Ejdenwiks

YOGA - LIFESTYLE THAT SUITS YOU
Välkommen till ejdenwiks. Möjlighet till yogaonline, företagsyoga samt arrangerade yogaevents m.m. Läs mer på min hemsida eller kontakta mig.

Låt yogan leda dig till en lugnare och mer fokuserad vardag. Det är din egen upplevelse i positionerna (asanas) som är själva resan, och det fina med yogan. Du kan utföra yoga oavsett ålder. Välkommen till att hitta balansen inom dig, stärka kroppen från grunden och till att vårda din kropp på ett sunt sätt i din takt. Kom ihåg acceptans, tålamod och medkänsla till dig själv.

HATHA YOGA (grunden till all yoga)
Passar utmärkt för dig som vill ge dig själv en lugnare fysisk klass. En skön blandning av enkla andningsövningar, stärkande och stretchande positioner och inslag av sittande meditation. Fri från prestation.

Sandra Ejdenwik (ejdenwiks) Dynamisk Hatha Yoga Inspirerad av Anusarayoga
Inga förkunskaper krävs!

Bra att ha till online klassen:
-Yogamatta
-Filt

Yoga Online PRIS: 60 min 110kr / klass

Boka tid

Om oss

Sandra Ejdenwik

För mig har personlig utveckling alltid varit viktigt. Det kommer nya insikter till mig varje dag och jag har lärt mig att ge mig tid för förändring och utveckling med hjälp av yogan. Min viktigaste insikt i livet senaste tre åren är att lära mig att ta de lugnt, inte alltid prestera. Det är ett ständigt arbete för mig och jag har börjat accepterat att det är så, där också yogan hjälper mig varje dag. Det är också det jag vill sprida vidare, alla fantastiska effekter som yogan kan ge oss och göra med oss. Yogan har en förmåga att hjälpa, läka, förändra och skapa det liv du/jag drömmer om att leva. Om vi börjar lyssna innåt, vågar lyssna innåt

Utbildning

  • -Yogautbildning Bromma Folkhögskola 2019-2020
  • -SAFE Grundutbildning teori- och instruktörsutbildning aerobic/dans 2010
  • -Balettakademin Streetlinjen 2009-2010
  • -Scengymnasiet Stockholm (DANS) 2006-2008
  • (Professionellt diplomerad makeupartist Makeupstudion 2012)
Övrigt på hälsa Bro > Ejdenwiks
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter