Björntassen Älta

5.0
(134 omdömen)
Viktig info om verksamheten i Corona-tider.

Som vanligt är det viktigt att man inte har några sjukdomssymptom när man kommer på behanding - extra viktigt dessa tider. Om ni har varit sjuka själva, eller exponerats för smitta av närstående så vänta två veckor med att komma på behandling. Jag har många i riskgrupperna som går hos mig och jag vill värna om allas välmående..

Jag arbetar med munskyd för allas trygget. Jag håller noga hygien i kliniken och handsprit finns.

Varmt välkommen på din behandling.

--------------------------------------------------
Jag som driver Björntassen heter Åsa Oja Hägglund och jag har arbetat med bindvävsmassage sedan -93. Jag är även utbildad lymfflödesmassör, LPG-terapeut samt diplomerad homeopat både för människor och djur. Jag arbetar även med Feng Shui för hem och trädgårdar.

Vill du beställa produkter via mig från Forever Living Products? Klicka på länken:
https://thealoeveraco.shop/zL3d

Info om mig finns på min hemsida: www.bjorntassen.se

Boka tid

  • Bindvävs- & Lymfflödesmassage

   1 200 kr
   OBS! 10% av behandlingspriset går oavkortat i gåva till föreningen Hammarslöjd.
   -------------------------------------------------
   En elastisk och följsam bindväv är grunden för rörlighet/cirkulation/välbefinnande. Riktig bindvävsmassage gör inte ont och de speciella dragen påverkar direkt både vävnad, cirkulation och nervsystem. Gamla signaler till spänning och stress kan vändas till avslappning och till ett nytt utgångsläge för kroppen. Ju längre man har gått med sin spännings- och smärtproblematik, desto bättre brukar det fungera med bindvävsmassage. Detta eftersom det alltid finns bindvävsförtätningar inblandat i kroniska problem. Bindvävmassage påverkar även de inre organen, vilket gör att behandlingarna är välgörande för precis hela kroppens funktion.

   Lymfflödet är kroppens renhållningssystem som transporterar bort slagg och restprodukter ur kroppen. Ett väl fungerande lymfsystem leder också till ett snabbare fungerande immunförsvar. Det hjälper också till att transportera bort överflödig vätska ur kroppen.
  • Bindvävsmassage

   900 kr
   OBS!
   10 % av behandlingspriset går oavkortat i gåva till föreningen Hammarslöjd.
   --------------------------------------------------
   En elastisk och följsam bindväv är grunden för rörlighet/cirkulation/välbefinnande.
   Riktig bindvävsmassage gör inte ont och de speciella dragen påverkar direkt både vävnad, cirkulation och nervsystem. Gamla signaler till spänning och stress kan vändas till avslappning och till ett nytt utgångsläge för kroppen. Ju längre man har gått med sin spännings- och smärtproblematik, desto bättre brukar det fungera med bindvävsmassage. Detta eftersom det alltid finns bindvävsförtätningar inblandat i kroniska problem. Bindvävmassage påverkar även de inre organen, vilket gör att behandlingarna är välgörande för precis hela kroppens funktion.
  • Homeopati för djur telefonkonsultation inkl uppföljning

   1 200 kr
   Har du ett sjukt sällskaps- eller bruksdjur? Hund, katt, häst, ko, får mm. Man kan göra mycket för djuren med hjälp av homeopatin - vi tar det över telefonen, ibland behövs skype eller mer info / bilder över mail. På sommaren befinner jag mig i Örnsköldsvik. Även i detta område kan jag då besöka stall mm. För sådana besök tillkommer en resekostnad till priset.
   Avsätt god tid för samtalet.
   Maila mig för konsultation så bokar vi en tid. : asa.oja@bjorntassen.se
  • Homeopati inkl uppföljning 1

   1 200 kr
   Homeopatisk konsultation där vi går igenom hela din symptombild och hittar ett lämpligt valt homeopatiskt medel för att behandla dina åkommor. Symptomen som en person uppvisar beskriver det medel som kroppen behöver. Homeopatens uppgift är att förutsättningslöst lyssna och att sedan översätta den symptombild som framträder till rätt valt homeopatiskt medel. Vid akuta sjukdomsförlopp ger rätt valt medel snabbt resultat - vid kroniska sjukdomsförlopp tar det lite längre tid. Medelkostnad tillkommer.
   Homeopatin är en människovänlig och naturvänlig metod som är väl använd och ansedd i stora delar av världen.
  • Homeopati, telefonkonsultation inkl uppföljning 1

   1 200 kr
   Har du smittsam sjukdom? Influensa? Förkylning? Eller kroniska problem med något? Bor du långt bort? boka då detta alternativ om du vill ha hjälp med homeopatisk konsultation. Vid akut sjukdom ingår homeopatiskt medel om jag har medlet i lager.
   Maila mig för konsultation:
   asa.oja@bjorntassen.se.
   I övrigt se info under Homeopati.
  • Homeopati, uppföljning 2

   600 kr
   Vid homeopatisk behandling av kroniska besvär kan ibland symptombilden förändras under behandlingens gång. I dessa fall blir en ny konsultation nödvändig för att möta upp med ett följemedel.
  • Lipödembehandling

   900 kr
   Har du lipödem och vill minska smärta och svullnad rekommenderas denna behandling som är en kombination av bindväv-/underhudsfetts-/ och lymfmassage. Behandlingen sker manuellt och är inte smärtsam.

   Faktura 10 beh 8 750 kr
  • LPG/endermologie, 90 min

   1 500 kr
  • LPG/Endermologie/Lipomassage

   1 200 kr
   Men en maskin som bearbetar kroppens underhud går vi igenom hela kroppen så att underhuden blir mjuk och elastisk. Fettceller stimuleras att släppa ifrån sig det upplagrade underhudsfettet, blodcirkulationen ökar och lymfflödet likaså. Används extra på områden med upplagrat underhudsfett, eftersom LPG/endermologie har visat sig effektivt kunna reducera envisa fettdepåer. Kroppens kollagenproduktion ökar, vilket leder till att huden blir mjukare och mer elastiskt följsam. En djupt avslappnande metod som verkligen sätter fart på kroppen.

   Faktura 10 behandlingar 60 min:
   11 750 kr
  • Lymfflödesmassage

   900 kr
   OBS! 10 % av behandlingspriset går oavkortat i gåva till föreningen Hammarslöjd.
   ----------------------------------------------------

   Lymfflödesmassagen är en metod där vi mjukt och varsamt sätter fart på kroppens lymfsystem för att kunna förbättra borttransporten av slaggprodukter och gamla celler. Lymfflödet är som kroppens avloppssystem och stannar det av blir slagget stående i kroppen och kan orsaka irritationer i vävnaderna, vätskeansamlingar, underhudsfett och förtätad bindväv. Det är viktigt att detta system verkligen är i omlopp, även för immunförsvaret, då ett snabbt flöde i lymfsystemet innebär ett snabbt fungerande immunförsvar. Lymfflödet fungerar bäst när kroppen är i vila, så när man vilar tränar man sitt lymfsystem.
  • Lymfflödesmassage kropp och ansikte

   1 200 kr
   Här går vi igenom hela kroppen med en omfattande och avslappnande lymfflödesmassage. Även ansiktet får sig en genomgång...

   Faktura 10 beh 11 750 kr
  • Naturligt ansiktslyft

   1 000 kr
   Vid ökad ålder avtar kollagenproduktionen i underhuden och hudlagren lossar från varandra när elasticiteten går förlorad. Resultatet blir att överhuden blir lösare, slappare och därmed rynkigare. Det går att stimulera kollagenproduktionen på naturlig väg, så att hudlagren hittar tillbaka till varandra och huden blir elastisk. Huden ökar i tjocklek med denna metod, dessutom stimuleras cirkulationen och borttransporten av slaggprodukter och vätska vilket leder till en annan lyster i ansiktet. Vi bearbetar bindväven i ansiktet och stimulerar till kollagagenproduktion så huden blir fastare och mer elastisk. Upprepade behandlingar krävs.

   Faktura 10 beh 9 750 kr
  • ärr-och brännskadebehandling

   1 000 kr
   Läkningsprocessen vid ärr och brännskador sätter igång en produktion av bindväv. Bindväven är kroppens reparations-och stödjevävnad och den gör ett fantastiskt arbete vid dessa läkningsprocesser av huden. Men oftast blir bindväven hård, orörlig och fast efter läkningen. Detta gör att många ärr blir tjocka, stela, stramande och ibland fula. Vid brännskador kan huden kännas för kort, tunn, orörlig och torr i de tidigare skadade områdena. Man kan till och med få svårt med rörligheten i det brännskadade området. Här kan bindvävsmassagen göra underverk för rörlighet, cirkulation, elasticitet och hudens tjocklek. Dessutom kan det gå ganska snabbt att känna och se skillnad

Om oss

Åsa Oja Hägglund

Jag har arbetat sedan 1993 med bindvävsmassagen, och jag vågar påstå att jag aldrig kommer att tröttna på denna behandlingsmetod. Jag är fast - på ett positivt sätt med mitt arbete och jag uppskattar varje dag som jag går till jobbet och får se bindvävsmassagens effekter och hur den påverkar människors välmående. Det är lycka..
Jag har lång erfarenhet av att behandla kronisk smärtproblematik, stelhet och cirkulationsproblem. Det ska INTE vara smärtsamt att få bindvävsmassage - det är en avslappnande och mycket behaglig behandling. Jag har kunder från hela landet som kommer till min klinik i Älta. Jag är även utbildad inom andra områden (se nedan) och skräddarsyr alltid mina behandlingar efter behov, men bindvävsmassagen utgör oftast basen för mina behandlingar. Vill du veta mer om mig och mitt arbete, se gärna min hemsida www.bjorntassen.se

Utbildning

 • Civilekonom med inriktning affärsekonomi. Stockholms Universitet 1985-89
 • Basmedicinsk utbildning (AGI) 1992-93
 • Diplomerad bindvävsmassör (AGI) 1993
 • Diplomerad polaritetsterapeut (AGI)1995
 • Lärare i Bindvävsmassage AGI 1997-98
 • Studier i Shamanism, Sverige, USA och Holland 1997 - fortlöpande
 • Praktisk filosofi 20 p, Stockholms Universitet 2001
 • LPG utbildning Sophia Antipolis Frankrike, 2007
 • Lymfflödesmassage, Medicinskt Kursforum 2008
 • Diplomerad Homeopat Homeopatiforum Österrike, 2010-12
Åsa Oja Hägglund

Omdömen

5.0
(134 omdömen)
5 nov 2022
Super nöjd med behandlingen
Eva Z
24 okt 2022
Väldigt fint mottagande och välbehövlig bindvävsmassage. känner mig mycket mer rörlig nu. Tack Åsa.
Natanja F
21 okt 2022
Det var en underbart skön massage och väldigt fint bemötande!
Martina N
13 okt 2022
Magiskt! Första besöket och känner redan skillnad för min artros!
Josefin M
14 sep 2022
Toppen, rekommenderar , Åsa är väldigt kunnig och trevlig
Snezana J
2 sep 2022
Underbar behandling!
Hanna T
22 aug 2022
Tack för att du finns!
Ammis R
16 aug 2022
Otroligt kunnig och trevlig!
Bradford W
17 maj 2022
Detta var mitt första besök men definitivt inte mitt sista. Åsa är mycket lyhörd och anpassade behandlingen väldigt fint efter mina behov. Dessutom var det oerhört skönt och avslappnande. Jag ser fram emot nästa behandling.
Eva H
12 maj 2022
Som att komma hem...i sin egen kropp, då den varit ute på vift känns det som efter diverse operationer. Tack Åsa jag ser redan fram emot nästa besök och jag ska verkligen försöka med självhjälp för att snabba på processen :)
Lise-Lott R
27 apr 2022
Bästa behandlingen jag fått
Helena A
24 mar 2022
Sä bra LPG-behandling av bästa Åsa.
Maria F
14 mar 2022
Otroligt duktig massör, som verkligen kan rekommenderas!
Rita S
12 jan 2022
Åsa är professionell och har lång erfarenhet av att ge bindvävsmassage. Det märks varje gång! Jag känner mig alltid maximalt omhändertagen. Åsa är helt enkelt bäst!
Verifierad kund
31 dec 2021
Underbart
Kati A
16 dec 2021
Mycket kunnig
Tony G
4 dec 2021
Helt fantastisk!
Theresia D
12 nov 2021
Bästa behandlingen man kan få. Åsa är fantastisk.
Karin R
2 nov 2021
Fantastiskt skönt och avslappnande i en härlig hemliknande miljö!
Lotta K
29 okt 2021
Helt fantastisk som alltid.
Agneta Ö
28 okt 2021
Alltid så vänlig och professionell. Bästa Åsa!
Julia W
14 okt 2021
Har gått hos Åsa i flera år. Alltid lika trevligt och behaglig behandling.
Jenny Ö
1 okt 2021
Bokat igen, säger väl allt!
Tina H
21 sep 2021
Åsa är ständigt närvarande och upplevelsen hon ger är otroligt avslappnande. Som att ens inre smälter! Jag rekommenderar verkligen Björntassen, jag har gått i flera år!
Marie F
9 sep 2021
Fantastiskt bemötande och det känns verkligen att behandlingen gör gott.
Elin S
10 jun 2021
Behandlingen var mycket bra, men en timme var för kort tid, så nästa besök blir 90 min.
Gunilla A
24 mar 2021
Åsa är så kunnig och bra, så nöjd!
Maria F
30 jan 2021
Åsa är alltid lika proffsig, hon kan verkligen sin sak. Jag mår alltid bättre efter hennes behandl.
Ammis R
1 dec 2020
Toppen helt enkelt!
Verifierad kund
10 nov 2020
Massage i perfektion!
Theresia D
Övrigt på hälsa Älta > Björntassen
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter