Crista Kliniken Karlstad

Cristakliniken hyr in sig på Klinik Noll54, Karlstad.

www.bokadirekt.se/places/klinik-noll54-22882

På CristaKliniken möter man professionalism sin högsta klass och man kan i den lugnt luta sig tillbaka i den harmoniska miljön och samla energi. För kliniken är den yttersta prioriteten att kunden som individ och dess behov tillgodoses, och med exklusiva utbildningar och certifieringar från tongivande aktörer så som branschrådet svensk massage, Medicinskt kursforum, ITEC, Spa- och hudterapeut på Åre Spa School så garanteras man förstklassigt resultat. Kliniken erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar som inkluderar fransar och bryn, klassiska ansiktsbehandling, manikyr, vaxning, massage och djupvågsbehandling. Men även mer avancerade som Microblading 3D-bryn, Purebeau fibroblast ögonlockslyft, GREEN PEEL, CryoPen, Cool Shaping, Microneedling, Kemsik peeling, NBE Deep skin.

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Carina Moberg

Är nyfiken på allt som händer och vill hela tiden förnya mig och vara med på det senaste inom hudvård och kroppsbehandlingar.

Utbildning

  • Certifierad genom Branschrådet Svensk Massage och har en internationell hudterapeutexamen, certifierad genom ITEC i London. Diplomerad hud- och spaterapeut på Åre Spa School och fortsättningsutbildningar vid olika produktföretag och av alla maskiner jag använder i behandlingar. Purbeau Fibroblast, Art Line, Nannic, Klinikutrustning mm.
Carina Moberg
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter