Bindvävskliniken

Välkommen att välja djupvågsbehandling, en vibrerande sensation i muskler, bindväv och skelett. Den kan upplevas som en djupgående massage som öppnar upp där det behövs.

Behandlingen innebär djupgående vibrationer som mjukar upp musklerna, den luckrar upp och drar isär förtätad bindväv samt återställer vätskebalansen så att kommunikationen i bindväven förbättras.

Här finner du också yoga och meditation, både i kursform och som PT. YogaMonks är en yoga som med dynamik ökar elasticiteten i din kropp. Meditationskursen HSI-Hitta Stillhet Inifrån, ett enkelt verktyg, praktiskt när det verkligen behövs.

Med vänliga hälsningar
Magdalena

Boka tid

 • Gruppbokningar

  • YogaMonks Vinyasa

   Genom en härlig Vinyasa med så få muskelkontraktioner som möjligt så mjukar du upp din bindväv och arbetar mot en smidig kropp.
   Tis 14/8 kl 18.30
   Ons 15/8 kl 9.00
   Betalning: 150 kr swish 0707-141042
   Plats: Scoutgården i Kullavik
   se www.yogacorner.se

Om oss

Magdalena Andersson

Som terapeut ser jag till helheten av ditt välmående, du har en fysisk, en mental, en känslomässig och en spirituell hälsa.
Din Intelligenta Kropp har tillgång till alla dessa ingångar.

Jag hjälper dig att hitta egna verktyg:
Djupvågsterapeuten behandlar och reglerar vätskebalansen i din bindväv, samt luckrar upp förtätningar med mera, rådgivning om fysiska rutiner och rörelser i din vardag ingår.

Yogainstruktören ger dig verktyg att jobba fysiskt, öka elasticiteten i din bindväv och hitta förnyad kraft i din kropp.

Meditationskursen hjälper dig att i egen takt hitta din egen styrka på insidan. En praktisk utbildning som du har nytta av i den stressiga vardagen - när det verkligen gäller.

Utbildning

 • Djupvågsterapeut, Certifierad februari 2019. Under utbildning.
 • YogaMonks Instruktör, Certifierad november 2017. 5 års utbildning.
 • Diplomerad i meditation, YogaMonks instruktörsutbildning, 5 år
Magdalena Andersson
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter