Complete skincare

Salongen för dig som vill ha en upplevelserik samt resultatinriktad behandling i en lugn och avkopplande atmosfär. Din behandling hos oss utförs med marknadens ledande hudvårdsmärke. Vi är specialiser på hudvårdsbehandlingar som ger resultat.
Varmt välkommen till oss på Complete Skincare.

Boka tid

 • NBE+Deep skin

  • Deep Skin

   1 495 kr
   Den nya generationens microneedling utan nålar! En mekanisk peeling rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna kan genom de små mikrokanalerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna och bekämpa olika hudproblem. Tack vare de patenterade verktygen med unika konformade kirurgiska nabbar av nylon kan små kanaler skapas mellan cellerna i huden (öppna ungefär 15 minuter) utan risk risk för blödningar. Apparaturen har tre unika verktyg; Ablator, Infuser och Corrector. Med Ablatorn genomförs en djuprengöring för att skonsamt avlägsna döda hudceller och stimulera hudens naturliga system för återuppbyggnad. Med Infusorn och Correctorn skapas små mikrokanaler mellan cellerna så de aktiva serumena effektivt kan slussas djupt ner i epidermis utan att skada hudens stuktur. Ökar produktionen av kollagen och elastin samt andelen fukt i huden. Förbättrar hudens absorption av aktiva ingredienser och minskar porernas storlek. Rengör huden på djupet och återställer hudens balans. Nannic NBE Deep skin åstadkommer djupare och effektivare påverkan än liknande metoder men är helt smärtfrti och utan nålar.
  • Nannic NBE1000

   1 250 kr
   Revolotionerande behandlingar för hudföryngring. NBE är ett exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna, vilket ger en mjukare, yngre och mer elastisk hud.
   NBE behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden, sedan appliceras en exfolierande keratolytisk peeling med vitt pilbarksextrakt som avlägsnar torra och döda hudceller samt förbereder huden för behandlingen. Efter det masseras cellidentiska behandlingsserum in i huden med hjälp utav ett ljummet handverktyg, vilket upplevs som en avslappnande massage. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med utvalda hudvårdsprodukter från Nannic särskilt framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.
  • NBE + Deep skin

   2 495 kr

Om oss

Ann-Sofie Olsson

Jag heter Ann-Sofie Olsson.
2011/2012 utbildade jag mig till massageterapeut vid Bergqvist Massage och friskvårdsutbildningar i Linköping.
Jag är även diplomerad o certifierad ängla medium.
Har alltid haft ett brinnande intresse att hjälpa människor till en bättre hälsa. För mig är det viktigt att kunden känner sig trygg och avslappnad när jag utför behandlingar.
Välkommen till mig på Complete Skincare!

Utbildning

 • 2011/2012 Bergqvist massage och friskvårdsutbildningar.
 • 2017/1018 Medium utbildning 1 år hos medium Cecilia Vestgöte i Tranås

Birgitta Åkersten

Auktoriserad Hudterapeut med Cidesco examen.
Jobbat som hudterapeut nästan hela mitt liv och har mer än 35 års erfarenhet.

Utbildning

 • -Hudterapeututbildning med Cidesco examen
 • -Fotvårdsspecialist

Isabella Larsson

Auktoriserad hudterapeut, medlem i SHR och innehar Cidescodiplom.
Efter examen har jag hunnit jobba på Hudoteket,Salong Fame,Vadstena klosterspa och har nu varit egenföretagare sedan 2015 och hyrt in mig i 2 olika salonger men har alltid drömt om en egen salong, idag driver jag Complete Skincare i Motala.

Utbildning

 • Auktoriserad hud & Spaterapeut
 • Gilda skolan Göteborg

Mia Svensson

Mia har lång erfarenhet inom skönhetsbranschen vad gäller nagelbyggning, fransförlängning samt vaxning med ekologiskt sockervax.

I motala kommer hon att arbeta med kosmetisk tatuering med TAFFY metoden (microblading).

Mia jobbar vanligtvis tillsammans med Sofie på Mindful Beauty Studio Sofie i Lomma.

Vid kosmetisk tatuering hos Mia erbjuds alltid kotnadsfritt återbesök inom tre månader!

Sofie Moberg

Sofie är sjuksköterska sedan år 2005 och har de senaste sex åren arbetat heltid med estetiska injektioner. Hon utför alla typer av behandlingar med fillers, botulinumtoxin samt Belkyra och har tusentals behandlingar bakom sig.

Sofie arbetar endast med CE märkta produkter, har delegerande läkare samt aktuell försäkring. Sofies AB är registrerat hos IVO (inspektionen för vård och omsorg).

Har du frågor inför en behandling så är du välkommen att ringa eller skicka mail.

Vid större behandlingar kan paketpris ges!

Utbildning

 • Leg. Sjuksköterska
 • Cert. Injektionsbehandlare
Ann‑Sofie Olsson
Birgitta Åkersten
Isabella Larsson
Mia Svensson
Sofie Moberg
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter