Brinken Massageterapi Malmö

5.0
(6 omdömen)
Vill påminna om att ej få massage om du känner dig krasslig, har feber eller kraftigare inflammation

Vill också uppdatera att avvakta med massage 2 veckor från din hemkomst, om du nyligen rest till något coronadrabbat område som Kina, Korea, Iran eller Italien.

Tack för visad omtanke!


En liten promenad från Magistratsparken i Malmö hittar du till Brinken Massageterapi.
Ingrid är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och certifierad av Branschrådet Svensk Massage som medicinsk massageterapeut och massör. Knådning av både muskler och kroppens bindväv förebygger och rehabiliterar kroppen. Massage lindrar, lugnar och stärker även din kropp mentalt och fysiskt. Behandlingar som går att boka är svensk klassisk massage, avslappningsmassage, triggerpunktsmassage, taktil massage, gravidmassage och taktil terapi.

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Omdömen

5.0
(6 omdömen)
25 nov 2019
Jag har gått hos Ingrid under närmare tre års tid, först i Höör och nu efter flytt i Malmö. Jag tycker hon är superduktig och det känns att hon verkligen tar sig an mig varje gång jag kommer till henne! Väldigt kunnig och massagen är mycket effektiv och väl anpassad efter min problematik.
Pia H
14 sep 2019
Alltid toppen..bra och proffesionellt bemötande och behandling som alltid passar mina behov och ger fint resultat..återkommande kund sedan snart 9 år
Verifierad kund
16 jun 2019
Alltid trevligt och professionellt bemötande och framförallt goda resultat.
Verifierad kund
20 maj 2019
Mycket bra bemötande
Maria W
Tog bra på ryggen och löste upp en del knutor.
Massage Malmö > Brinken Massageterapi Malmö
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter