Eklunds Reflexologi och Massage

5.0
19 omdömen
Ett stenkast från Skansen Kronan finner du Eklunds reflexologi & massage. Här blir du bemött av Kajsa som är utbildad inom Kairon Reflexologin (zonterapi) och massageterapi. Zonterapi är en naturlig komplementär behandlingsmetod som stimulerar kroppen till självläkning när man trycker på reflexpunkter, framförallt under fötterna. På Eklunds reflexologi & massage kan du boka koppning, massage, reflexologi och mixbehandling där man går på djupet med hjälp av en helkroppsterapi.

Boka tid

  • Koppning

   från 600 kr
   Koppning är en alternativmedicinsk metod där vakum används för att lyfta upp hud och binbväv. Denna metod har använts inom kinesisk medicin i cirka 4000 år. Idag används koppning i alla länder.
   Genom att använda koppning skapas ett undertryck som befrämjar blod- och lymfcirkulationen. Dessutom minskar smärtor och spänningar i muskulaturen. Möjligt är också att slaggprodukter frisätts och kan utsöndras lättare. Man använder också metoden i västlig alternativ medicin för att reducera celluliter.
  • Massage

   från 600 kr
   Varje behandling är individuellt anpassad allt efter önskemål och behov. Jag ger allt från en mycket riktade massageterapeutisk behandling till en mer avslappnande helkroppsmassage. Jag är även vidarutbildad inom gravidmassage.
  • Mixbehandling

   från 1 100 kr
   En helhetsbehandling som går riktigt på djupet. För att kunna ge en så komplett och tillfredsställande behandling som möjligt använder jag mig av all den kunskap jag lärt mig genom mina många utbildningar. Ofta med en bas i helkroppsreflexologin. Detta är min favoritbehandling och även svåra problem kan bearbetas. Behandlingen är mycket kraftfull och därför rekommenderas det att vila efter en sådan behandling.
  • Reflexologi

   från 800 kr
   Kairons reflexologi ( = zonterapi) grundar sig på principen att det finns zoner eller reflexpunkter som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen. Om det finns en obalans eller överbelastning i en kroppsdel visar det sig i reflexzonen som smärta. De områden som smärtar stimuleras, masseras upp med händer eller zonstavar för att öka cirkulationen och aktivera människans fantastiska naturliga självläkningsförmåga.
   Reflexologi är en effektiv behandlingsmetod som sätter igång en förändringsprocess, fysisk, mental eller känslomässig.

Omdömen

5.0
19 omdömen
27 jun 2019
Har gått hos Kajsa under många år och jag kan inte tänka mig att det finns någon annan terapeut som är lika bra som henne! Hon har så mycket kunskap och är så fantastisk på att känna av vad jag behöver för att få min kropp i balans. Oavsett vad jag har för bekymmer fysiskt eller psykiskt så blir det alltid mycket bättre eller helt bra efter att ha varit hos henne. Kajsa är som gjord för denna typ av jobb och hon får självfallet det bästa betyget och är bäst på alla sätt!!
Verifierad kund
25 jun 2019
Superbra reflexolog!
Verifierad kund
24 jun 2019
Superbra!
Verifierad kund
19 jun 2019
Fantastisk
Verifierad kund
16 jun 2019
En oerhört mjuk och inkännande person. Känner mig fullständigt trygg i hennes händer och det känns väldigt värdefullt.
Verifierad kund
4 jun 2019
Jättenöjd med behandlingen! Kajsa var varm, inkännande och kunnig. Jag kommer gå tillbaka!
Verifierad kund
24 maj 2019
Ser alltid fram emot ett besök hos Kajsa
Jim E
Kajsa är mycket duktig, kunnig och erfaren. Hon lyssnar både på dig och din kropp och ger behandling därefter. Rekommenderas varmt!
20 maj 2019
Underbart skönt
Verifierad kund
Jättebra, kunnig massör och fint bemötande
20 maj 2019
Grymt bra
Kicki J
Så bra, proffsig, kunnig!
20 maj 2019
Jätte duktig ,känner sej fram behandlar efter vad som kroppe
Inga-Britt A
Är alltid lyhörd på hur jag upplever vad som är mitt problem .Tar sej tid att ge allt för att jag skall få ut det mesta bästa av min tid hos henne
20 maj 2019
Fenomenal!
Elisabeth K
Helt fantastisk upplevelse som vanligt! Utan min reflexologi med Kajsa så hade jag troligen varit sjukskriven. Nu jobbar jag 100% (& mer därtill ibland) tack vare Kajsa! Det inte läkare kan fixa på ett bra tag om överhuvudtaget -det fixar Kajsa!
Massage Göteborg > Eklunds Reflexologi och Massage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter