Hur blir jag marknadsförd med Premium?

Premium är en valfri exklusiv marknadsföringstjänst för dig som jobbar med skönhet eller hälsa. Om du önskar mer marknadsföring än vad vår vanliga marknadsplats ger dig så kan du själv välja att ansöka om Premium. Då investerar du en gång för att skapa ett långvarigt förhållande med kunden. Då rekommenderas dina tjänster till kunder just när de letar efter tjänster som du erbjuder.

Måste jag ansluta mig till Premium?
Nej, det är en valfri extratjänst. Det är menat till för de kunder som vill ha extra mycket marknadsföring, utöver vår marknadsplats.

Kan alla välja till Premium marknadsföring?
Nej, alla kunder kan inte få Premium. Detta är oftast eftersom man t.ex. jobbar med medicinska tjänster som vi inte får marknadsföra. Man kan så klart fortsatt få kunder gratis via marknadsplatsen, även utan Premium.

Måste jag ge rabatter?
Nej, vi rekommenderar alltid att man ska ta fullpris för sina tjänster. Det attraherar seriösa kunder som man vill ha en långvarig relation med.

Varför är Premium bättre än all annan marknadsföring?
Du betalar du bara för nya, riktiga kunder som verkligen har varit hos dig. Jämför det med all annan marknadsföring där du betalar för att synas, men det ger inte garanterat nya kunder.

När räknas en kund som Premium?
Premium-kunder är de nya kunder som du får via TimeCenter marknadsföring eller marknadsplats. Alla andra kunder är kostnadsfria så som de kunder du själv bokar in. De kunder som bokar själva via din bokningslänk, hemsida eller dina sociala medier är också kostnadsfria.

Hur betalar jag för Premium?
Om du har fått in nya kunder via Premium så kommer du få en rapport den första dagen i månaden. Du betalar som vanligt med faktura, kort eller internetbank. Du har 14 dagar på dig att betala ordern.

Vad ingår i Premium?
Det ingår marknadsföring och exklusiva tjänster som är bara tillgängliga för dig med Premium. Vi går igenom din hemsida, sociala medier och din TimeCenter-presentation.  Tillbaka till Vanliga frågor


 Användarvillkor  
© 2024 TimeCenter