CHOKLAD & LAKRITS Sverige

Välkommen och boka en plats på någon av våra provningar här på vår onlinebokning!

Du kan välja mellan en lakritsprovning, chokladprovning eller en kombinerad provning. Provningarna tar ca 1,5 timme och efter provningen finns det möjlighet att köpa choklad och lakrits för den som vill.

Betalning för provningen sker när du kommer till oss och du kan betala kontant, med kort, med ett presentkort från oss eller värdebevis från Greatdays, Smartbox, Upplevelse.com eller Box Experience. Tyvärr kan vi inte längre ta emot värdebevis från Upplevesepresent då de har gått i konkurs.

Choklad & Lakrits säljer kvalitetschokad och lakrits från hela världen på nätet och har en fysisk butik på Fridhemsgatan 53 i Tulohuset på Kungsholmen i Stockholm där även alla våra provningar äger rum.

Företaget och webbutiken startades 2004 i Trosa av Tuija Räsänen och butiken i Stockholm har funnits sedan hösten 2007.
Läs mer på www.chokladolakrits.se
OBS! Nytt telefonnummer 070-37 07 210

Boka tid

Om oss

Nyhet!

På våra lakritsprovningar får deltagarna även koka egen lakrits.

Christina van Dassen

Chocobean arrangerar chokladprovningar hos Choklad & Lakrits samt hos företag och privatpersoner. Ett roligt, lärorikt och njutbart event som passar i såväl små som stora sammanhang. Christina van Dassen är en självlärd chokladkännare tack vare ett långt passionerat förhållande till choklad och ett ihärdigt provande.

Tuija Räsänen

Tuija är lakritsexpert och håller i alla våra lakrits- och kombinerade provningar. Hon har hållit lakritsprovningar sedan 2009 då hon arrangerade den första Lakritsfestivalen, Världens största lakritsfest. Sedan 2014 är hon även arrangör för Finlands lakritsfestival.

Nyhet!
Christina van Dassen
Tuija Räsänen
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter