Ashtanga Yoga Center Trollhättan

Välkommen till vår mysiga yogashala i centrala Trollhättan! Vi erbjuder ashtangayoga och yinyoga för alla nivåer. Hos oss möts du av en personlig och lugn atmosfär. Vi hjälper dig gärna om du är osäker på vilken klass du ska boka.

Boka tid

Om oss

Anita Westlund

Anita är huvudlärare på Ashtanga Yoga Center och undervisar i ashtangayoga och meditation. Anita tog över verksamheten på Ashtanga Yoga Center 2016, där hon varit elev sedan 2008 och också senare undervisade.

Utbildning

  • Anita träffar regelbundet sina lärare Maria Boox och Petri Räisänen och har bl a gått Teacher Training för David Swenson samt Fördjupningskurs i ashtangayoga för Maria Boox. Anita är också certifierad meditationslärare via Meditationslärarprogrammet CARE.

Eva Florin

Eva undervisar i yinyoga och rörlighetsträning. Hon har varit elev på Ashtanga Yoga Center sedan 2009 och undervisat sedan 2019.

Utbildning

  • Eva har fördjupat sin yogapraktik via olika workshops och retreater med bl a Maria Boox och Petri Räisänen. 2019 gick Eva en grundläggande lärarutbildning i Yinyoga på Yoga247 i Göteborg för Monika Björn och Sam Aziz. Under 2021-2022 förkovrar hon sig ytterligare med en fördjupningskurs i ashtangayoga med Maria Boox.
Anita Westlund
Eva Florin
Yoga Trollhättan > Ashtanga Yoga Center Trollhättan
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter