Carina Halvardsson, Hälsa & Utveckling Västra Sorgenfri

Jag har arbetat med hälsoutveckling i mer än 30 år.
Ledarskap, motivation och förändringsprocesser först inom kriminalvården och de senaste 17 åren på heltid i företaget Hälsa & Utveckling specifikt inom hälsoområdet.
Genom att bygga tillit och förtroende till främst de inidivider som sökt min hjälp för smärta och stressrelaterade symtom och sjukdomar. Har jag blivit expert på att läsa av vad kroppen behöver. Jag coachar också individer och grupper som vill utvecklas och hitta sin väg till hälsa och välbefinnande.

Jag har mer än 20 års erfarenhet som kroppsterapeut. Utbildad både i Sverige och Kina. Mina rötter står i den kinesiska medicinen med ett helhetstänk för att hitta lösningar till en bättre hälsa. Välkommen att boka en tid för ett första möte.

Boka tid

 • Kroppsterapi

  • Chi Nei Tsang massage

   850 kr
   En kinesisk/taoistisk massage som i huvudsak utförs på magen. En mjuk och behaglig behandling som hjälper energin i tarmar och organ att flöda bättre. Bra vid mag- tarmbesvär och stress/utamattningstillstånd. En djupt avslappnande massage.
   Priset är ex moms för företag
  • Massage

   från 700 kr
   Svensk klassisk massage för att lösa upp spänningar i Rygg, axlar, nacke, armar, ben. Kan kombineras med Koppningsmassage, lymfmassage efter behov. Om det finns mycket spänningar tar behandlingen längre tid. Då fokuserar vi på de områden som är mest spända. Återkommande behandling kan vara nödvändigt för att komma tillrätta med problemet.
   Priset är ex moms för företag
  • Kombinera samtal/massagebehandling

   1 400 kr
   Om du behöver mer tid för både konsultation och behandling. Eller en längre behandling. Boka då den här tiden.
   Priset är ex moms för företag.
 • Coaching

  • Coaching

   950 kr
   Ibland kör vi fast i livet. Vet vad vi behöver göra men har ändå svårt att komma till skott. Coaching är inte rådgivning utan hjälper dig att plocka fram dina styrkor. Jag är din sparringpartner och utmanar dig där du behöver. Även en kombination av coaching och fysisk rörelse har kraftfull effekt för att lösa upp fysiska såväl som mentala blockeringar. Vi möts live eller via Skype.
   Priset är ex moms för företag.

Om oss

Carina Halvardsson

I 17 år arbetade jag med att låsa in människor. Idag vill jag hjälpa människor att bli fria i kroppen och sinnet.

Min erfarenhet som kroppsterapeut sträcker sig över tjugo år. Den kunskap jag fått via mina händer hade jag inte kunnat få på något annat sätt.
Det stora intresset för kroppen och vad den kommunicerar har tagit mig till Kina och hem igen.

Det är självklart för mig att se på hela människan för att kunna hjälpa. Jag vill förstå, hitta orsak och lösningar om det är möjligt.
Min styrka är närvaro i mötet. Jag kombinerar samtal och behandling. För mig är tillit ett förtroende. Jag arbetar för att Du ska känna dig trygg i mina händer.


Jag har samarbetat med läkare och psykologer. Mina specialområde är problem med mage-tarm och stress/utmattning.

Utbildning

 • Diplomerad massageterapeut, KMH
 • Certifierad massör av branschrådet Svensk Massage
 • Diplomerad akupunktör, Nei Jing Akademin
 • Certifierad Qigong instruktör Utbildad i Kina 2003
 • Cerifierad Coach av International Coach Federation ICF
Boka tid
Carina Halvardsson
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter