Eklunds Reflexologi och Massage

5.0
93 omdömen
Ett stenkast från Skansen Kronan finner du Eklunds reflexologi & massage. Här blir du bemött av Kajsa som är utbildad inom Kairon Reflexologin (zonterapi) och massageterapi. Zonterapi är en naturlig komplementär behandlingsmetod som stimulerar kroppen till självläkning när man trycker på reflexpunkter, framförallt under fötterna. På Eklunds reflexologi & massage kan du boka koppning, massage, reflexologi och mixbehandling där man går på djupet med hjälp av en helkroppsterapi.

Boka tid

  • Koppning

   från 600 kr
   Koppning är en alternativmedicinsk metod där vakum används för att lyfta upp hud och binbväv. Denna metod har använts inom kinesisk medicin i cirka 4000 år. Idag används koppning i alla länder.
   Genom att använda koppning skapas ett undertryck som befrämjar blod- och lymfcirkulationen. Dessutom minskar smärtor och spänningar i muskulaturen. Möjligt är också att slaggprodukter frisätts och kan utsöndras lättare. Man använder också metoden i västlig alternativ medicin för att reducera celluliter.
  • Lymfmassage

   1 100 kr
   Lymfmassage är en lugn och behaglig massage som passar alla, men särskilt personer som har svullnad, domningar, trötthetssyndrom och de som behöver hjälp med sitt immunförsvar. Genom att massera i lymfans riktning så hjälper man till med transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från vävnader. I behandlingen ingår även andningsövningar samt egenvårdsprogram.
  • Massage

   från 600 kr
   Varje behandling är individuellt anpassad allt efter önskemål och behov. Jag ger allt från en mycket riktade massageterapeutisk behandling till en mer avslappnande helkroppsmassage. Jag är även vidarutbildad inom gravidmassage.
  • Mixbehandling

   från 1 100 kr
   En helhetsbehandling som går riktigt på djupet. För att kunna ge en så komplett och tillfredsställande behandling som möjligt använder jag mig av all den kunskap jag lärt mig genom mina många utbildningar. Ofta med en bas i helkroppsreflexologin. Detta är min favoritbehandling och även svåra problem kan bearbetas. Behandlingen är mycket kraftfull och därför rekommenderas det att vila efter en sådan behandling.
  • Reflexologi

   från 800 kr
   Kairons reflexologi ( = zonterapi) grundar sig på principen att det finns zoner eller reflexpunkter som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen. Om det finns en obalans eller överbelastning i en kroppsdel visar det sig i reflexzonen som smärta. De områden som smärtar stimuleras, masseras upp med händer eller zonstavar för att öka cirkulationen och aktivera människans fantastiska naturliga självläkningsförmåga.
   Reflexologi är en effektiv behandlingsmetod som sätter igång en förändringsprocess, fysisk, mental eller känslomässig.

Omdömen

5.0
93 omdömen
9 sep 2020
Kajsa är extremt skicklig på att hitta exakt rätt område att behandla och balanserar kroppen fint som avslutning. Mina allra bästa rekommendationer!
Linda A
19 aug 2020
Helt fantastiskt, rekommenderar starkt
Verifierad kund
30 jul 2020
Kajsa är lyhörd för mina problem. Hon gör behandlingen njutbar. God miljö med lugnande skön musik. Kajsa har ett underbart sätt att behandla och kommunicera. Kan varmt rekommendera Kajsa.
Bengt G
30 jun 2020
Kajsa är helt otroligt bra! Kan inte hitta något bättre.
Malin R
25 jun 2020
Helt fantastisk, som vanligt!
Verifierad kund
17 jun 2020
Fantastiskt! Kände mig så omhändertagen under behandlingen och efteråt kände jag mig mör (på ett bra sätt), mycket lättare och alldeles lugn
Verifierad kund
4 jun 2020
Väldigt proffsig!
Anki H
3 jun 2020
Alltid bästa behandlingen hos Kajsa. Bäst helt enkelt
Ulf L
15 maj 2020
Kajsa är en fantastisk kompetent massör
Sevim A
13 maj 2020
Kajsa är väldigt kunnig och bred i sin kompetens. Man kommer alltid därifrån med känslan av att vara ordentligt genomarbetad!
Verifierad kund
4 maj 2020
Kajsa är erfaren, kunnig och så social kompetent. Hon har alltid ett gott råd om man har problem med kroppen.
Birgitta A
21 apr 2020
Jag har nu gått hos Kajsa i snart 12 år och under hela denna tid har hon fortsatt att utbilda sig inom sitt yrke och har en otroligt bred kompetens. Hon kan lätt läsa av hur min dagsform är och vet exakt vad för behandling min kropp svarar på bäst. Kajsa är professionell, kunnig och man känner att man är hennes fokus hela tiden man är där. Självklart har hon mig som kund en lång tid framöver, och rekommenderar henne mycket starkt. Fantastisk tjej!
Tina M
26 feb 2020
Är väldigt nöjd :)
Verifierad kund
25 feb 2020
Otroligt avslappnande rekommenderas starkt!
Jakob S
5 feb 2020
Mycket bra behandling och varm lokal!
Titti H
30 jan 2020
Jag fick ett väldigt stort förtroende för Kajsa och hennes kunskap och kommer gärna tillbaka till henne för flera behandlingar.
Helene T
25 jan 2020
Extremt kunnig! Har hjälp mig på et fantastisk sätt att bearbeta sorg och stress. Något som ingen av de alla psykologer jag har gått till har klarat. Jag har gått till henne i flera år och är väldigt tacksam över den hjälp jag fått både fysiskt och psykiskt.
Hanna S
4 dec 2019
Fantastisk massör Kajsa är. Duktig och trevlig .Kan varmt rekommendera henne. Har nu bokat fler tider hos henne.
Ivan T
9 nov 2019
Massage och bemötandet var väldigt professionelt. Rekommenderas!
Verifierad kund
31 okt 2019
Kajsa är en fantastisk terapeut som liksom en dans tar hand om alla spänningar och sätter mig på bänken i trans
Ann N
6 sep 2019
Kajsa är klok, kunnig, inkännande och ja, bäst!
Verifierad kund
4 sep 2019
Kunniga
Verifierad kund
23 aug 2019
Mycket bra massage, en bra helhet och bra kunskap.
Verifierad kund
14 aug 2019
Kajsa vet precis vad man behöver, hon läser av en utan att behöva säga något. Hennes behandling rör om på djupet men man mår så bra efteråt. Hon är den bästa.
Verifierad kund
13 aug 2019
Kompetent, närvarande och stödjande. rekommenderar Kajsa med hela mitt hjärta.
Verifierad kund
29 jul 2019
Kajsa är fantastisk på att känna av vad som behövs åtgärdas och jag går alltid därifrån lika lätt i steget.
Verifierad kund
27 jun 2019
Har gått hos Kajsa under många år och jag kan inte tänka mig att det finns någon annan terapeut som är lika bra som henne! Hon har så mycket kunskap och är så fantastisk på att känna av vad jag behöver för att få min kropp i balans. Oavsett vad jag har för bekymmer fysiskt eller psykiskt så blir det alltid mycket bättre eller helt bra efter att ha varit hos henne. Kajsa är som gjord för denna typ av jobb och hon får självfallet det bästa betyget och är bäst på alla sätt!!
Verifierad kund
25 jun 2019
Superbra reflexolog!
Verifierad kund
24 jun 2019
Superbra!
Verifierad kund
19 jun 2019
Fantastisk
Verifierad kund
Massage Göteborg > Eklunds Reflexologi och Massage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter