Djur Nyköping

Letar du efter djur i Nyköping? På TimeCenter kan du boka tid online för djur i Nyköping snabbt och enkelt.
Nyköping
Oxelvägen 33, Nb, Älta
5.0
44 omdömen
På Björntassen finns lång erfarenhet av behandling av långvarig/kronisk smärta med hjälp av bindvävsmassage. Jag som driver Björntassen heter Åsa Oja Hägglund och jag har arbetat med bindvävsmassage sedan -93. Jag är även utbildad lymfflödesmassör, LPG-terapeut och homeopat. Med homeopatin behandlar jag både människor och djur. Se gärna utförlig beskrivning om mina behandlingar, samt om min bakgrund på min hemsida. PS och OBS ! riktig bindvävsmassage gör INTE ont... NYHET. Se även min sommarkalender - där finns det homeopati-tider (telefonkonsultation) att boka under sommaren (juni och augusti) för både människa och de fyrbenta vännerna. Margareta Myhr har tider för LPG/endermologie i sin kalender. Margareta är även under utbildning i Lymfflödesmassage på Björntassen-vis. Under våren kommer det även att gå att boka tider för Lymfflödesmassage hos Margareta. Varmt välkommen till din behandling i den lilla oasen utanför ekorrhjulet. Mvh Åsa
Kungsgatan 19, Malmköping
4.8
22 omdömen
Medial Vägledning, Angelic Reiki Healing, Jag hjälper Dig hitta "Din väg " och balansen i ditt liv. Jag rensar Ditt hus från energier o andar. Kurser Djurhomeopat och Djurkommunkatör och häst healing. Ring 072240164 el maila reikikallan@hotmail.com för Bokning.
Vänskapsvägen 40, Stockholm
5.0
7 omdömen
Välkommen till Hundstockholm Rehab & Prehab! Här erbjuds du tjänster inom rehabilitering och friskvård för hundar. Läs gärna mer på hemsidan: www.hundstockholmsrehabprehab.se. Välkommen!
Staby Gård, Linköping
OBS att du kan boka tid för skoning till Roger och Kalle. Gå bara in under respektive namn, så kommer tillgängliga tider upp. Alla jobb görs gemensamt, så det går bra att boka till dem alla. Roger ansvarar för att jobbet blir av hög kvalitet! Roger Träff, utbildad och innehar Gesällbrev, Godkänd av jordbruksverket. F-balance. Kalle Träff, lärling hos Roger sedan 2015. Anställd. Lotta Träff, Certifierad Equiopat, diplomerad Djurakupunktör. Sköter allt administrativt abete i företaget.
Ulvsundavägen 146, Bromma
HUNDTRÄNARNA erbjuder inte bara hundkurser, föreläsningar, privatträningar och problemhundsutredningar utan även friskvårdsträning och rehabilitering! Vi erbjuder: - Friskvårdskonsultationer - Massage - Laserbehandling - Vibrationsträning - Löpbandsträning - Behandling med Thumper - Behandling med Novafon - Balansbollträning - Friskvårdsträning Vi har utbildning inom hundfysioterapi genom både Svenska terapihundskolan och Redog. Vi tar emot remisser från veterinärer i hela Sverige. Kontakta ditt försäkringsbolag om du har frågor kring din ersättning. Varmt välkomna till oss! Mvh Therese & Annethe
Djupdalsvägen 23, Sollentuna
Vi är en modern fristående djurklinik med erfaren personal. Vi utför bland annat kirurgi, tandvård, medicinska utredningar, hudutredningar, vaccinationer mm. Kliniken är utrustad med modern tandvårdsutrustning inkl tandröntgen, operationssalar och laboratorium. Alla undersökningar (sår, sjukdomar, hälta mm) bokas till veterinär. Även pass samt rabiesvaccinationer måste bokas till veterinär. Stygntagning, kloklippning, övriga vaccinationer bokas till sköterska. Hittar du inte en tid som passar? Ring till oss på 08-350035 så ska vi försöka hitta en tid som passar bättre än de som här på internetbokningen.
Ålstensgatan 2, Bromma
Hundverksamheten med helheten i fokus. Vi har en modern holistisk syn på hund och med det perspektivet erbjuder vi högkvalitativa beteendeutredningar mer mera. Caroline Alupo är nu bokningsbar i Stockholm, hos Glada Jyckar på Ålstensgatan 2 i Bromma. Varmt välkomna!
Sollentuna Veterinärklinik ligger precis vid Häggviks pendeltågsstation och är en personlig klinik där du får träffa samma veterinär vid dina besök hos oss. Vi har ett bra och stort sortiment av veterinärmedicinskt foder till hund och katt
Bergfotsvägen 5, Tumba
Rehabilitering & Friskvård för hundar och smådjur. Tel Eva: 076 391 91 92. Tel Lina: 070 456 89 64 (föräldraledig) Öppetider: Mån: 15-20 Tis: 9-16 Tor: 15-20 Fre: 9-16 Vi har öppet beroende på bokning, så övriga/mer öppettider kan förekomma.
Skjulsta, Kvarnstugan På En Ö Mitt I Eskilstunaån, Eskilstuna
För att Naturskoledagen ska bli så bra som möjligt. Tänk på.. 1. En tid motsvarar en klass (ca 30 st) 2. Basbehoven torr, varm, mätt! 3. Vi är ute. Så kläder efter väder. Gärna extraplagg/ombyte. Vid besök på Naturskolan i Skjulsta: 4. Ta med matsäck som även räcker till en fika, då vi startar dagen med det. Även LUNCH från egna skolan medtages. Vi har kåsor, bestick att låna ut. Det finns möjlighet att grilla. Meddela oss gärna innan om ert lunchupplägg. Vi som arbetar här är Ann-Sofie Tedenljung-Forsberg, Marlene Bigren Ness och Magnus Svarfvar. Verksamheten är riktad till skolklasser och barngrupper som tillsammans med sina lärare erbjuds en hel- eller halvdag dag på naturskolan i Skjulsta eller vid en närskog intill den egna skolan. Naturskolan erbjuder även fortbildningskurser i utomhuspedagogik för personal inom förskola och skola, se vidare under hemsidan. Välkomna!
Tibble Torg 3, Kungsängen
DIN VETERINÄR I KUNGSÄNGEN
Södra Kungsgatan 8a, Flen
Biskop Henriks Väg 6

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter