Djur i Sollentuna

Hitta och boka djur i Sollentuna online på 60 sekunder. Här hittar du de bästa i ditt område.
Sollentuna
Djupdalsvägen 23, Sollentuna
Vi är en modern fristående djurklinik med erfaren personal. Vi utför bland annat kirurgi, tandvård, medicinska utredningar, hudutredningar, vaccinationer mm. Kliniken är utrustad med modern tandvårdsutrustning inkl tandröntgen, operationssalar och laboratorium. Alla undersökningar (sår, sjukdomar, hälta mm) bokas till veterinär. Även pass samt rabiesvaccinationer måste bokas till veterinär. Stygntagning, kloklippning, övriga vaccinationer bokas till sköterska. Alla operationer bokas via telefon, 08-350035. Hittar du inte en tid som passar? Ring till oss så ska vi försöka hitta en tid som passar bättre än dessa som finns på våran internetbokning.
Sollentuna Veterinärklinik ligger precis vid Häggviks pendeltågsstation och är en mindre personlig klinik där du får träffa samma veterinär vid dina besök hos oss. Vi har ett bra och stort sortiment av veterinärmedicinskt foder till hund och katt
Ulvsundavägen 146, Bromma
Välkomna in i värmen - Alla dagar i veckan! DAGKURSER, KVÄLLSKURSER OCH HELGKURSER! Hundtränarna driver hundträning på heltid i Stockholm i en träningshall på Ulvsundavägen 146 i Bromma, Stockholm. Hundkurser som valpkurser, vardagslydnad, Nose Work, rallylydnad, specialsök, trickkurser etc. Även privatträningar, problemhundsutredningar, problemhundsträning och föreläsningar inom b.la första hjälpen och inför hundköpet. Även försäljning av hundprylar i träningshallen och webshop. From 2017 erbjuder vi även friskvård, massage och rehab i samma lokal!
Cederströms Slinga 11, Arlandastad
Välkommen att boka tid i vår trevliga skytteanläggning. I skjutbiografen skjuter du med din egen studsare, med riktig ammunition (helmantel). Vill du skjuta in ett vapen eller testskjuta ny ammunition så har vi en 80 meters inskjutnings tunnel med digital markering, efter varje serie får du en utskrift av träffbilden. Snabbt, smidigt och enkelt. Behöver du hjälp med tips eller råd finns vi alltid tillhands. Vi lovar en både fantastisk och realistisk upplevelse i vår fina anläggning. Vill du eller ditt företag konferera, så har vi möjlighet att lösa detta tillsammans med Quality hotel som är vår närmsta granne. Skjutplatserna är placerade på 27 meters avstånd från filmduken, där visar vi filmsekvenser med verkliga djur i sin naturliga miljö. Upp till fem skyttar kan träna och förbättra sitt skytte samtidigt. Med hjälp av avancerad datorteknik, kameror som visar och registrerar träffarna i realtid; fullträff , bom eller benskott – allt registreras och inget undgår systemet. Väl
Seregårdsvägen 1, Djurhamn
En underbar skärgårdsupplevelse i hjärtat av Stockholms skärgård. En möjlighet till relax och spabehandlingar på Djurönäset. Här kan du försvinna in i en avkopplande värld med flera olika bastur, duschar och relaxytor, med utsikt över den ständigt skiftande skärgårdsnaturen. En skön oas av vatten och värme.
Runsavägen 10, Upplands Väsby
Aktiv Hundfys, Stockholms nya hundsim! Vi ligger belägna i Stockholms hundsportcentrums lokaler. Tid med Instruktör/Canineopat bokas via mejl. Självsim/vibb bokas själv via timecenter
Norbyvägen 59, Uppsala
Vi är en liten personlig klinik som behandlar alla slags smådjur. Vi utför förebyggande vård som ex kastrationer, tandstensborttagning och vaccinationer samt kloklippning. Vi gör även sjukdomsbehandlingar, provtagning, kirurgi mm. Vi utför även avlivningar både på kliniken och som hembesök. Ring till kliniken 018-502878 eller till veterinär Mia på tel 0736983660. Vi som jobbar här är Mia Nilsson-Öst leg vet, Stina Björklund leg vet, Line leg djurdjuksköterska samt Ebba och Anneli djurvårdare. Behöver Ni komma i kontakt med oss för hembesök? Var god mejla till info@djurdoktornisommaro.se eller ring veterinär Mia på tel. 0736983660. Varmt välkomna!
Bergfotsvägen 5, Tumba
Rehabilitering & Friskvård för hundar och smådjur. Tel Eva: 0763913192. Tel Lina: 070 456 89 64 Öppetider: Måndag: 15-20.00 (Kvällstid) Tisdag: 9-20.30 (Dag och Kväll) Onsdag: 9-16.30 ((Dag) Torsdag: 15-20.30 (Kväll) Fredag: 9-16.30 (Dag)
Kungsgatan 19, Malmköping
Medial Vägledning, Angelic Reiki Healing, Jag hjälper Dig hitta "Din väg " och balansen i ditt liv. Jag rensar Ditt hus från energier o andar. Kurser Djurhomeopat och Djurkommunkatör Ring 072240164 el maila reikikallan@hotmail.com för Bokning.
Skjulsta, Kvarnstugan På En Ö Mitt I Eskilstunaån, Eskilstuna
För att Naturskoledagen ska bli så bra som möjligt. Tänk på.. 1. Basbehoven – torr, varm, mätt! 2. Vi är ute. Så kläder efter väder. Gärna extraplagg/ombyte. Vid besök på Naturskolan i Skjulsta: 3. Ta med matsäck som även räcker till en fika. Då vi startar dagen med det. Även LUNCH från egna skolan kan medtas! Vi har kåsor, bestick att låna ut. Det finns möjlighet att grilla. Meddela oss gärna innan om ert lunchupplägg. Vi som arbetar här är Ann-Sofie Tedenljung-Forsberg, Marlene Bigren Ness och Magnus Svarfvar. Verksamheten är riktad till skolklasser och barngrupper som tillsammans med sina lärare erbjuds en hel- eller halvdag dag på naturskolan i Skjulsta eller vid en närskog intill den egna skolan. Naturskolan erbjuder även fortbildningskurser i utomhuspedagogik för personal inom förskola och skola, se vidare under hemsidan. Välkomna!
Krukmakaregatan 4, Nyköping
All träning sker genom positiv förstärkning, där vi belönar rätt beteende och ignorerar fel. Hundklok erbjuder hundkurser, problemutredning, privatträning, hundrastning, uppvärmd inomhushall för hundträning och föreläsningar i Nyköping med omnejd. Målet med all träning är att det ska vara roligt och lärorikt på samma gång. - Det ska vara kul att träna hund!
Grovstavägen 4, Norrtälje
Norrtälje Kattcenter består av kattpensionat och butik, samt Katthemmet som tar hand om hemlösa katter. Vi har även veterinär.
Torestavägen 2, Eskilstuna
Rk Rehab erbjuder Rehabilitering, friskvård och butik med tillbehör till hund och katt. https://www.facebook.com/rkrehabEtuna
Bärby 112, Alunda
När det gäller Islandshästar så ska du vända dig till oss. Ridturer, kurser, konferenser mm
Tibble Torg 3, Kungsängen
DIN VETERINÄR I KUNGSÄNGEN
Barnbyn Skå 33, Skå
Södra Kungsgatan 8a, Flen

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter