Djur Skillingaryd

Letar du efter djur i Skillingaryd? På TimeCenter kan du boka tid online för djur i Skillingaryd snabbt och enkelt.
Skillingaryd
Storgatan 5, Skillingaryd
Din lokala smådjursveterinär. Förebyggande samt sjukvård för Ditt sällskapsdjur. Mindre kirurgiska ingrepp. Tandvård under narkos. Ultraljudsutrustning Akupunktur Kiropraktik Nära samarbete med övriga etablerade kliniker och Djursjukhus i regionen Leg Veterinär Katarina Svensson
Grevagården 1, Sjogerstad, Skövde
4.9
22 omdömen
Torbjörn H. Kroon har arbetat som Leg Naprapat sedan 2001 och arbetar nu också som Equicare utbildad hästfysioterapeut, inriktad på kiropraktik och är ansvarsförsäkrad i FOLKSAM. Kiropraktik är ursprungligen ett grekiskt begrepp med den ungefärliga betydelsen göra för hand. En kiropraktor arbetar med sambandet mellan leder, muskler och nervsystemet det så kallade neuromuskuloskeletala systemet. Enkelt förklarat medför ledproblem, den vanligaste anledningen till kiropraktiska behandlingar av hästar, till att nervsystemets signaler ut till kroppen påverkas. Det här kan leda till muskelspänningar, smärta, stelhet och på så vis rörelsestörningar. "Jag undersöker och behandlar hästar med rörelsestörningar, smärtor och andra problem i leder, ryggraden, muskler, ligament och senor"
Hulukvarn 10, Jönköping
Hundverksamheten med helheten i fokus. Vi har en modern holistisk syn på hund och med det perspektivet erbjuder vi högkvalitativa beteendeutredningar och privatträningar. Caroline Alupo är nu bokningsbar i Jönköping på Hulukvarn Hundsporthall. Varmt välkommen!
Björkåkravägen, Åseda
Hundverksamheten med helheten i fokus. Vi har en modern holistisk syn på hund och med det perspektivet erbjuder vi högkvalitativa beteendeutredningar och privatträning. Varmt välkommen!
Verkstadsgatan 11, Herrljunga

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter