Ego Dog´s AB Handen

Boka tid

  • Massage - Hund

   75 kr
   Massagebehandling av vår massageterapeut Carina som är under utbidlning. Eftersom hon utbildar sig så betalar du ingenting för massagen, endast för lokalen som är 75:- per timme. Varje behandling är 1 timme.
   Carina är synskadad vilket gör att hon verkligen måste känna av din hund utan att tränga sig på, dom allra flesta hundar tycker om Carina och känner sig snabbt lugna med henne. I sin roll som hundmassör är Carinas synbortfall en tillgång, då en synskadad person utvecklar sina andra sinnen mycket mer än en person med syn.

   Hundmassage kan ges för att skapa välbefinnande för hunden och för att förebygga skador genom att muskler hålls spänningsfria.

   Massage ges med mycket gott resultat också för att snabba på läkningsprocessen i skadade muskler. När massage ges under läkningsprocessen kan muskeln lättare behålla sin smidighet då bindväven som alltid bildas i skadade och orörliga muskler minskar vid massage.

   Den kan också hjälpa till att mjuka upp muskler som får arbeta extra mycket. En hund med höftledsproblem eller artros exempelvis, kommer att belasta vissa muskler extra hårt för att kompensera för sin svaghet i de partier som berörs av problemet.

   Till det kommer att massagen för hundar har en mycket rogivande effekt och kan hjälpa överaktiva hundar att bli lugnare.
  • Massage hund 75 min

   75 kr
  • Hundgym

   TIllgång till hundgymmet, endast godkända ekipage får nyttja löpbandet
  • Självsim

   Endast för ekipage godkända av instruktör för självsimning
  • Träningslokal - egen träning

   Inomhusträning på Haninge hundhälsa. ytan är ca 55 kvm. Passar perfekt för tex detaljträning lydnad /bruks, nosework, rally mm mm.
   Alla dofter vid nosework måste ligga i en försluten behållare vid träning. För att undvika kontaminering av träningsrummet.
   Underlag - Filtmatta.
   Inga ytterskor i lokalen.
   GRATIS under lanseringen under veckorna 46 och 47. Provträna hos oss!
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter