Bettans Lash & Nails

På salongen Bettans Lash & Nails får man ett proffsigt bemötande i en avslappnad och hemtrevlig atmosfär. Här blir man väl omhändertagen och kan ta en lugn stund under en av salongens många behandlingar. Här erbjuds ett komplett utbud av skönhetsbehandlingar som sträcker sig från fransförlängning med singel eller volymfransar i 3D, det senaste inom gelnaglar, Gelish PolyGel, som tar fram det bästa ur akryl och gelé i en enda produkt. Listan på behandlingar inkluderar även trådning av bryn, överläpp eller hela ansiktet.

Välkommen!

Boka tid

  • Fransar

Om oss

Elisabeth Rodell

Nu tar jag emot bokningar för Volymfransar 3D till elevpris.
Har även fått in det senaste inom gelénaglar. Gelish PolyGel
det är en gél som är fast och har det bästa egenskaperna från gelén och det bästa egenskaperna från ackrylen i en produkt. Den är lättare, starkare och luktfri


Jag är Diplomerad Nagelterapeut och Certifierad Fransstylist.

Kan även erbjuda trådning av ögonbryn, överläpp och ansikte

Viktigt:
Jag gör inte påfyllning på annan stylist arbete, då jag inte kan garantera att mina och andra stylisters produkter är kompatibla mad varandra. Skulle problem uppstå är det svårt att veta orsaken. Istället gör jag rent och tar bort din gamla fransförlängning utan kostnad och sätter sedan ett nytt set och då vet både du och jag att du får 100% perfekta och fina fransar.

Utbildning

  • Certifiera Fransstylist av BC Akademi 2016
  • Diplomerad Nagelterapeut av Leep utbildningar i Malmö 2016.
Elisabeth Rodell
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter