CHOKLAD & LAKRITS Sverige

Välkommen och boka en plats på någon av våra provningar här på vår onlinebokning!

Choklad & Lakrits säljer kvalitetschokad och lakrits från hela världen på nätet och har en fysisk butik på Fridhemsgatan 53 i Tulohuset på Kungsholmen i Stockholm där även alla våra provningar äger rum.
Läs mer om oss på vår hemsida www.chokladolakrits.se

Vi är även arrangör för Lakritsfestivalen - världens största lakritsfest! Läs mer om vår årliga fest för lakritsälskare på www.lakritsfestivalen.se

Boka tid

Om oss

Choklad & Lakrits

Choklad & Lakrits Sverige säljer kvalitetschoklad och lakrits från hela världen på nätet och i sin fysiska butik på Fridhemsgatan 53 på Kungsholmen i Stockholm. Erbjuder även choklad- och lakritsprovningar. Tuija Räsänen som äger företaget är även arrangör för Lakritsfestivalen i Stockholm och Helsingfors.

Christina

Chocobean arrangerar chokladprovningar hos Choklad & Lakrits samt hos företag och privatpersoner. Ett roligt, lärorikt och njutbart event som passar i såväl små som stora sammanhang. Christina van Dassen är en självlärd chokladkännare tack vare ett långt passionerat förhållande till choklad och ett ihärdigt provande.

Tuija Räsänen

Företaget och webbutiken startades 2004 i Trosa av Tuija Räsänen och butiken i Stockholm har funnits sedan hösten 2007.

Tuija är lakritsexpert och har hållit lakritsprovningar sedan 2009 då hon arrangerade den första Lakritsfestivalen. Världens största lakritsfest med över 2000 kvm lakrits besöktes av nästan 11 000 besökare i år. Nästa lakritsfestival äger rum 1-2 april 2017 på Annexet vid Ericsson Globe i Stockholm. Sedan 2014 är hon även arrangör för Finlands första lakritsfestival.
Choklad & Lakrits
Christina
Tuija Räsänen
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter