Body of yours Solna

4.9
15 omdömen
Body of yours training består idag av två grenar men med ett gemensamt mål.

Att utifrån varje enskild individ skapa bästa möjliga förutsättning för att nå uppsatt mål.
Vår träning bygger på en modern, holistisk träningsfilosofi där vi ser kroppen som en samverkande helhet. Styrka, rörlighet, kondition, kost, mindfulness & andning, allt hänger ihop.
Vi jobbar mycket utifrån ett funktionellt tänk där övningar påminner om rörelser man använder i vardagen, vare sig det är i hemmet eller under idrottandet.
Den träning vi förespråkar tenderar att involvera flera muskler och muskelgrupper samtidigt samt att förbättra balans, koordination & ledfunktion.
Syftet och vårt mål är att förbättra prestationen och minimera risken för skador.

Vi erbjuder:
Personlig träning
Kostrådgivning
Massage
Löpträning
Fysioteraput
Ungdoms fys för barn och ungdomar

Boka tid

 • Gruppbokningar

  • BOOTCAMP

   Vi har Bootcamp som passar alla typer av människor oavsett om du är ute efter viktnedgång, eller att hålla dig i form, bli starkare eller bara underhålla kroppen med bra träning.
   Alla kan vara med oavsett om du aldrig har tränat förr.

Om oss

Anzo Badjie

Hej!

Jag är personlig tränare och främst inriktad på sprint & explosivitetsträning samt löpteknik. Jag är utbildadinom friidrott och var självaktivunder många år och tävlade på elitnivå i sprint, 200 och 400 meter.

Ebba Lago-Lengqvist

Ebba har 23 års erfarenhet från primärvården och då främst mot rehabilitering. Under åren har Ebba gått många kliniska kurser och senaste special utbildningen handlade om rörelse lära och hur kroppen naturligt ska fungera. Ebba är utbildad inom JEMS koncept, Mckenzie konceptet och är nu även optimun tränare. Ett annat special område är löpning och löpskolning. Ebba är även tränare inom friidrott och föresläser externt för SISU och stockholms idrotten.

Utbildning

 • Legitimerad Fysioterapeut

Faisal Boye

Hej jag är Faisal Boye!

Jag är personlig tränare inom funktionell träning, rehab samt instruktör inom självförsvar och martial art.
Har alltid varit intresserad av hälsa och träning och har på ett eller annat sätt alltid jobbat med detta. Att jobba med personlig träning öppnade även upp intressen för massage, rehabilitering och djupare insikt för rehabträning.

Jag vet hur det är att leva med kronisk smärta. Fick mitt "bäst före datum" som tonåring då jag lever med en kronisk sjukdom. Dock har jag har inte låtit läkarnas besked hindra mig från att leva livet fullt ut och ta tillvara på varje dag.

Utbildning

 • Coaching innom kampsort
 • Arbetat flera år på Sats
 • Drivit eget företag inom träning i 10 år
 • Boxningsinstruktör
 • Kampsportsbakgrund
 • Specialist inom kroppsviktsträning
 • Holistic träning
 • Rehabträning

Jon Bäckman

Min stora passion i livet är att hjälpa människor att ta kontroll över sin egen hälsa med aktiva hälsoval.

Jag är inspirerad av det evolutionära perspektivet och försöket att förstå var vi kommer ifrån och vad vår genetiska grundprogrammering innebär. Med det sagt tror jag på en kombination av informationssökning direkt i vetenskapliga avhandlingar och ett nära coachande med klienter där klienternas subjektiva uppfattning om sin hälsa beaktas. Jag vill utbilda människor, ge dem kunskap och ett holistiskt perspektiv på sin hälsa, ju fler delar inom hälsa som vägs in och jobbas med desto bättre resultat kan uppnås.

Utbildning

 • Jon är licensierad Medicinsk tränare via The Academy och har en bakgrund och erfarenhet inom personlig träning och fysträning för elitidrottare, såväl enskilda idrottare såsom lagidrottare. Medicinsk träning innebär en individanpassning av träning och den fysiska aktiviteten med hänsyn till given diagnos. I de flesta fall anpassas även andra livsstilsfaktorer såsom kost, sömn och stresshantering för att uppnå ändå bättre resultat.
 • Vidare är Jon också utbildad via Optimumkliniken i Göteborg till Optimumtränare i alla stegen (1-5) vilken har sin kärna i postural träning. Ett koncept från USA som grundar sig i ett biomekaniskt tänk genom hela kroppen där stort fokus läggs på kroppens posturala (hållnings-) muskulatur. Ytterligare en stor skara utbildningar i fystränarsegmentet finns, bland annat tyngdlyftning steg 1 och 2 via Eleiko och Personal Assessment och Program Design via OPEX Fitness.
 • Andra akademiska utbildningar som Jon innehar är civilingenjör i maskinteknik (systemteknik som inriktning och forskningsuppsats inom finansiell matematik) KTH och Fysiologi och Anatomi med hälsorådgivningsinriktning via Luleå Tekniska Universitet.

Tomas Ek

Hej!

Jag är personlig tränare och inkluderar även kostrådgivning när du tränar hos mig. Jag är framför allt inriktad på funktionell träning för barn & ungdomar och tränar både lagfys och individuellt / i mindre grupper.

Utbildning

 • Utbildad personlig tränare
 • Utbildad inom kost
Anzo Badjie
Ebba Lago‑Lengqvist
Faisal Boye
Jon Bäckman
Tomas Ek

Omdömen

4.9
15 omdömen
14 jul 2019
Superkul träning och grym PT!! Rekommenderas starkt!
Verifierad kund
26 jun 2019
Han såg mina brister, rädsla och såg till att jag ska övervinna dom , sakta men säkert.
Verifierad kund
20 maj 2019
Kunnig personal
Verifierad kund
Jag blev lugn och trygg så fort jag förstod att de kan hjälpa min son med hans brännande smärtor i fötterna. Jag är så tacksam för att få hjälp med det som ingen annan har kunnat hjälpa honom med eller ens har förstått sig på.
20 maj 2019
Strålande
Johan G
Strålande träning
Massage Stockholm > Body of yours
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter