Bröllopsdans Stockholm- Solna (Sinclairs)

Sinclairs Stockholm, Charlottenburgsvägen 1 i Solna

Boka tid

Om oss

Cecilia (Cicci) Sagmeister

Cecilia Sagmeister är tidigare tävlingsdansare i Standard & Latin och har tillhört eliten i Sverige.
"Jag har genom åren hjälpt hundratals par med deras bröllopsdans. Det är så roligt att träffa paren som ska gifta sig och att vara en del av att bidra inför en av deras största dagar i livet. Boka dina lektioner idag så ses vi på dansskolan!"

Utbildning

  • Sinclairs Academy Förberedande PDT
  • Sinclairs Academy Bröllopsdans
  • Sveriges Dansorganisation Danslärare Steg 1

Filip Smedman

Filip är en glad kille som alltid har humöret på topp och älskar dans. Han började sin danskarriär i Lidköping med en lektion i salsa och kort därefter stod han på tävlingsgolvet. Som tävlingsdansare har han bland annat placerat sig på tredje plats på SM och representerat Sverige på internationella tävlingar.

"På mina lektioner har man alltid roligt! Jag älskar att lära andra att dansa och bröllopsdans har en särskild plats i mitt hjärta. Det värmer verkligen att se kärleken mellan de som ska gifta sig".

Utbildning

  • Sinclairs Academy Bröllopsdans
  • Sveriges Dansorganisation SDO danslärare steg 1
  • Pågående utbildning inom SDO danslärare steg 2 inriktning pardans

Susie Häggqvist

Susie har många års erfarenhet av att undervisa, uppträda och tävla i dans världen runt. Hon har tävlingsmeriter som dansare, koreograf och coach både individuellt, i par/duo och i grupp från mästerskapstävlingar som SM, Mega Dance Weekend, WADF EM (Warsawa), World Latin Dance Cup (Miami/Orlando), World Salsa Summit (Miami), Stargate Competitions (Berlin) m fl och har medverkat på TV-program som TV4 Nyhetsmorgon, Talang & Sommarkrysset. Idag driver hon Sinclairs Sabor Latino Dance Academy i samma lokal som systerskolan Sinclairs i Solna och undervisar varje vecka nybörjare till avancerade dansare med fokus på de latinamerikanska danserna salsa, bachata och merengue men även bröllopsdans, bugg och foxtrot.

"Min gedigna erfarenhet och bredd som dansare och mitt engagemang i mina elevernas utveckling är ett par av mina styrkor och sen tycker jag att det är otroligt roligt att undevisa!"

Utsedd till årets privatlektionslärare 2022!

Utbildning

  • Sinclairs Academy Grundläggande PDT-utbildning
  • Sinclairs Academy Bröllopsdansutbildning
  • SDO Danslärare Steg 1
Cecilia (Cicci) Sagmeister
Filip Smedman
Susie Häggqvist
Dans Borlänge > Bröllopsdans
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter