Beauty & Medicalteam

Beauty & Medicalteam erbjuder professionella behandlingar till dig
som vill ta hand om din hud på bästa sätt. Allt från avancerad hudvård till underbara skönhetsbehandlingar. Vi anpassar alla våra behandlingar och produkter efter just din hudtyp och ditt behov.
Om du vill lägga till flera behandlingar i samband tänk på att boka dom sammanhängande, direkt efter varandra. Kontakta oss ifall du inte hittar den tiden som passar dig, vi kan alltid trolla:)
VIKTIGT!
Observera att avboka/omboka behandlingen minst 24 timmar innan. Beauty & Medicalteam förbehåller sig rätten att fakturera/debitera det fulla värdet av den totala behandlingstiden. Tänk på att det inte är tillåtet att boka en behandling i någon annans namn än sitt egna, detta för att vi måste ha möjlighet att debitera rätt person vid eventuell avbokning inom 24 timmars gränsen.

Vi har tillfälligt en liten hundvalp hos oss, dock endast i vårat personalrum. Skulle du ha någon typ av allergi så kontakta oss bara

Boka tid

 • Kampanjbehandlingar

  • Glow2018

   650 kr
   Tillfällig erbjudande.
   NU 650 kr - ord. 850 kr
   -Ansiktsbehandling med anpassade AHA syror för din hudtyp, som ökar cellförnyelsen. Huden andas bättre och fuktnivån ökar. FÅ extra Glow med vår quick fix behandling. Frans och brynfärg samt plock ingår.
  • KP695

   695 kr
   Kampanj- gäller tom 31:a Mars.
   NU 695kr ord. 995kr
   Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där man lägger olika aktiva syror för att förbättra och förnya huden.
   Genom att kombinera medicinsk hudvård och kemisk peeling kan man förbättra huden radikalt. Alla peelerna är baserade på glykolsyra,sockersyra.
   Det finns flera olika kemiska peeler där man kan välja behandling för normal, känslig hud, fet, åldrad hud, pigment fläckar, pormaskar och acne/acne ärr. Föryngringen av huden finns kvar för alltid. Bäst effekt får man om man gör en serie behandlingar.Läs mer under tips & råd.

Om oss

Liza Haak

Tuff äventyrlig med ett stort hjärta. Har sett allt som finns att se under alla år inom denna bransch så inget är för konstigt för mig längre. Jag har aldrig misslyckats med en kund som har sökt hjälp hos mig, det finns alltid en lösning. Så länge man litar på mig och gör som jag säger.

Utbildning

 • Auktoriserad Hudterapeut och Cidesco diplomerad. Utbildad inom medicin samt näringslära.
 • Specialiserad inom: Avancerad Hudvård, Laser, Ipl, Radiofrevens, Led, acne, rosacea, ärrkorrigering, dermastamp, fransar och bryn, skönhet, make-up, hårborttagning, övriga hudproplem med en gedigen bred kunskap.

Monica Selmdal

Tuff och ung som vet vad hon vill med ett hjärta av guld. Perfektionist med stenhårt koll på vår bransch. Sitter vaken på nätterna för att göra research för att på bästa möjliga sätt kunna hjälpa sina kunder. Älskar skönhetsbranschen och gör allt i sin makt för att hjälpa och hitta lösningar åt sina kunder.

Utbildning

 • Auktoriserad Hudterapeut och Cidesco diplomerad.
 • Specialiserad inom: Avancerad Hudvård, Laser, Ipl, Radiofrevens, Led, acne, rosacea, ärrkorrigering, dermastamp, fransar och bryn, skönhet, make-up, hårborttagning, massage, pedikyr, manikyr.

Reza Amirkia

Utbildning

 • Leg. Tandläkare samt specialist inom Botox och Fillers.

Sofi Jennebrand

Glädjespridare, ödmjuk och omhändertagande som alltid tar hand om oss. Älskar att ta hand om människor och ge dem en stund av harmoni med sitt inre lugn. ge henne 30 sek att analysera din hud så får du den perfekta lösningen. Alla beslut hon tar är 100% genomtänkta och 100% anpassade efter dina behov.

Utbildning

 • Auktoriserad Hudterapeut och Cidesco diplomerad.
 • Specialiserad inom: Avancerad Hudvård, Laser, Ipl, Radiofrevens, Led, acne, rosacea, ärrkorrigering, dermastamp, fransar och bryn, skönhet, make-up, hårborttagning, massage, pedikyr, manikyr. Diatermi.
Liza Haak
Monica Selmdal
Reza Amirkia
Sofi Jennebrand
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter