Hur kan jag stänga mitt konto?

Ditt konto kommer att stängas automatiskt efter att det löpt ut. Du kommer inte att få någon räkning. Om du vill stänga det tidigare, vänligen kontakta oss. Du är välkommen tillbaka när som helst, bara registrera ett nytt konto.


    Tillbaka till Vanliga frågor


 Användarvillkor  
© 2018 TimeCenter