Clinics Of Art

5.0
22 omdömen
Vi är ett handplockat team med lång erfarenhet och stor expertis inom områden som medicin, finans, service, mode och estetik i både London och Stockholm där vi har blivit utbildade av experter inom estetisk medicin i London.

Hos oss är det viktigt med säkerhet, kvalitet och enastående resultat. Att sätta patienten i fokus är en självklarhet för oss, och vi ser fram emot att på bästa sätt få hjälpa dig under hela processen.

Boka tid

 • filler

  • Filler haka

   2 600 kr
   Genom fillersbehandlingar kan man skapa ett tydligare hakparti för den som upplever att de saknar en haka, man kan också fylla ut ojämnheter eller markera haklinjen om den känns otydlig eller för att balansera ansiktsprofilen.

   I priset ingår 1 ml.
  • Filler-kinder

   2 500 kr
   Med kindkonturering återskapar vi volym till ansiktet som man tidigare haft eller om man önskar mer framhävande av kindbenen.
   Tjockare Hyaluronsyra används för att lyfta vävnaderna på djupet.

   Priset avser 1 ml.
   Vid behandling av kinder kan det behövas mer än en spruta.
  • Filler- Fina linjer

   2 500 kr
   Filler med Hyaluronsyra injiceras på området/områden som önskas för att lyfta vävnaderna och skapa mjukare veck.
   De två vanligaste områdena att behandla är Nasolabial vecken och Marionette linjerna (sura mungipor)
  • Filler- Nasolabial

   2 600 kr
   En behandling av nasolabial vecken. Vi använder en mjukare hyaluronsyra som är utformat för att mjukt lyfta vävnader och återfylla djupa veck. Resultatet syns direkt och ger ett piggare och föryngrande uttryck.
  • Filler- Käklinjer

   2 500 kr
   Genom att skulptera käklinjerna med Hyaluronsyra filler framhäver och markerar man käklinjerna som i sin helhet skapar skarpare ansiktsdrag, både framifrån och i profil. Man får en omedelbara effekt av en uppstramning av huden i nedre del av ansiktet.

   Filler bidrar senare till hudens egna produktion av hyaluronsyra och man får på så sett ett naturligt och diskret lyft av nedre delen av ansiktet.

   Priset gäller 1ml.
   Vid behandling av käklinjer kan det behövas mer än 1 spruta.
  • FILLER-KÄKLINJE-3ML PAKETPRIS

   5 500 kr
  • Filler-näskorrigering

   2 500 kr
   Näsan är ansiktets mest centrala punkt som drar till sig uppmärksamhet. Ojämnheter på näsryggen kan skapa en obalans till profilen vilket många kan ha komplex över.

   Med fillers kan vi göra en liten korrigering som gör att näsan blir rak, en plattnäsa kan göras mer fyllig och ge nästippen ett lyft inom loppet av några minuter.
  • Hyalase Borttagning av filler

   2 000 kr
   Hyalasebehandling riktar sig framför allt till dig som kanske fått filler fel injicerat eller drabbats av tråkig biverkan av granulom (filler som bildar kulor/klumpar underhuden). Hyalase eller hyaluronidase som det också heter är en antidot till hyaluronsyra dvs filler. Hyalase verkar genom att bryta ner hyaluronsyra där man sprutar in det.   Eftersom Hyalase bryter ner hyaluronsyra kan en behandling medföra att din kroppsegna hyaluronsyra i området också bryts ner. Men denna återbildas av kroppen med tiden. Du kommer erbjudas ett återbesök i samband med din behandling. Det kan bli så att man behöver upprepas Hyalase behandlingen flera gånger beroende på hur mycket fillers som ska tas bort, typ av fillers, var det ligger etc.
  • FILLER-KÄKLINJE 4 ML PAKETPRIS

   7 500 kr
  • Kostnadsfri efterhanskontroll

  • NYHET Ansiktskonturering 5 ml Vi lyfter samt återskapar volym som har förlora

   9 500 kr
   Vi lyfter samt återskapar volym som har förlorats med åldern samt förstärker ansiktets naturliga drag.
   områden du kan välja:
   Käke
   Haka
   Näsa
   Nasolabialveck
   Marionettlinjer
   Kinder
  • Tear Trough(mörka ringar)

   3 500 kr
   Pigga ögon lyfter hela ansiktet och ger intrycket av välmående. Man kan lyfta fram och fräscha upp ögonen med filler behandling i Tear trough området.

   Notera att Tear trough kan endast behandlas om man har en ihålighet eller skåra under ögonen som är orsakad av brist på fettvävnad. Är mörka ringarna orsakade av pigmentering av huden är fillers inte en passande behandling.
  • Filler- läppar (1ml)

   3 000 kr
   läpparna är ansiktets fokus och en viktig del av vårt utseende. Fillers är mer än bara fylliga läppar, med hjälp av fillers kan vi på Art Clinics framhäva konturer och skapa asymmetri, korrigera ojämnheter samt ledsna/sura mungipor(marionettlinjer)
  • Filler läppar-0,5 ml

   2 500 kr
   läpparna är ansiktets fokus och en viktig del av vårt utseende. Fillers är mer än bara fylliga läppar, med hjälp av fillers kan vi på Art Clinics framhäva konturer och skapa asymmetri, korrigera ojämnheter samt ledsna/sura mungipor(marionettlinjer)
 • botox

  • Botox i käken

   3 000 kr
   Botox käkreducering är en specialiserad behandling för att minska bredden på käken och nedre delen av ansiktet och ge det en mer slimmad och oval form. Behandlingen är också effektiv för patienter som gnisslar sina tänder (Bruxism), och för dessa patienter kan Botox minska smärta och spänningar i käken.
  • Botox käkmuskler/tandgnissling

   3 000 kr
   Gnisslar du mycket med tänderna eller om du kan se din käke bli större när du spänner den och vill få ett mer avsmalat ansikte så är du en bra kandidat för en Botox-behandling i käkmusklerna.

   Botox injiceras djupt in på muskeln med en liten nål mot din käke och kräver en större mängd Botox än vad som krävs på andra delar av ansiktet.
  • Botox-svettning av armhålor(Hyperhidros)

   3 500 kr
   Människan har upp till 4 miljoner svettkörtlar fördelade över kroppen och vissa är mer överaktiva än andra. Botox injektioner kan hjälpa till att lindra svettningsproblem i armhålor genom att blockera nervkontrollen mot svettning. Det är ofta känt som det tysta handikappet och många människor lever med det utan vetskapen om att det finns hjälp att få.

   Utspädda Botox injektioner placeras ytligt strax under huden i varje armhåla. Behandlingen är relativt smärtfri och extremt effektiv med resultat som verkar inom 48 timmar och kan hålla mellan 4-8 månader.
  • Lip Flip

   2 000 kr
   Många personer har en tunn överläpp och önskar att den ska synas, man kan välja en behandling med fillers för detta, men om man inte vill det av olika anledningar, som t.ex. att man inte vill få fylligare läppar, så går det alltså att vika överläppen så att den blir mer synlig vertikalt.

   Botox injiceras i små mängder botox längs överläppens kontur med en mycket tunn och liten nål.
  • Ögonbrynslyft

   2 500 kr
   Ögonbrynslyft behandlas med Botox, detta får muskeln som drar ner brynen att slappna av och därmed gör att ögonbrynen lyfter sig. Oftast kombineras ett ögonbrynslyft med till exempel dem horisontella pannlinjerna (kråksparkar) och den arga rynkan mellan ögonbrynen för ett mer balanserat resultat. Oftast är man inte medveten om hur stor skillnad ett ögonbrynslyft gör för utseendet, man ser piggare och fräschare ut. Precis som att man haft en god nattsömn.
  • Botox 1 område

   2 100 kr
   Vistabel är läkemedlet som är mest effektiv och enklast behandling mot rynkor. Det är ett muskelavslappnande läkemedel som kan användas för även andra behandlingar beroende på patientens behov och estetiska mål.
  • Botox 2 områden

   2 600 kr
   Vistabel är läkemedlet som är mest effektiv och enklast behandling mot rynkor. Det är ett muskelavslappnande läkemedel som kan användas för även andra behandlingar beroende på patientens behov och estetiska mål.
  • Botox 3 områden

   2 900 kr
   Vistabel är läkemedlet som är mest effektiv och enklast behandling mot rynkor. Det är ett muskelavslappnande läkemedel som kan användas för även andra behandlingar beroende på patientens behov och estetiska mål.
 • Sunekos

  • Sunekos

   2 500 kr
   Sunekos 200 förbygger tecken på åldrande och är en naturlig produkt som består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Behandlingen återställer volymförlust och förbättrar hudens elasticitet på ett naturligt sätt.


   De slutgiltiga resultatet grundare sig alltid i vilka individuella förutsättningar du har innan du påbörjar en behandling.
   Behandlingen kan återställa volymförlust och förbättrar hudens elasticitet på ett naturligt sätt. Mörka ringar samt påsar under ögonen kan reduceras.
   En slätare hy och jämnare hudton är ofta ett resultat av det behandlade området, och fina linjer kan upplevas mindre synliga


   För bäst resultat rekommenderas en kur på tre behandlingar. En behandlingskur utförs i tre steg med två veckors mellanrum. Därefter rekommenderas att underhålla resultatet med en behandling var sjätte månad. Det slutgiltiga resultatet ser du ca en månad efter avslutad behandlingskur. Dock ser många resultat redan efter första behandlingen.


   1 behandling kostar 2500 kronor. 1 rekommenderad kur på 3 gånger kostar 6000 kronor.
 • Profhilo

  • Profhilo

   3 500 kr
   Profhilo är en stabiliserad injicerbar hyaluronsyrabaserade produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Förutom att den stärker och återfuktar huden har Profhilo också en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Profhilo går utmärkt att använda tillsammans med andra estetiska behandlingar.

   Profhilo lämpar sig för de som önskar en anti ageing effekt genom att huden stramas upp och hudkvaliteten förbättras. Alla som har tecken på åldrande hud och skulle ha nytta av en behandling med hudfiller kan även behandlas med Profhilo. Låter detta som en behandling för dig? Boka en konsultation och få reda på vad Profhilo kan göra för just din hud.
 • Microneedling

 • Platelet-rich plasma (PRP)

  • Platelet-rich plasma (PRP)

   3 500 kr
   Även kallad Vampyr behandling- är en behandling som genom tillväxtfaktorer i våra blodplättar stimulerar hudens cellföryngring och produktion av kollagen och elastiska fibrer.
   Även hårbotten kan behandlas för att återuppliva avtagande hårväxt.

   PRP (platelet rich plasma) är en injektionsbehandling med ditt egna blod. I blod finns trombocyter, i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxthormoner för kroppens celler och vävnader. När vi skär oss i huden så aktiveras blodplättar, så att immunsystemet börjar reparera skadan. Genom att ta ut en liten mängd av patientens eget blod från en ven i armen för att sedan injicera detta tillbaka så startar man en inflammatorisk kroppsegen reparationsprocess där kroppen bygger upp ny vävnad. Med andra ord så lurar man huden att det finns en skada och huden lagas trots att ingen skada finns där. Utfallet blir en otroligt förbättrad hud kvalitet på helt naturlig väg.

   PRP är även en hårbehandling för personer som har problem med håravfall samt för patienter som redan har genomgått en hårtransplantation. Upplever man att sitt hår börjar bli tunnare eller att man tapper mer hår än vanligt då kan PRP behandling kanske vara en lösning.

Om oss

Clinics Of Art

Utbildning

 • Legitimerad & certifierad behandlare

Omdömen

5.0
22 omdömen
12 jun 2021
Super trevlig personal och lugn miljö. Är såå nöjd!
Verifierad kund
5 jun 2021
Lanya är kunnig, snabb och jätteduktig, otroligt resultat jag e jätte nöjd :)
Viyan I
8 maj 2021
Väldigt fint bemötande och jag kände mig trygg direkt. Kommer absolut att återkomma.
Åsa A
22 apr 2021
I had fillers for chin and jaw done by Lanya - she was very professional, nice an easy to communicate about the results that i wanted to achieve. And i am very happy with the results! While achieving the more balanced face look, it is almost unnoticeable by the others that i had anything done. Really great job!
Agne L
26 mar 2021
Otroligt magiska händer! Kunnig och snabb! Bra kundbemötande.
nathalie m
13 mar 2021
Lanya är superduktig och jag är så nöjd!
Sandra K
4 mar 2021
Väldigt bra! Lyssnar och nöjd med mina läppar. Naturliga och superfina :)
Amanda E
12 feb 2021
Den var hur bra som helst
Hannah H
30 jan 2021
Väldigt professionell och väldigt bemötande! Super bra upplevelse av behandling. Rekommendera!!
Nora R
17 jan 2021
Man känner sig verkligen trygg på kliniken. Dem tar hand om dig och ser till att du blir nöjd med din behandling. Rekommenderar starkt!
Verifierad kund
20 dec 2020
Alltid så nöjd!
Hanna H
10 dec 2020
Så nöjd med behandlingen.. mycket trevligt bemötande och riktigt proffesionellt arbete! Kommer att fortsätta som kund och rekommenderar hjärtligt . / Linda
linda C
5 dec 2020
Mycket fint bemötande och är supernöjd efter varje besök. Har gjort mina bryn och läppar.
Katarina J
7 nov 2020
Professionell och kunnig dessutom jätte ärlig!!
Felicia A
Ansiktsbehandling Stockholm > Clinics Of Art
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter