Fahlénsurf

FahlénSurf är ett upplevelseföretag som erbjuder kurser och uthyrning i surfsporter.
Välkommen! :)

Boka tid

  • Kitekurs VARBERG

   Kitekurserna genomförs på Björkängs Havsbad, Varberg. Instruktörerna kontaktar dig innan kursstart. Startiden för kursdagen är preliminär. Skriv i kommentrsfältet vilken av kitekurserna du vill gå.
  • SUP, grupplektion Apelviken

   Boka en kurs med certifierad instruktör och upplev Standup Paddle. Det går bra att boka sig själv alternativt anmäla gänget (möhippa/svensexa eller företag) som vill paddla tillsammans ett visst datum.
  • SUPyoga vid Kallbadhuset Varberg

   Inkl. all utrustning och våtdräkt.
   SUPyoga är en skön upplevelse, kom och sträck ut muskulaturen/kroppen på havet hos oss i sommar! Detta är en underbar aktivitet och träning för hela kroppen och den vänder sig till utövare i alla åldrar.
  • SURF-MIX Ungdomskurs 2 dagars x 2h

   En 2-dagarsaktivitet för ungdomar att prova olika surfsporter (Vindsurf, SUP och vågsurfing). Kurserna genomförs i Apelviken. För ungdomar från 8 till 13 år. Måndag och tisdag.
  • SURFweek Ungdomskurs mån-fre 2h/dag

   Sommarens bästa vecka för ungdomar.
   SURFweek är en 5-dagars aktivitet för alla mellan 8 och 13 år som är simkunniga. SUP, surfing, MegaSup,skimboarding, vindsurfing. Vädret avgör sporterna. Start måndag, från kl 16.00 till 18.00. I Apelviken.
  • VINDSURFING - 2 DAGAR Apelviken

   Kursen är 2 x 4 timmar och för dig som är nybörjare eller provat någon gång. Kurserna utgår från Fahléns Center i Apelviken. Pris: 1600 kr.

   Måndag/Tisdag 09.30 - 13.30
   Torsdag/Fredag 13.30 - 17.30
   Lördag/Söndag 09.30 - 13.30
  • Vågsurfing Level 1

   Våra vågsurfingkurser hålls när förhållandena är de rätta. Kursen är tre timmar och all utrustning ingår. Kurserna hålls i Apelviken, Varberg. Boka tid som passar bäst så hör vi av oss två dagar innan kurs. Pris: 800kr
Övrigt på sport > Fahlénsurf
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter