt och får ny energi, vilket gör att behandlingen oftast blir unik och en väldigt behaglig upplevelse. Det som gör det så kul och intressant med att vara massör är att man hela tiden träffar nya människor.
Veronica Backlund

Omdömen

4.9
17 omdömen
13 feb 2020
Hög mysfaktor och proffsig personal. Grymt avkopplande!
Maria J
12 feb 2020
Superbra!!
Eija H
11 feb 2020
Helt underbar. Kommer tillbaka
Marie M
5 feb 2020
Mycket positiv erfarenhet så rogivande och en energiboost, lugn och harmonisk miljö
Dan P
4 feb 2020
Enormt skön och avslappnande upplevelse. Valde regndroppsmassageen. Proffsigt och mjukt bemötande samt utförande.
Ylva D
30 jan 2020
Jätteskönt, och avslappnande. Mysigt med lugn musik i bakgrunden, och ett stort plus för värmefilt på massagebänken..
Verifierad kund
29 jan 2020
Lungn stämning och proffsig behandling.
Verifierad kund
28 jan 2020
Skön och behaglig. Ett mysigt och varmt ställe där man kände trygghet och harmoni. Massösen var väldigt lugn, lyhörd och trygg.
Anna-Lena H
23 jan 2020
Jätteskön Aromamassage för hela kroppen! Servicen var toppen! Mysig och varm miljö.
Veronica L
22 jan 2020
Veronika är duktig och lyhörd i behandlingen Rekommenderas varmt
Lena E
17 jan 2020
Proffsigt och så bra.
Ulrika H
Massage Hallstahammar > Forever Wellness
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter