Bröllopsdans Stockholm- Solna (Sinclairs)

Sinclairs Stockholm, Charlottenburgsvägen 1 i Solna

Boka tid

Om oss

Anastasia Prokopovych

Anastasia är tidigare tävlingsdansare i Latin och Standard och har dansat sedan hon var fyra år. Hon är också intresserad av latinamerikanska danser såsom salsa och mambo. Anastasia har dansat i Sabor Latino Melao showgrupp och tävlat inom de latinamerikanska danserna

Cecilia (Cicci) Sagmeister

Cecilia Sagmeister är tidigare tävlingsdansare i Standard & Latin och har tillhört eliten i Sverige.
Har genomgått Sinclairs Academy Förberedande PDT-utbildning och Sinclairs Academy Bröllopsdans-utbildning. Utbildad hos Sveriges Dansorganisation, Danslärare Steg 1.

Utbildning

  • Sinclairs Academy Förberedande PDT
  • Sinclairs Academy Bröllopsdans
  • Sveriges Dansorganisation Danslärare Steg 1

Filip Smedman

Filip är en glad kille som alltid har humöret på topp och älskar dans. Han började sin danskarriär i Lidköping med en lektion i salsa och kort därefter stod han på tävlingsgolvet. Som tävlingsdansare har han bland annat placerat sig på tredje plats på SM och representerat Sverige på internationella tävlingar.

På Filips lektioner har man alltid roligt! Man får testa på nya steg & koreografier som man sen kan ha nytta av både för social- och tävlingsdans.

Utbildning

  • Sinclairs Academy Bröllopsdans
  • Sveriges Dansorganisation SDO danslärare steg 1
  • Pågående utbildning inom SDO danslärare steg 2 inriktning pardans

Susie Häggqvist

Susie har många års erfarenhet av att undervisa, uppträda och tävla i dans världen runt. Hon har tävlingsmeriter som dansare, koreograf och coach både individuellt, i par, i grupp och i duo från mästerskapstävlingar som SM, Mega Dance Weekend, WADF EM (Warsawa), World Latin Dance Cup (Miami/Orlando), World Salsa Summit (Miami), Stargate Competitions (Berlin) med flera och har medverkat på TV-program som TV4 Nyhetsmorgon, Talang & Sommarkrysset. Idag driver hon Sinclairs Sabor Latino Dance Academy i samma lokal som systerskolan Sinclairs i Solna och undervisar varje vecka nybörjare till avancerade dansare med fokus på de latinamerikanska danserna salsa och bachata. Hon uppskattas för sin gedigna erfarenhet och bredd som dansare och sitt engagemang i elevernas utveckling såväl som sin pedagogik och positiva energi!

Utbildning

  • -Sinclairs Academy Grundläggande PDT-utbildning
  • -Sinclairs Academy Bröllopsdansutbildning
  • -SDO Danslärare Steg 1
Anastasia Prokopovych
Cecilia (Cicci) Sagmeister
Filip Smedman
Susie Häggqvist
Dans Borlänge > Bröllopsdans
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter