BeYogaFull

BEYOGAFULL - DIN YOGASTUDIO I MEDEVI och ONLINE

Varmt välkommen till en liten, familjär och jordnära yogastudio, belägen i den idylliska miljön vid Medevi Brunn.

Här är du välkommen att yoga efter dina egna förutsättningar i en trygg och vacker miljö. Du utgår alltid från dig själv i varje position på yogamattan och jobbar dynamiskt genom ett naturligt rörelsemönster där varje rörelse sker inifrån och ut, nerifrån och upp.

Tillåt dig själv att mjukna ner på mattan, hitta din stabila grund och stråla med ditt unika uttryck i varje position. Utmana dig själv och bygg upp en stark kropp som håller i längden.

Välkommen till glädje, energi och återhämtning; till BeYogaFull - din yogastudio i Medevi & online

Boka tid

  • Boka din yoga här!

   Upptäck nya generationens yoga!
   Här utgår du från dig själv och ditt unika uttryck i varje position.

   Träning för styrka, rörlighet och balans i både kropp och sinne.

   Varmt välkommen till oss på BeYogaFull!

Om oss

Helena Sanhueza

Jag har länge varit intresserad av hälsa och rörelseträning i olika former. Som 30-åring bestämde jag mig för att jag skulle springa ett maraton. Utan tidigare erfarenhet av löpning satte jag upp mål och ett steg i taget klarade jag till sist av att springa en hel maratondistans. Jag var fast!

Löpningen har gett mig otroligt många erfarenheter och väldigt många nya vänner. Idag har jag sprungit flera maratonlopp, deltagit i GötaKanalRun 5 maraton på 5 dagar och sprungit ultralopp som Bislett 24H och Black River Run 50miles.

I och med att jag började springa mer och mer kände jag, liksom många andra löpare, att min kropp blev stelare och stelare. Jag började komplettera min löpning med yoga för att behålla spänsten och mjukheten i stegen och HIIT för att boosta konditionen och öka muskelstyrkan. Detta hjälpte mig otroligt mycket; då en starkare och konstant skedefri kropp tillät mig att nå mina uppsatta mål.

Dessa nya erfarenheter ledde mig vidare till att vidareutbilda mig till yogalärare. Den holistiska stilen Core Strength Vinyasa Yoga, grundad av Sadie Nardini i USA, var den yoga som jag tillslut kände var "rätt yoga för mig" och jag utbildade mig till RYT200 för Karin Thyr här i Sverige.

Det ena leder ofta till det andra och då löparmuskler behöver en hel del motrörelser och stretching för att inte stelna till alldeles fullständigt hittade jag även till yinyogan som blev nästa utbildning. Då HIIT-träning är den enda styrketräning som jag älskar fall det sig naturligt att även utbilda mig inom YogaShred, som är en perfekt mix mellan just CSV Yoga och HIIT. Kan det bli bättre?

Mitt mål med BeYogaFull är att dela med mig av rörelseglädjen jag själv hittat genom CSV Yoga och YogaShred, inspirera till såväl hälsa och välmående som till holistisk träning, både utomhus och inne i vår mysiga lilla studio.

Utbildning

 • Core Strength Vinyasa Yoga Teacher 200RYT, 2018
 • Yinyogalärare, 2018
 • Certifierad YogaShred instruktör, 2019
 • Barn - och tonårsyogalärare, 2020
 • Utbildad i YogaNidra, 2020
Helena Sanhueza
Yoga Motala > BeYogaFull
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter