Djur i Sollentuna

Hitta och boka djur i Sollentuna online på 60 sekunder. Här hittar du de bästa i ditt område.
Sollentuna Veterinärklinik ligger precis vid Häggviks pendeltågsstation och är en mindre personlig klinik där du får träffa samma veterinär vid dina besök hos oss. Vi har ett bra och stort sortiment av veterinärmedicinskt foder till hund och katt
Djupdalsvägen 23, Sollentuna
Vi är en modern fristående djurklinik med erfaren personal. Vi utför bland annat kirurgi, tandvård, medicinska utredningar, hudutredningar, vaccinationer mm. Kliniken är utrustad med modern tandvårdsutrustning inkl tandröntgen, operationssalar och laboratorium. Alla undersökningar (sår, sjukdomar, hälta mm) bokas till veterinär. Även pass samt rabiesvaccinationer måste bokas till veterinär. Stygntagning, kloklippning, övriga vaccinationer bokas till sköterska. Alla operationer bokas via telefon, 08-350035. Hittar du inte en tid som passar? Ring till oss så ska vi försöka hitta en tid som passar bättre än dessa som finns på våran internetbokning.
Norbyvägen 59, Uppsala
Vi behandlar alla slags smådjur. Vi utför förebyggande vård som ex kastrationer, tandstensborttagning och vaccinationer samt kloklipp. Vi gör även sjukdomsbehandlingar, provtagning, kirurgi mm. Vi utför även avlivningar både på kliniken och som hembesök. Ring Line på 0734-308375. Vi som jobbar här är Line, leg djursjukvårdare och "spindeln i nätet" samt Stina och Mia som är leg. veterinärer. Behöver Ni komma i kontakt med oss för hembesök? Var god ring Line på 0734-308375. Välkomna!
Grustagsvägen 6, 1 Tr, Älta
Erbjuder tider till diplomerad hundfrisör. Vill ni boka tid till mig vänligen ring 073-507 30 00. För bokning till Wash & Go är det du som kund som själv utför spa på din eller dina hund/ar. Bokning sker via timecenter och betalas med swish eller konto.
Bergfotsvägen 5, Tumba
Rehabilitering & Friskvård för hundar och smådjur. Tel Eva: 0763913192. Tel Lina: 070 456 89 64 Öppetider: Måndag: 15-20.00 (Kvällstid) Tisdag: 9-20.30 (Dag och Kväll) Onsdag: 9-16.30 ((Dag) Torsdag: 15-20.30 (Kväll) Fredag: 9-16.30 (Dag)
Skjulsta, Kvarnstugan På En Ö Mitt I Eskilstunaån, Eskilstuna
För att Naturskoledagen ska bli så bra som möjligt. Tänk på.. 1. Basbehoven – torr, varm, mätt! 2. Vi är ute. Så kläder efter väder. Gärna extraplagg/ombyte. Vid besök på Naturskolan i Skjulsta: 3. Ta med matsäck som även räcker till en fika. Då vi startar dagen med det. Även LUNCH från egna skolan kan medtas! Vi har kåsor, bestick att låna ut. Det finns möjlighet att grilla. Meddela oss gärna innan om ert lunchupplägg. Vi som arbetar här är Ann-Sofie Tedenljung-Forsberg, Marlene Bigren Ness och Magnus Svarfvar. Verksamheten är riktad till skolklasser och barngrupper som tillsammans med sina lärare erbjuds en hel- eller halvdag dag på naturskolan i Skjulsta eller vid en närskog intill den egna skolan. Naturskolan erbjuder även fortbildningskurser i utomhuspedagogik för personal inom förskola och skola, se vidare under hemsidan. Välkomna!
Krukmakaregatan 4, Nyköping
All träning sker genom positiv förstärkning, där vi belönar rätt beteende och ignorerar fel. Hundklok erbjuder hundkurser, problemutredning, privatträning, hundrastning, uppvärmd inomhushall för hundträning och föreläsningar i Nyköping med omnejd. Målet med all träning är att det ska vara roligt och lärorikt på samma gång. - Det ska vara kul att träna hund!
Grovstavägen 4, Norrtälje
Norrtälje Kattcenter består av kattpensionat och butik, samt Katthemmet som tar hand om hemlösa katter. Vi har även veterinär.
Runsavägen 10, Upplands Väsby
Aktiv Hundfys, Stockholms nya hundsim! Vi ligger belägna i Stockholms hundsportcentrums lokaler.
Bärby 112, Alunda
När det gäller Islandshästar så ska du vända dig till oss. Ridturer, kurser, konferenser mm
Tibble Torg 3, Kungsängen
DIN VETERINÄR I KUNGSÄNGEN
Seregårdsvägen 1, Djurhamn
Barnbyn Skå 33, Skå
Södra Kungsgatan 8a, Flen

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter