Bobby Oduncu - Hårstudio

5.0
4 omdömen
Vad är det då som lockar kändiseliten till Bobbys hårstudio? Hos Bobby får man en känsla av att frisörerna är uppdaterade med de absolut senaste trendkunskaperna, och ligger ofta steget före. De utgår från varje kunds personliga utgångsläge, stil och förutsättningar och skapar klanderfria frisyrer med hjälp av sax, färg och formverktyg. Här hittar du alla tjänster du kan önska dig inom klipp och färg, hårförlängning och styling. På Bobbys hårstudio i hjärtat av Stockholm tar man hår på största allvar. Här är alla välkomna och kan känna sig i trygga händer. Har du svårt att komma under våra öppettider, ring oss så bokar vi en tid som passar dig.

Boka tid

Om oss

Bahir

Bahir har med många år i branschen specialiserat sig på färgteknik men är även en skicklig stylist. Bahir är en perfektionist ut i fingertopparna och lämnar inget åt slumpen.

Bobby

Bobby Oduncu heter mannen bakom Bobbys hårstudio och han har genom åren förmodligen varit Sveriges mest kända och eftertraktade frisör.

Emma

Emma har sinne för färg och form, hon andas kreativitet. Emma är jordnära och står stadigt med båda fötterna på jorden.

Hanna

Hanna är inspirerande och färgstark frisör med många år i branschen. Hon är expert när det kommer till att tänka utanför boxen och har alltid nära till skratt!

Tilda

Tilda har många års erfarenhet från Bobbys hårstudio. Man ser många kända ansikten i Tildas stol. Hon vann dessutom pris för bästa kundupplevelse i Sverige, det talar för sig själv!

Ulla

Vår frisör som har flest år och erfarenhet från hela världen bakom sig. Här lutar du dig tryggt tillbaka hos salongens egen mamma.

Zübeyde

Frisör och stylist med många års erfarenhet. Zübeyde är expert på att lyssna och förstår dina drömmar. Hon använder sig av sin superkraft för att ta fram din bästa look.
Bahir
Bobby
Emma
Hanna
Tilda
Ulla
Zübeyde

Omdömen

5.0
4 omdömen
9 dec 2019
Trevliga och bra service!
Maria W
9 dec 2019
Trevlig mottagande, väl omhändertagen och supernöjd med resultatet!
Åsa H
Frisör Stockholm > Bobby Oduncu - Hårstudio
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter