Daniela Thunberg - Holistic Medicine

4.8
(461 omdömen)
2008 startade jag som certifierad massaör & har sedan dess utvecklat företaget.

Att jobba Holistiskt innebär att ta hänsyn till hela människan. Kropp och själ hör ihop och påverkas av din livsstil och dom val du gör. För att läkning ska kunna ske måste vi titta på helheten och ofta göra förändringar på flera plan.Därför jobbar jag med energimedicin och holistiska metoder för bästa resultat. Dessa inkluderar bland annat:

Body code/ Emotion code/Belief code - Kinesiologi - Akupunktur - Massage - Gravidmassage - Reiki healing - Bioresonans - Näringsterapi - Kraniosakral grundbalansering mm

Varje behandling är individanpassad och målet är alltid att du ska bli besvärsfri så fort som möjligt.

Här kan du bland annat få hjälp vid symtom av allergi, stress och utmattning, muskel- och ledvärk, sömnbesvär, pms, huvudvärk/migrän, ofrivillig barnlöshet, klimakterierelaterade besvär som svettningar, gravidillamående, foglossning mm

Jag finns i samma lokaler som Gymmet på väster.

Boka tid

 • Kombo-behandling

  • Kombo-behandling

   från 950 kr
   Under denna session väljer jag vilka behandlkingsmetoder som bäst behövs för att korrigera dina obalanser. Ex: en blandning av kinesiologi och akupunktur eller akupunktur och massage.

   Du kan också välja denna om du själv vet med dig att du har behov av flera olika tekninker som exempelvis akupunktur i kombination med Kraniosakral balansering vid stress eller nacksmärta osv.
 • AKUPUNKTUR

  • Akupunktur första besöket 60 min

   720 kr
   Första besöket tar ca 60 minuter.

   Innan behandlingen startar får du fylla i ett hälsoformulär samt berätta om din aktuella situation. Den primära diagnosmetoden som används inom Klassisk Akupunktur är pulsdiagnostik. Med dess hjälp kan det avgöras vad som är ur balans, var det pågår och hur det kan åtgärdas.

   Man känner efter hur kvaliten på pulsslagen känns på båda handlederna, det blir 12 olika pulsar sammanlagt. Pulsen talar om tillståndet i de olika energisystemen och utifrån detta väljer man sedan vilka punkter som ska användas. Man sätter vanligtvis mellan 1-5 nålar. Nålarna sitter sedan i 20 minuter medans du ligger och kopplar av på bänken.
  • Akupunktur återbesök 45 min

   700 kr
   Ett återbesök tar mellan 30-40 minuter.
  • Akupunktur + Massage

   900 kr
   Vi kombinerar 2 av de bästa metoderna för att hjälpa kroppen släppa på spänningar och lugna nervsystemet.
 • EMOTION / BODY /BELIEF CODE

  • Prova på Emotion/Body/Belief code

   500 kr
   Februari erbjudande för er som aldrig tidigare testat detta hos mig.
  • Belief code, 60 min

   890 kr
   Denna nya form av healing tar oss ännu längre och bygger på grundläggande koncept i Emotion Code och Body Code.
   Belief Code identifierar och frigör oönskade undermedvetna föreställningar, program och trosystem från din kropp och sinne.

   Program och trossystem som kan härstamma ända från barndomen.

   Visste du tillexempel att hjärnan hos ett barn upp till 7 års ålder, är i samma frekvens som när vi befinner oss i hypnos? Det betyder att vi inte har något filter, utan vi formas och programmeras av vår omgivning. Det vi ser och upplever blir vår sanning.

   Vad är ett trosystem? En tro är en subjektiv uppfattning i det undermedvetna om att något är sant eller falskt, rätt eller fel, och är filtret som vi betraktar och upplever livet genom.
   Föreställningar representerar en global och absolut sanning skapad av egna beslut och/eller genom förslag från andra. De kan alltså begränsa dig i allra högsta grad när du vill skapa välmående, läking, relationer, ditt drömliv osv.

   Genom att frigöra dessa undermedvetna program, trossystem och begränsande föreställningar så uppnar vi upp för något nytt, för ett nytt sett att se och uppleva livet. En ny möjlighet att skapa vårt drömliv, skapa hälsa, skapa välmående.

   Är du redo att släppa det gamla och välkomna något nytt?
  • Emotion code / Body code 60 min

   890 kr
   Emotion Code

   Enkel, snabb och effektiv metod för att bli av med emotionellt bagage som genom livet fastnat i kroppen rent fysiskt.

   Känsloenergier kan tex. orsaka:
   Smärta, ångest, fobier och PTSD, samt andra obalanser och symtom

   Vad är Body Code?

   Body Code har utvecklats av Dr. Bradley Nelson, en holistisk kiropraktor och en av världens främsta experter inom de framväxande områdena bioenergetisk medicin och energipsykologi.

   Body code är utformat för att balansera kroppen utifrån alla aspekter av hälsa - inklusive emotionell, energetisk, näringsmässig, strukturell. Body code är en mycket träffsäker och komplett metod för att balansera kroppen. Det är en metod som är utformad för att upptäcka och korrigera de underliggande orsakerna till symtom och obalanser. Här ingår även Emotion code.

   Tekniken är inte tänkt att ersätta någon medicinsk behandling, men genom att korrigera eventuella underliggande obalanser hjälper vi kroppens medfödda självläkningsförmåga att kicka igång och ta över. Som ett resultat försvinner ofta smärta, störningar i rörelseapparaten, energinivåerna höjs och känslomässiga problem blir hanterbara eller obefintliga.

   För mer information, se min hemsida: www.danielathunberg.se
  • Emotion code / Body code på distans 60 min, 60 min

   890 kr
   Behandling sker via telefon eller Skype, alternativt mailkontakt. Ange vad du föredrar vid bokning.

   Har du svårt att vara närvarande i telefon och få till en tid, så kan vi även göra behandlingen via mailkontakt. Kontakta mig för mer info om hur detta går till.
  • Emotion code - Frigör din Heart wall distans 30 min, 30 min

   690 kr
   Då hjärtat är själva kärnan i vår existens, så är det naturligt för vårt undermedvetna att försöka skydda det.
   När något händer som får oss att känna exempelvis rädsla, sorg, ilska, förnedring osv, skapas det vi kallar för en Hjärtmur/ Heart wall, en skyddande mur av känslor som omger vårt hjärta.

   Denna hjärtmur försvinner tyvärr inte, utan byggs på allteftersom och fungerar som en känslomässig skyddsbarriär mot omgivningen. Den kan påverka din förmåga att känna och ta emot kärleken i livet, likväl som din förmåga att ge kärlek och vara den du verkligen är.
   Många uttrycker att dom känner sig avstängda känslomässigt eller att man har svårt att släppa in andra människor på djupet, även de som står en allra närmast.
   Hjärt muren kan göra att du känner ångest, depression och oro, smärta i nackområdet och mycket mer.

   Beroende på vad du gått igenom i livet kan det ta mellan 3-6 sessioner att rensa en heart wall och Ibland fler än så.
  • Emotion code för djur på distans 45 min, 45 min

   750 kr
   Även våra djur kan samla på sig känslomässiga trauman under livet som skapar obalans och oönskade beteenden. Behandlingsmetoden fungerar lika bra på dom och givetvis även på distans.
 • KRANIOSAKRAL TERAPI

  • Kraniosakral grundbalansering - Antistressbehandling 60 min

   890 kr
   Behandlingen passar perfekt för dig som har problem med stress och behöver total avslappning, eller om du lider av spänningar i nacken.

   Namnet kraniosakral terapi syftar på att nervsystemet sträcker sig mellan kraniet och sakralbenet (korsbenet).

   Behandlingsformen härstammar ifrån Osteopatin och behandlar nervsystemet och så kallad fysiologisk stress.

   Smärta, trauma och/eller ständig stress kan i form av spänningsmönster begränsa kroppens vitalitet och självläkande förmåga.
   Dessa spänningsmönster kan orsaka fysiska låsningar (fysiologisk stress) av specifika strukturer som omger nervsystemet. Låsningarna kan klämma av och förhindra kranienervernas funktion, vilka styr det autonoma, självreglerande nervsystemet.

   Kraniosakral terapi löser upp spänningar och blockeringar genom varsamma korrigeringar av de berörda områdena. Framför allt den första nackkotan, Atlaskotan. Denna har visat sig vara en mycket viktig faktor bakom kronisk stress då den, när den lägger sig snett, klämmer av blodtillförseln till hjärnan och stör kroppens självreglerande funktioner.

   Kraniosakralterapi är en mycket mjuk och effektiv metod som både kan användas som enskild terapiform eller som komplement till andra behandlingsmetoder.
 • REIKI HEALING

  • Reiki Healing på Kliniken 60 min

   890 kr
   Reiki är japanska och betyder Universiell livsenergi. Det är en holistisk behandlingsmetod och jobbar på flera plan samtidigt.
   Reiki ger ny energi till kropp och själ som skapar en inre läkning och som ger ny kraft och livsenergi. Genom läkekonsten frigörs blockeringar i kroppen som skapar utrymme för den att läkas inifrån.

   Det är en holistisk behandlingsmetod som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

   Vid utförandet av behandling skickas ny energi in från terapeuten för att ta bort blockeringar i kroppen och fylla på med ny energi. Att frigöra energiblockeringar, gör att känslor kan komma upp till ytan och kan bearbetas.
   Det är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar.
   Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.

   Reiki är godkänd av skatteverket som friskvård.
  • Reiki Healing på distans 40 min

   700 kr
   Reiki är japanska och betyder Universiell livsenergi. Det är en holistisk behandlingsmetod och jobbar på flera plan samtidigt.
   Reiki ger ny energi till kropp och själ som skapar en inre läkning och som ger ny kraft och livsenergi. Genom läkekonsten frigörs blockeringar i kroppen som skapar utrymme för den att läkas inifrån.

   Det är en holistisk behandlingsmetod som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

   Vid utförandet av behandling skickas ny energi in från terapeuten för att ta bort blockeringar i kroppen och fylla på med ny energi. Att frigöra energiblockeringar, gör att känslor kan komma upp till ytan och kan bearbetas.
   Det är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar.
   Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.

   Denna metod kan utföras både på klinik och på distans.

   Reiki är godkänd av skatteverket som friskvård.
  • Reiki Chakra balansering inkl emotion code 60 min, 60 min

   890 kr
   Vi behandlar och balanserar dina 7 chakran med hjälp av Reiki samt emotion code.

   Vi startar med att frigöra trapped emotions och eventuellt andra minnen som sitter fast i dessa energifält genom att använda emotion code metoden (se hemsidan för mer info)
   Vi avslutar sedan med en skön och avkopplande balansering med hjälp av Reiki.


   Reiki och emotion code kan även ges på distans.
   Reiki är godkänt av skatteverket som friskvård
 • BIORESONANS / FREKVENSTERAPI

  • BIoresonans med Spookey

   från 1 350 kr
  • QRMA näringsanalys - Första besöket 60 min

   1 350 kr
   Besöket tar 1 timme och detta ingår i priset:

   * Själva mätningen och genomgång av denna
   * Konsultation på plats om vad som skulle kunna vara en bra lösning/behandling/tillskott för just dig
   * Dokumentation av resultatet på mejlen samt personliga råd och tips för att rätta till eventuella obalanser. Detta kommer 1-3 dagar efter besöket då det tar en del tid att sammanställa.
  • QRMA näringsanalys - återbesök 60 min

   900 kr
   Frekvensanalys bygger på vetenskapliga studier inom medicin, bioinformatik och elektroteknik.

   Det kallas även för bioresonans och analysverktyget QRMA läser av kroppens näringsstatus och organfunktioner med hjälp av frekvenser på cellnivå.

   Mätningen genomförs under en minut genom att klienten håller i en sensorstav. Mätningen är givetvis helt smärtfri.

   Om det behövs så får du även råd om eventuella näringstillskott och örtpreparat som kan hjälpa dig justera de obalanser som råder i kroppen.

   Priset inkluderar även en skriftlig rapport på mejl med dina personliga tips och råd.

Om oss

Daniela Thunberg

Utbildning

 • Diplomerad Kinesiolog 2018
 • Diplomerad Akupunktör i klassisk kinesisk medicin 2013
 • Certifierad Emotion code/ Body code practitioner 2020
 • Certifierad Belief code practitioner 2024
 • Reiki healer 2022
 • Certifierad massör av branschrådet Svensk Massage 2008
 • Certifierad Gravidmassör 2013
Daniela Thunberg

Omdömen

4.8
(461 omdömen)
30 maj 2024
Daniela är så skicklig, proffsig, kompetent, empatisk, trevlig, inlyssnande, hjälpsam & delar generöst med sig av träffande hälsotips. Hon är genuint intresserad av att hjälpa sina klienter på bästa sätt. Har fått många Body & Emotion & Belief code sessioner av henne och är så tacksam för all fin hjälp hon ger mig! Rekommenderar henne varmt till alla!
Andrea B
20 maj 2024
Alltid professionell och får alltid fart på min kropp
Ulrika E
24 apr 2024
Toppen! Lyhörd och kunnig. Kommer komma tillbaka!
Camilla H
24 apr 2024
Daniela är proffsig, lyhörd och gör under
Elisabeth K
2 apr 2024
Allting var superbra! Bemötande, service och kunskapen som ingav trygghet och en direkt känsla av tillit!
Tobias L
30 mar 2024
Väldigt bra Fint bemötande.
Eva B
13 mar 2024
Lyhörd och kunnig.
Karin L
6 mar 2024
Professionellt och trevligt!
Andreas S
29 feb 2024
Daniela inger ett lugn och gör att jag känner förtroende för henne och litar helt på hennes kunskap och behandling. Kan varmt rekommendera henne.
Karolina J
17 feb 2024
Toppen!
Ingela N
25 jan 2024
Varm, tydlig och kunnig.
Ulla W
24 jan 2024
Professionell, det gav mig många nya viktiga insikter.
Patrick N
10 jan 2024
Förtroende ingivande. Mycket givande upplevelse
Rigmor E
10 jan 2024
Som alltid väldigt inkännande, lyssnar och gör ett väldigt bra jobb! Rekommenderar starkt
Sara L
5 jan 2024
Otroligt intressant session med Daniela, spot on. Kan verkligen rekommendera!
Caroline E
20 dec 2023
Jag fick en bra känsla för det första behandlingen
Torgny S
12 dec 2023
Daniela är Fantastisk. Hon är väldigt empatisk, inkännande, klarseende, klarvetande, proffesionell och erfaren. Precis som namnet jobbar hon verkligen utifrån helheten av människan med noggrannhet. Jag är djupt tacksam att jag fann Daniela.
Petrine U
2 nov 2023
Fantastiskt träffsäker, noggrann, har realistiska mål. Kan varmt rekommendera henne. Jag gjorde emotioner o kropps koden
Anita G
26 okt 2023
Mycket positiv upplevelse. Body emotion var helt nytt för mig, men kommer definitivt vilja ha fler behandlingar. Kände nästan genast att en förändring i kropp och sinne hade skett.
Kim Sofia A
24 okt 2023
Alltid bra.
Mattias J
24 okt 2023
Excellent professional skills and knowledge
Nikolay K
9 okt 2023
Healingen kraftfull och tydlig! Heart Wall-behandling kändes positiv och min problem-axel blev bättre!
Mari S
14 sep 2023
Daniela är väldigt bra oavsett vilken behandling man än väljer hos henne. Hade en intressant upplevelse som jag hoppas ger resultat.
Verifierad kund
11 sep 2023
Så snäll och ödmjuk och väldigt kunnig.
Helen S
24 aug 2023
Hon har på 2 gånger hjälpt mig jätte mycket med min onda kropp. Så rekomederar henne varmt!!!!
Ingela A
6 aug 2023
Mycket trevlig och enkel att samtala med, första gången jag får en Emotionskod-session och jag märker förändring i mind och kropp redan samma kväll!
Sofie B
28 jul 2023
Mycket bra! Vänligt bemötande och känsla av djup kunskap. Passade mej perfekt . Inget påtvingat utan respekt och känslighet. Gör gärna om detta
Verifierad kund
25 jul 2023
Trevligt o proffsigt, lugn o kunnig massör som tog sig tid att ge mej den info jag ville ha och en behaglig massage
Eva K
24 jul 2023
Jag vaknade med en helt ny kropp dagen efter min gravidmassage! En behandling som verkligen gjorde skillnad på riktigt. Jag rekommenderar Daniela till alla gravida och alla andra också!
Kristin V
19 jul 2023
Fick emotion code/body code behandling. Kändes tryggt och fick en mycket bra genomgång kring vad som kom upp.
Jenny M
Massage Örebro > Daniela Thunberg - Holistic Medicine
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter