Fjällugglans Helhet Brunflo

Jag heter Elisabeth Lisa Green och är utbildad i akupressur för både människa och hund. Även för öronakupunktur och TuiNa massage samt Akupressur Yoga enligt Tradionell Kinesisk medicin TCM.
Jag finns till för att hjälpa er med olika krämpor och besvär genom akupressur , öronakupunktur eller varför inte en skön massageTuina, som startar självläkningen och skapar energi i kroppen. .
Kinesisk medicin är en av världens mest omfattande läkekonster. Den har utvecklats oavbrutet under ca 5000 år där varje generation läkare bidragit med kunskap till den enorma visdomsbanken som samlas i dagens TCM.
.

Boka tid

 • Massage Behandlingar

  • TuiNa massage TCM

   från 450 kr
   Härlig kinesisk cirkulations massage för hela kroppen ,som startar självläkningen ,och skapar energi i kroppen. Här kan man även välja att bara ta rygg och nacke om man har extra besvär.
   Priset :tillägg på vanliga priset lördag, påsk- Jul-Nyår-Trettondags afton samt rödadagar 100:-/extra
  • Aroma massage Lyx TCM 70 min

   850 kr
   Härlig avslappnade aroma massage.
   Här används lyxiga oljor från BABOR gjord av helt naturliga produkter.
   I behandlingen ingår torrborstning där gammal hudavlagring försvinner och huden blir mjuk och skön samt ännu bättre cirkulation . Här ingår även fot & handpeeling samt ansiktsmassage .
   Priset :tillägg på vanliga priset lördag, sändag påsk- Jul-Nyår-Trettondags afton , midsommarafton samt rödadagar 100:-/extra
 • Akupressur behandlingar

  • Akupressur TCM

   750 kr
   I Akupressuren använder man fingrarna i stället för nålar på akupunktur punkter. Individuell behandling beroende på problem. För bästa resultat är det viktigt att komma på behandling 2 gånger i tät följd och sedan minst 3 gånger med ca. 1 månads mellanrum.
   Priset :tillägg på vanliga priset lördag, påsk- Jul-Nyår-Trettondags afton samt rödadagar 100:-/extra

Om oss

Elisabeth Lisa Green

Jag har alltid velat ta hand om mina medmänniskor för att de skall må bra, av en händelse då min dotter var sjuk kom jag i kontakt med TCM Tradionell Kinesik medicin och insåg hur otrolig denna behandlingsmetod är för att kroppen skall kunna självläka och även för förebyggande syfte. I Akuressur använder man istället för nålar fingrar och TuiNa massagen är en fantastsk massage form som sätter igång cirkulationen i kroppen på ett unikt sätt samt hjälper stela muskler.

Utbildning

 • Utbildad inom TCM Akupressur och massage för människa och hund
 • Skola SPA kliniken i Östersund
 • Är medlem i Komplementär medicinska förbundet KMR
Elisabeth Lisa Green
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter