Eklunds Reflexologi och Massage

Jag är utbildad inom Kaironreflexologin (zonterapi) och har i den en fantastik bas. Utöver detta varvar jag in massage, koppning, och samtal. Genom detta tar vi våra behandlingar till en helt ny nivå.

Oavsett om det är en fysisk värk, ett krånglande organ eller ett obalanserat sinne, så siktar vi alltid på balans på alla plan, då vi alltid kommer tillbaka till att allting hänger ihop.

Jag arbetar med de flesta typer av besvär så som; ryggbesvär, mag- och tarmbesvär, huvudvärk, sömnproblem, ångest, depression, utbrändhet, stress mm.

Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor.

/Kajsa Eklund

Boka tid

  • Koppning

   från 600 kr
   Koppning är en alternativmedicinsk metod där vakum används för att lyfta upp hud och binbväv. Denna metod har använts inom kinesisk medicin i cirka 4000 år. Idag används koppning i alla länder.
   Genom att använda koppning skapas ett undertryck som befrämjar blod- och lymfcirkulationen. Dessutom minskar smärtor och spänningar i muskulaturen. Möjligt är också att slaggprodukter frisätts och kan utsöndras lättare. Man använder också metoden i västlig alternativ medicin för att reducera celluliter.
  • Massage

   från 800 kr
   Varje behandling är individuellt anpassad allt efter önskemål och behov. Jag ger allt från en mycket riktade massageterapeutisk behandling till en mer avslappnande helkroppsmassage. Jag är även vidarutbildad inom gravidmassage.
  • Mixbehandling

   från 1 100 kr
   En helhetsbehandling som går riktigt på djupet. För att kunna ge en så komplett och tillfredsställande behandling som möjligt använder jag mig av all den kunskap jag lärt mig genom mina många utbildningar. Ofta med en bas i helkroppsreflexologin. Detta är min favoritbehandling och även svåra problem kan bearbetas. Behandlingen är mycket kraftfull och därför rekommenderas det att vila efter en sådan behandling.
  • Reflexologi

   från 800 kr
   Kairons reflexologi ( = zonterapi) grundar sig på principen att det finns zoner eller reflexpunkter som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen. Om det finns en obalans eller överbelastning i en kroppsdel visar det sig i reflexzonen som smärta. De områden som smärtar stimuleras, masseras upp med händer eller zonstavar för att öka cirkulationen och aktivera människans fantastiska naturliga självläkningsförmåga.
   Reflexologi är en effektiv behandlingsmetod som sätter igång en förändringsprocess, fysisk, mental eller känslomässig.
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter