Bygglov

Bygglovsenheten i Helsingborg hjälper både privatpersoner och företag med olika bygglovsärenden. En viktig del av vår verksamhet är att ge råd och information till dig som planerar att bygga ut, bygga till eller göra något annat där du kan behöva bygglov.

Du är välkommen att boka tid för rådgivning hos oss på Stadsbyggnadsförvaltningen eller via Teams alternativt per telefon. Med anledning av rådande situation med Covid-19 ser vi gärna att möten hålls digitalt. Vänligen ange vid bokning hur du önskar att mötet hålls.

Ange gärna vid bokningen om dina frågor gäller din privata fastighet eller om du behöver rådgivning som företagare. Tänk på att endast boka in en tid, så att fler får möjlighet till rådgivning.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber dig stanna hemma om du känner dig sjuk alternativt att mötet hålls digitalt eller per telefon.

Läs gärna mer på helsingborg.se/bygglov innan du besöker oss.

Boka tid

    • Digital rådgivning - endast nya ärenden

      Här bokar du en tid för rådgivning om bygglov via Teams eller telefon. Vi avråder från besök på plats under en tid framöver p g a pågående pandemi. Tillsammans bekämpar vi smittspridningen!
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter