Din Lugna Stund Saltsjö-Boo

4.9
(41 omdömen)
Varmt välkommen till Din Lugna Stund som har öppet för kvinnor. Mitt namn är Marie och jag är certifierad massör, lymfmassör, spa- och friskvårdsterapeut. Jag erbjuder olika sorters massage och spabehandlingar där jag fokuserar på att du ska få den återhämtning som du behöver.
Jag använder Maria Åkerbergs ekologiska produkter i alla behandlingar. Huden får det den behöver - fukt, vitaminer och fettsyror.

Boka tid

 • Massagebehandlingar

  • Klassisk massage halvkropp

   620 kr
   En mjukgörande halvkroppsmassage som löser upp spänningar i trötta muskler med hjälp av knådningar och tryck. Du kommer känna dig lugnare, avslappnad och mer rörlig efter behandlingen.
  • Klassisk massage helkropp

   från 750 kr
   En mjukgörande helkroppsmassage som löser upp spänningar i trötta muskler med hjälp av knådningar och tryck. Du kommer känna dig lugnare, avslappnad och mer rörlig efter behandlingen.
  • Avslappnande massage halvkropp

   620 kr
   En lugn och cirkulationsökande halvkroppsmassage för avslappning och återhämtning. Massagen minskar stressymtom, lugnar sinnet, nervsystemet och stärker immunförsvaret.
  • Avslappnande massage helkropp

   från 750 kr
   En lugn och cirkulationsökande helkroppsmassage för avslappning och återhämtning. Massagen minskar stressymtom, lugnar sinnet, nervsystemet och stärker immunförsvaret.
  • Klippkort - massage (friskvård) x 3 (10 procent rabatt)

   2 130 kr
   Klippkort på massagebehandlingar 3 st x 60 minuter. Klassisk massage eller avslappnande massage. Du får 10 % rabatt när du köper klippkort istället för enstaka behandlingar. Betala hela beloppet när du betalar för din första behandling. Du kan köpa flera klippkort samtidigt. Klippkorten är personliga.
  • Lymfmassage

   1 100 kr
   Lymfmassage ökar cirkulationen och renar kroppen från slaggprodukter och är en av de viktigaste metoderna för fysisk minskning av svullnad och värk.

   Under behandlingen stimuleras lymfsystemet med djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroserna. Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.

   Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Ofta upplever man sig lätt i kroppen efter massagen.

   När du börjar gå på lymfmassage kan det vara bra att gå ca 1 gång i veckan några gånger för att få fart på systemet. Efter det kan du gå mer sällan.

   Tänk på att dricka ordentligt med vatten före och efter behandlingen för bästa effekt.

   Du kommer få ett egenvårdsprogram samt tips med dig hem på hur du kan få ett bättre fungerande lymfsystem.
  • Taktil massage

   950 kr
   Taktil behandling är en massagemetod som består av en mjuk och följsam beröring. Den skiljer sig från annan massage eftersom man inte knådar och arbetar med musklerna. Massagen passar alla men kanske bäst dig som känner dig utmattad, nedstämd eller för dig som lider av smärta vilket gör att vanlig massage är för kraftfull.
  • Asiatisk yogamassage

   750 kr
   Utförs på en massagemadrass på golvet, du har mjuka kläder på dig under behandlingen och ingen olja används. Med tryck och stretchrörelser masseras hela kroppens muskler och leder. Effektivt mot stress och sömnsvårigheter, ger en djupgående avslappning och mjukar upp stelhet i kroppen.

   (medtag egna kläder till behandlingen, långa mjuka byxor och lång- eller kortärmad t-shirt)
 • Ansiktsbehandlingar

  • Ansiktskur Lyster

   620 kr
   Ta hand om ditt ansikte i denna avslappnande och näringsrika behandling som anpassas efter din hudtyp och ger ansiktet fukt och lyster.
   I behandlingen ingår en ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmask, akupressur och massage av ansikte, nacke, axlar och skalp.
  • Ansiktskur Lugn & Fin

   750 kr
   Ta hand om ditt ansikte i denna avslappnande och näringsrika behandling som anpassas efter din hudtyp och ger ansiktet fukt och lyster.
   Behandlinen inleds med 15 minuters ryggmassage och därefter en ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmask, akupressur och massage av ansikte, nacke, axlar och skalp.
 • Spabehandlingar

  • Kroppspeeling Lugn

   750 kr
   Helkroppspeeling med applikation av bodylotion/balm samt massage av axlar, nacke och skalp.
   Peelingen renar huden, ökar lystern och blodcirkulationen. Torra och gamla hudceller försvinner och huden blir mjuk och len och har lättare att ta till sig de produkter som appliceras.
   I behandlingen peelas hela kroppen med en oljebaserad kroppspeeling med havssalt och väldoftande eteriska oljor. Huden kommer få en fräsch och energigivande doft av citrongräs och rosmarin alternativt vit choklad och kakao. Efter kroppspeelingen appliceras en återfuktande bodylotion/balm in med massageteknik. Denna får verka under en stunds inpackning och du får då en lugnande massage av axlar, nacke och skalp.
  • Kroppspeeling Lyx

   990 kr
   Helkroppspeeling och helkroppsmassage.
   Peelingen renar huden, ökar lystern och blodcirkulationen. Torra och gamla hudceller försvinner och huden blir mjuk och len och har lättare att ta till sig de produkter som appliceras.
   I behandlingen peelas hela kroppen med en oljebaserad kroppspeeling med havssalt och väldoftande eteriska oljor. Huden kommer få en fräsch och energigivande doft av citrongräs och rosmarin alternativt vit choklad och kakao. Efter kroppspeelingen får du en avslappnande helkroppsmassage med en återfuktande aromaolja.
  • Kroppspeeling Lugn & Lyster

   1 090 kr
   Helkroppspeeling med applikation av bodylotion/balm och ansiktskur.
   Kroppspeelingen renar huden, ökar lystern och blodcirkulationen. Torra och gamla hudceller försvinner och huden blir mjuk och len och har lättare att ta till sig de produkter som appliceras.
   I behandlingen peelas hela kroppen med en oljebaserad kroppspeeling med havssalt och väldoftande eteriska oljor. Huden kommer få en fräsch och energigivande doft av citrongräs och rosmarin alternativt vit choklad och kakao. Efter kroppspeelingen appliceras en återfuktande bodylotion/balm in med massageteknik.

   Behandlingen avslutas med en näringsrik ansiktskur som ger fukt och lyster, anpassas efter din hudtyp. I ansiktskuren ingår rengöring, peeling, ansiktsmask, akupressur och en skön massage av ansikte, axlar, nacke och skalp.
  • Kroppspeeling Lyx & Lyster

   1 390 kr
   Helkroppspeeling, helkroppsmassage och ansiktskur.
   Kroppspeelingen renar huden, ökar lystern och blodcirkulationen. Torra och gamla hudceller försvinner och huden blir mjuk och len och har lättare att ta till sig de produkter som appliceras.
   I behandlingen peelas hela kroppen med en oljebaserad kroppspeeling med havssalt och väldoftande eteriska oljor. Huden kommer få en fräsch och energigivande doft av citrongräs och rosmarin alternativt vit choklad och kakao. Efter kroppspeelingen får du en avslappnande helkroppsmassage med en ekologisk återfuktande aromaolja.

   Behandlingen avslutas med en näringsrik ansiktskur som ger fukt och lyster, anpassas efter din hudtyp. I ansiktskuren ingår rengöring, peeling, ansiktsmask, akupressur och en skön ansiktsmassage.
 • Fotbehandling

  • Fotkur

   750 kr
   En skön och vårdande behandling för trötta fötter och underben.
   Behandlingen inleds med ett aromafotbad. Medans du sitter i fotbad masseras armar och händer. Därefter peelas fötterna och underben men en oljebaserad peeling med havssalt och väldoftande eteriska oljor. Sedan en lugn och skön massage av fot och underben som avslutas med en inpackning i en vårdande balm. Under inpackningen ingår en avslappnande skalpmassage. Behandlingen avslutas med att fötter och underben smörjs in med fotkräm och en svalkande gel.

   Obs! Fötterna filas ej och naglar klipps inte. Ej fotvård, endast friska fötter behandlas.(Behandlingen är inte lämplig för gravida)

Om oss

Marie Magnusson

Jag brinner för mitt yrke och att ge mina kunder en stunds lugn och ro. Återhämtning för kropp och själ är något som många av oss behöver mer av. Hos mig får du vila, du får samla ny kraft och ny energi. Mitt mål kommer vara att du får slappna av så mycket som möjligt.

Utbildning

 • Yogamassör - Tina Lee Center 2006
 • Friskvårdsterapeut - Sverigehälsan 2012
 • Spaterapeut - Axelsons Institut 2018
 • Certifierad massör - Axelsons Institut 2021
 • Lymfmassör - Axelsons Institut 2022
 • Mindfullnessmassage - Kerstin Florian 2022
Marie Magnusson

Omdömen

4.9
(41 omdömen)
27 jan 2023
Bättre än vad jag förväntade mig.
Aino F
Svar från Din Lugna Stund: 30 jan 09:00
Vad roligt du var nöjd Aino. Varmt välkommen tillbaka!
25 jan 2023
Trevlig massör och god massage
Inga M
Svar från Din Lugna Stund: 26 jan 15:03
Tack Inga för fint omdöme! Varmt välkommen tillbaka!
20 jan 2023
Länge sedan jag kände mig så avkopplad. Har en helt ny energi efter Maries fantastiska massage!
Malin R
Svar från Din Lugna Stund: 21 jan 09:11
Vad härligt att höra Malin du mår så bra efter massagen! Varmt välkommen tillbaka!
21 dec 2022
Personligt och fint bemötande, underbar spaupplevelse i trivsam lugn miljö. Känner mig mycket avslappnad efter kroppsskrubb och lyster ansiktsbehandling. Rekommenderas varmt!
Lena M
Svar från Din Lugna Stund: 23 dec 2022 09:57
Tack Lena för fint omdöme. Hoppas vi ses snart igen!
19 dec 2022
Fick en underbar massage stund!
Michele M
Svar från Din Lugna Stund: 20 dec 2022 14:22
Vad härligt att höra du var nöjd Michele! Varmt välkommen tillbaka!
15 dec 2022
Så välgörande för kropp och själ, en både professionell och underbar lugn stund.
Camilla B
Svar från Din Lugna Stund: 16 dec 2022 14:49
Tack Camilla för jättefint omdöme! Varmt välkommen tillbaka!
15 dec 2022
Trevligt mottagande. Marie var fantastiskt duktig. En jätteskön stund som jag verkligen kan rekommendera
Maritha S
Svar från Din Lugna Stund: 16 dec 2022 14:50
Vad roligt Maritha du var nöjd! Hoppas vi ses snart igen.
8 dec 2022
Skön stund och trevligt bemötande
Harriet E
Svar från Din Lugna Stund: 12 dec 2022 09:32
Vad roligt Harriet du var nöjd. Varmt välkommen tillbaka!
11 nov 2022
Rekommenderar verkligen alla att prova lymfmassage hos Marie. Så otroligt avstressande och effekten sitter i länge. Jag som är sjukskriven för utmattning känner att detta är sååå välgörande både för kroppen och huvudet. Kunde jag ge fler stjärnor så skulle jag!
Malin R
Svar från Din Lugna Stund: 12 nov 2022 16:29
Tack Malin och så glad jag blir du fått en sådan fin effekt av behandlingen. Lymfmassage är en fantastisk behandlingsmetod! Varmt välkommen tillbaka nästa vecka!
10 nov 2022
Trevlig och lugn miljö. kan verkligen rekommendera massage
Lilian S
Svar från Din Lugna Stund: 10 nov 2022 19:19
Tack Lilian för fint omdöme. Välkommen tillbaka när du vill ha massage igen!
20 okt 2022
Jättenöjd så bra behandling och lugnt och skönt rekommenderar verkligen
Marianne A
Svar från Din Lugna Stund: 21 oct 2022 09:35
Tack Marianne, så gott att höra det kändes bra med behandlingen! Varmt välkommen tillbaka!
19 okt 2022
Fantastiskt!
Verifierad kund
Svar från Din Lugna Stund: 21 oct 2022 09:34
Vad roligt du var nöjd! Varmt välkommen tillbaka!
18 okt 2022
Underbart! Proffsigt och trevligt. Lugn och fin miljö. Kan varmt rekommendera Din Lugna Stund.
Catharina B
Svar från Din Lugna Stund: 21 oct 2022 09:33
Tack Catharina för fint omdöme! Välkommen tillbaka!
15 okt 2022
Mycket kunnig massör lugn o avslappnande miljö
Maria N
Svar från Din Lugna Stund: 17 oct 2022 10:08
Tusen tack Maria för fint omdöme! Varmt välkommen tillbaka!
14 okt 2022
Proffsigt, lugn och härlig miljö, verkligen värt det!
Verifierad kund
Svar från Din Lugna Stund: 17 oct 2022 10:07
Vad roligt att höra du kände så. Varmt välkommen tillbaka!
7 okt 2022
Välgörande för kropp och själ!
Kristina L
Svar från Din Lugna Stund: 12 oct 2022 15:32
Tack Kristina och vad härligt det kändes bra med behandlingen. Varmt välkommen tillbaka!
6 okt 2022
Jättebra bokningssystem, bra med påminnelse dagen innan och väl där upplevde jag ett avslappnat, professionellt och väldoftande omhändertagande. Mycket nöjd!
Verifierad kund
Svar från Din Lugna Stund: 12 oct 2022 15:31
Vad roligt att höra du var nöjd! Varmt välkommen tillbaka!
28 sep 2022
Otroligt bra i en jättelugn och mysig miljö , rekommenderar varmt.
Angelica S
Svar från Din Lugna Stund: 29 sep 2022 12:40
Tack Angelica vad roligt det kändes bra, varmt välkommen tillbaka!
21 sep 2022
Mycket bra massage i trevlig miljö. Jag kommer att komma tillbaka för fler behandlingar.
Verifierad kund
Svar från Din Lugna Stund: 22 sep 2022 07:47
Tack för fint omdöme, varmt välkommen tillbaka!
16 sep 2022
Bra upplevelse, proffsigt, lugn, behaglig miljö
Verifierad kund
Svar från Din Lugna Stund: 22 sep 2022 07:46
Vad roligt du var nöjd, varmt välkommen tillbaka!
14 sep 2022
Att få en lugn stund hos Marie, det är guldvärt!! Rekommendera er alla!
Verifierad kund
Svar från Din Lugna Stund: 22 sep 2022 07:45
Tack vad fint sagt, varmt välkommen tillbaka!
7 sep 2022
Fantastiskt! Fräsch hemma-lokal. Trevligt bemötande och en avkopplande och skön stund. Kan verkligen rekommendera Marie!
Eva M
Svar från Din Lugna Stund: 8 sep 2022 20:17
Tack Eva för fint omdöme!
Massage Bromma > Din Lugna Stund
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter