Hur blir jag marknadsförd med Premium?

Med Premium marknadsföring kan du som jobbar med skönhet eller hälsa få nya kunder. Investera en gång för att skapa ett långvarigt förhållande med kunden. Du, dina tjänster och dina unika talanger rekommenderar vi till kunder just när de letar efter tjänster som du erbjuder.

Varför är Premium bättre än all annan marknadsföring?
Du betalar du bara för nya, riktiga kunder som verkligen har varit hos dig. Jämför det med all annan marknadsföring där du betalar för att synas, men det ger inte garanterat nya kunder.

När räknas en kund som Premium?
Premium-kunder är de nya kunder som du får via TimeCenter marknadsföring eller marknadsplats. Alla andra kunder är kostnadsfria så som de kunder du själv bokar in. De kunder som bokar själva via din bokningslänk, hemsida eller dina sociala medier är också kostnadsfria.

Hur betalar jag för Premium?
Om du har fått in nya kunder via Premium så kommer du få en rapport den första dagen i månaden. Du betalar som vanligt med faktura, kort eller internetbank. Du har 14 dagar på dig att betala ordern.

Vad ingår i Premium?
Det ingår marknadsföring och exklusiva tjänster som är bara tillgängliga för dig med Premium. Ett exempel är marknadsföringsanalys av din hemsida, sociala medier och din TimeCenter-presentation.  Tillbaka till Vanliga frågor


 Användarvillkor  
© 2023 TimeCenter