Eklunds Reflexologi och Massage

Ett stenkast från Skansen Kronan finner du Eklunds reflexologi & massage. Här blir du bemött av Kajsa som är utbildad inom Kairon Reflexologin (zonterapi) och massageterapi. Zonterapi är en naturlig komplementär behandlingsmetod som stimulerar kroppen till självläkning när man trycker på reflexpunkter, framförallt under fötterna. På Eklunds reflexologi & massage kan du boka koppning, massage, reflexologi och mixbehandling där man går på djupet med hjälp av en helkroppsterapi.

Boka tid

  • Koppning

   från 600 kr
   Koppning är en alternativmedicinsk metod där vakum används för att lyfta upp hud och binbväv. Denna metod har använts inom kinesisk medicin i cirka 4000 år. Idag används koppning i alla länder.
   Genom att använda koppning skapas ett undertryck som befrämjar blod- och lymfcirkulationen. Dessutom minskar smärtor och spänningar i muskulaturen. Möjligt är också att slaggprodukter frisätts och kan utsöndras lättare. Man använder också metoden i västlig alternativ medicin för att reducera celluliter.
  • Massage

   från 600 kr
   Varje behandling är individuellt anpassad allt efter önskemål och behov. Jag ger allt från en mycket riktade massageterapeutisk behandling till en mer avslappnande helkroppsmassage. Jag är även vidarutbildad inom gravidmassage.
  • Mixbehandling

   från 1 100 kr
   En helhetsbehandling som går riktigt på djupet. För att kunna ge en så komplett och tillfredsställande behandling som möjligt använder jag mig av all den kunskap jag lärt mig genom mina många utbildningar. Ofta med en bas i helkroppsreflexologin. Detta är min favoritbehandling och även svåra problem kan bearbetas. Behandlingen är mycket kraftfull och därför rekommenderas det att vila efter en sådan behandling.
  • Reflexologi

   från 800 kr
   Kairons reflexologi ( = zonterapi) grundar sig på principen att det finns zoner eller reflexpunkter som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen. Om det finns en obalans eller överbelastning i en kroppsdel visar det sig i reflexzonen som smärta. De områden som smärtar stimuleras, masseras upp med händer eller zonstavar för att öka cirkulationen och aktivera människans fantastiska naturliga självläkningsförmåga.
   Reflexologi är en effektiv behandlingsmetod som sätter igång en förändringsprocess, fysisk, mental eller känslomässig.
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter