Beneath your beauty

4.8
5 omdömen
Hello gorgeous! 🌸✨
Här använder vi oss av ekologiska, miljövänliga och djurvänliga produkter från märkerna Rosenserien, Chokladserien och Sweden Eco.
Välkommen att boka en tid för behandling för dig 🤩🧖🏽‍♀️✨

Boka tid

  • AHA-Behandling

   275 kr
   Måste boka in en gratis konsultation så bokar vi in tillsammans en tid.
  • Klassisk Ansiktsbehandling

   450 kr
   I denna behandling får du en underbar ryggmassage, hudanalys, peeling, en personlig ansiktsmask som du får ta med dig hem med ett värde av 150kr och vi avslutar med en ansiktsmassage.
  • Klassisk Ansiktsbehandling LYX

   675 kr
   Lyxa till det med det lilla extra!
   En längre ryggmassage, rengöring, hudanalys, peeling, en peel off mask som vi ger extra effekt med en värmelampa, en mask anpassad efter din hudtyp och vi avlsutar med en ansiktsmassage.
  • Lilla Uppfräschningen

   200 kr
   En liten ansiktsbehanling för dig med behov av en snabb uppfräschning. Rengöring, hudanalys. Dekolitagemassage, ansiktsmassage. Här anpassar vi mask efter hudtyp.
  • För honom

   525 kr
   Vi börjar med en avslappnade massage, rengöring med produkter från Sweden Eco, hudanalys, peeling, en återfuktande ansiktsmask, skalpmassage, plockning och formning utav ögonbryn och vi avslutar med en ansiktsmassage.
  • Gröna Rosen

   350 kr
   Rekommenderad för dig som känner att du har en fet hud. Rengöring, hudanalys och peeling. Vi värmer upp ditt ansikte med en värmelampa, vi lägger sedan på en djuprengörande lera som vi sedan avslutar med en fuktkräm.
  • Fuktbomben

   375 kr
   För hud med behov av extra fukt.
   Grundlig rengöring, hudanalys, AHA-syra pensling som förbereder huden för djupare fukt. Ett ekologiskt serum som vi slussar in med ultraljud. Behandlingen avslutas med en olja som masseras in i hela ansiktet.
  • Föryngringskuren

   595 kr
   Rengöring utav huden, en vitaminmask som vi slussar in med Beauti Iron. En underbar behandling som ger ett naturligt ansiktslyft. Avslutas med en skön nack och dekolitage massage
  • Chokladbehandlingen

   350 kr
   Om du älskar choklad är denna behandling perfekt för dig. Här använder vi produkter från svensktillverkande Chokladserien. Du får njuta av en djuprengörande ansiktsmask med dofter av choklad, kaffe, havtorn och med en underton av mint. Avslutas med en leave on mask.
  • Färgning av Fransar och bryn

   250 kr
   Färgning av fransar och bryn, samt vaxning och plockning
  • Lashlift

   395 kr
   Lyftning av dina egna fransar, här ingår färgning och bryn plock.
  • Gratis konsultation

   Kom in på en gratis konsultation så vi hittar rätt behandling för just dig.

Om oss

Erica Cesarino

Hudvård är något jag alltid har tyckt om och att det inte är en "lyx" upplevelse utan lite av ett måste. Att ta hand om sig själv är ett måste och huden till hör det. Så att gå på en anisiktbehandling ska självklart kännas lyxigt men det ska inte vara en lyx upplevelse.
Erica Cesarino

Omdömen

4.8
5 omdömen
21 nov 2020
Toppen!
Maria M
Massage Edsbyn > Beneath your beauty
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter