Davao

4.8
5 omdömen
Just nu! HALVA priset på alla elev-behandlingar! (Alla ansiktsbehandlingar, gellack, lash-lift och fotkur SPA) Erbjudandet förlängt fram till februari! Passa på att köpa presentkort innan jul . - Davao erbjuder skönhetsbehandlingar och friskvård; Allt med naturliga och ekologiska produkter från bl.a. AnneMarie Börlind, Chokladserien och Sweden Eco.

Hitta hit: I Örnsro på Idrottsvägen i samma ingång som trafikskolan- Välkommen en trappa upp. Gratis parkering finns.

Begränsade öppettider, enbart bokade tider, maila gärna vid frågor:
davao.ab@gmail.com

Medlem i SFKM för att Du som ska kund ska känna Dig trygg. Pga. Covid-19 används handskar och munskydd och självklart som vanligt basala hygienrutiner.

OBS. Vi tar endast Swish-betalningar.

Instagram: @davao.ab
Facebook: www.facebook.com/davao.ab
Välkomna!

Boka tid

  • Massage

   från 550 kr
   Svensk klassisk massage
  • Frans och bryn-färgning inkl brynvaxning/plock

   450 kr
  • Gellack inkl manikyr NYHET!

   250 kr
   Erbjudande HALVA priset! Ord.pris 500kr. I behandlingen ingår: manikyr, handmassage och lackning/förstärkning med The Gel Bottle gele-lack. Detta är ett nagellack som härdas, ger en perfekt finish och skyddar dina naturliga naglar så de kan växa. Lackets hållbarhet är upp till en månad. Finns många färger att välja på.
  • Lash lift

   350 kr
   Elevbehandling - halva priset!
   (Ord. pris 700 kr)

   Permanent ögonfransböjning som ger intryck av längre och fylligare fransar! Öppnar upp ögat och ger ett piggare utseende.

   Ellebaana One Shot används vilket är en av de mest hållbara lash lift-produkterna på marknaden - behandlingen har en hållbarhet på upp till 12 veckor!

   Viktigt att tänka på: Du som har kontaktlinser bör ta ut dessa innan behandling. Du bör inte ha allergier eller skador/inflammation/infektion i/kring ögon/fransar. Vid osäkerhet går det att kontakta mig för konsultation och ev. pricktest innan behandling,
   070-204 43 70 /Anna
  • Fotkur SPA

   350 kr
   Ord. pris 700kr. Fotvård i form av SPA-pedikyr; en avslappnande stund där fötterna får en härlig choklad -och kaffe scrub, ett fotbad i form av oljeinpackning, filning, nagelklippning, (lackning ingår) och en ben/fot-massage. OBS ej medicinsk fotvård
  • Ansiktsbehandling Davao Classic

   450 kr
   Ord.pris 900kr. En lyxig behandling med naturliga, ekologiska produkter anpassad för just Din hud. Ingår gör hudanalys, rengöring inklusive enzympeeling /skrubb, por-rengöring med bl.a. DERMAPORE teknologi, ler/vitamin-mask, serum, fuktighetscreme, ögoncreme.
   Avslappnande massage för ansikte, nacke, axlar och dekolletage.
  • Ansiktsbehandling Davao Clean

   450 kr
   Ord.pris 900kr. En extra djuprengörande men skonsam behandling speciellt lämpad för acne-hy. Ekologiska produkter med resultat används. Detta ingår: hudanalys, rengöring med enzym /scrubb-peeling och DERMAPORE teknologi, lermask, serum, fuktgivande creme och avslappnande massage. Även andra problemområden såsom rygg kan behandlas. Välkommen att maila vid frågor.
  • Ansiktsbehandling För Män

   450 kr
   Ord.pris 900kr. En ansiktsbehandling anpassad till mäns hud med effektiva produkter från Sweden Eco. Exempel på innehåll: Djuprengöring, serum, fuktighetscreme (för de med skägg ingår tvätt och en härlig skägg-olja) massage för ansikte nacke och axlar. För en fräsch och ren hud med lyster.
  • Ansiktsbehandling Choklad

   450 kr
   Ord. pris 900kr. En lyxig behandling med hudanalys, rengöring med bl.a. enzympeeling och por-rengöring med DERMAPORE teknologi, mask, serum, fuktighetscreme, ögoncreme mm. En avkopplande massage för ansikte, nacke, axlar och dekolletage ingår.
   Passar alla hudtyper.

   Chokladserien- tillverkad i Jämtland, av naturliga ekologiska råvaror: choklad, kaffe och havtorn. Dessa har unika egenskaper där bl.a. antioxidanter gör underverk för huden! Doftar dessutom ljuvligt.

Om oss

Anna Nilsson

Utbildning

 • Pågående utbildning Naturkosm. frisk- skönhetsterapeut 2020 och Sjuksköterska
 • Naturkosm. konsult, Börlind 2015
 • Hälsopedagog
 • Diplomerad massör, stretchterapeut och triggerpunktsbehandl.
Anna Nilsson

Omdömen

4.8
5 omdömen
21 jul 2020
Superhärlig ansiktsbehandling!
Mikaela N
15 jul 2020
Det var en verkligt skön och avkopplande stund. Sköna produkter och proffsig behandling. Jag rekommenderar er varmt att testa. Lite lyx i vardagen
Annelie E
Massage Örebro > Davao
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter