Bröllopsdans Göteborg- Västra Frölunda (Sinclairs)

Dags för bröllop och stunden då ni som äkta makar ska framföra er bröllopsdans. Vi lär er de rätta stegen!

Boka tid

Om oss

Alex Lavrov

Alex är universitetsutbildad danssporttränare och idrottslärare med en EU-krediterad Bachelorexamen. Just nu läser han sitt mastersprogram i sportpsykologi. Han har stor erfarenhet av att undervisa barn och ungdomar i Ukraina, Sverige och Asien.

Tillsammans med sin partner Vilhelmina har han specialiserat sig i standard pardans och de är regerande Svenska mästare sen 2019, vicemästare på World Cup 2019 i Shenzhen, Kina, samt semifinalister två gånger på den stora tävlingen Blackpool Dance festival.

Utbildning

 • Bachelor of dancesport and physical education teacher från National University of Physical education and sports in Ukraine

Charlotte Sinclair

Känd från TV4:s succéprogram Lets Dance, där hon tillsammans med brottarlegendaren Frank Andersson kom på andra plats 2011. Har även dansat tillsammans med Willy Björkman 2010 och Hasse Aro 2009.
Huvudansvarig lärare på Sinclairs. Undervisar i Barndans, Disco, Street, Shall We Dance, Jazz m.m. Svensk och Nordisk Mästarinna I Disco Dance och har tillhört Svenska landslaget i Latinamerikansk dans. Världsmästare i Mixing Blues.

Utbildning

 • -Utbildad Danslärare och Danssporttränare i Disco, Latin och Standard.
 • -Nationell och internationell domare.
 • -Medlem i och utbildad av Sveriges Dansorganisation.

Ludvig Wassgren

Ludvig har dansat pardans sedan han var 6 år gammal och även tävlat på nationell nivå. Hans högsta merit är en femteplacering på SM i Pardans 2013.
Han har ett brinnande intresse för pardans och undervisar i Pardans, Pro/Am och Bröllopsdans .

Utbildning

 • SDO Steg 1 och Pardans Steg 2
 • Sinclairs Academy Bröllopsdans

Malin Gustavsson

Malin är f.d. svensk juniormästare i latin och är en erfaren danslärare i pardans.

Utbildning

 • -Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Pardans Steg 1.

Pauline Strandberg

Pauline har dansat sedan 3-års ålder och har tävlat på internationell nivå i flera dansstilar sedan hon var 13 år. År 2018 blev hon blev nordisk mästarinna i alla standard-, latin- och carribean solodanser. SM 2018 resulterade i 4 SM guld, 1 silver och 1 brons. Hon tog 3 brons på VM 2018 och 2 silver och ett brons på EM 2018.

Utbildning

 • Sinclairs Academy Bröllopsdans
 • Sinclairs Academy förberedande personlig danstränare

Vilhelmina Lavrov

Vilhelmina har tävlat i många sorters tävlingsdans sedan hon var 9 år. Hon blev nordisk mästarinna i gruppdisco år 2011. Hon blev också nordisk mästarinna i alla standard, latin och caribbean solodanser år 2016 och 2017. Hon tog även ett EM junior guld i latinshow och har många VM-final platser i solo danser i både junior och vuxen klass.

Tillsammans med sin partner Alex har hon specialiserat sig i standard pardans och deras bästa resultat är 7a på European Championships och semifinal på Blackpool Dancefestival. De är även rankade som bästa paret i Sverige och de tog 2a plats på World Cup 2019 i Shenzhen, Kina. Vilhelmina undervisar i standard, latin, caribbean och bröllopsdans.

Utbildning

 • SDO Pardans Steg 1
 • Sinclairs Academy Förberedande PDT
 • HLR 2017
Alex Lavrov
Charlotte Sinclair
Ludvig Wassgren
Malin Gustavsson
Pauline Strandberg
Vilhelmina Lavrov
Dans Borlänge > Bröllopsdans
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter