Fly4Fun

Vi utför provapå lektioner / tandemflyg med skärmflyg och paramotor. Då dessa aktiviteter är väderberoende ber vi er kontakta oss om vädret är tveksamt.Välkommen till en underbar och spännande upplevelse.

Boka tid

  • Tandemflyg paramotor

   1 790 kr
   Obs! Paramotor flyger vi i Enköping.
   Tandemflyg / provapå lektion med paramotor i Enköpingsnäs straxt utanför Enköping. Du flyger med en erfaren instruktör och du behöver inga förkunskaper. Du kan boka här om du har ett giltigt värdebevis annars bokar du här och följer betalinstruktionerna. Paramotor är väderberoende så kontakta oss om vädret är tveksamt. Vi flyger inte om vädret är dåligt då vi alltid sätter din och vår säkerhet först.
  • Tandemflyg skärmflyg

   990 kr
   Tandemflyg / provapå lektion med paragliding eller skärmflyg som det också heter. Du flyger med en erfaren instruktör och du behöver inga förkunskaper. Du kan boka här om du har ett giltigt värdebevis annars bokar du här och följer betal instruktionerna. Paragliding är väderberoende så kontakta oss om vädret är tveksamt. Vi flyger inte om vädret är dåligt då vi alltid sätter din och vår säkerhet först. Du behöver ha bra skor på fötterna och oömma kläder. Välkommen att flyga med oss och få en upplevelse du sent kommer glömma.
Övrigt på sport Enköping > Fly4Fun
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter