ÅsaLi Reflexologi

4.7
(3 omdömen)
Zonterapi, men för hela kroppen.

Kairon Reflexologi är en unik vidareutveckling av zonterapi. Medan den traditionella zonterapin ofta slutar vid fotknölarna har Kairons grundare Karl-Axel Lind kartlagt zonterapin över hela kroppen och på alla nivåer, både kroppsligt, mentalt och emotionellt. Det gör Kairon Reflexologi till ett mycket kraftfullt verktyg för att behandla olika typer av åkommor.
En Kaironreflexolog arbetar med zoner längs hela benen, på öron, ansikte, kranie, rygg och kroppen som helhet och är en effektiv behandlingsmetod som sätter igång någon form av förändringsprocess, fysisk, mental eller känslomässig.
Det är en modern och kraftfull behandlingsform som hjälper många människor till ett bättre, friskare och mer levande liv och ger mig som terapeut förståelse för uppkomsten av en individs obalans och hur man kan behandla det på djupet.

Zonterapi eller reflexologi är en mycket gammal läkekonst som naturfolk världen över använt sedan ett par tusen år före Kristi födelse

Boka tid

 • Zonterapibehandling

  • Zonterapi/Reflexologisk behandling

   från 890 kr
   Reflexologisk behandling är en zonterapuetisk behandling där jag kan komma att arbeta på reflexpunkter (zoner)över hela kroppen. Vilka reflexpunkter/zoner jag kommer stimulera är beroende på vad du som klient behöver hjälp med.
  • Zonterapi/Reflexologisk behandling, första besöket

   980 kr
   Vid det första besöket kommer vi att gå igenom det du vill ha hjälp med och du får redogöra lite om ditt föregående tillstånd och eventuell sjukdomshistoria.

   Syftet är att jag ska få en så tydlig problembild som möjligt för att kunna anpassa behandlingen efter dina behov.

   Reflexologisk behandling är en zonterapuetisk behandling där jag kan komma att arbeta på reflexpunkter (zoner)över hela kroppen. Vilka reflexpunkter/zoner jag kommer stimulera är beroende på vad du som klient behöver hjälp med.
 • Regndropssmassage

Om oss

Åsa Lindskog

Hej,
Jag heter Åsa Lindskog och har en bred och mycket varierande bakgrund både i fråga om arbetslivet som i det privata.
Jag har nu landat i helandets dimension efter en lång resa. Att hitta fotfästet och stå stadigt efter en guppig färd känns befriande.
Ur denna resa har en önskan sprungit, att dela med mig av mina erfarenheter och min kunskap inom Reflexologi.
Jag hoppas kunna hjälpa dig på din väg, i stort som smått.
Åsa Lindskog

Omdömen

4.7
(3 omdömen)
2 apr 2024
Underbart! Känner mig alltid lika varmt välkommen och omsorgsfullt bemött hos ÅsaLi. Behandlingen satte igång kroppen på bra sätt, och jag kände mig även lugn och avslappnad efteråt vilket håller i sig ännu. ÅsaLi är öppen, flexibel & inlyssnande och har mycket erfarenhet och kunskap inom läkning - både själsligt, fysiskt och mentalt. För mig känns det därför tryggt och hemma pga helhetstänket/känslan där allt får plats och där det är lätt att vara ärlig. Jag känner mig trygg och mött med värme. Jag behöver inte välja en del av mig, utan - där jag är i varandet stunden jag befinner mig i rummet inför behandling - är det vi utgår ifrån, tillsammans. Det gör att jag inte bara kommer ner i varv kroppsligt utan själen får sig ett vilorum. Ja, Underbart, helt enkelt! Stort tack för denna gåva! Genuint, äkta och empatiskt med mycket hjärta. För mig är ÅsaLi någon som bryr sig på riktigt! Kärlek! // Frida Iris
Frida K
15 nov 2023
Mest oväntade och smärtsamma upplevelsen jag haft, fast efteråt kände jag mig otroligt mycket bättre!
Kjell S
10 okt 2023
Var på Regndroppsmassage för första gången. Mycket behaglig och avslappnande massage. En upplevelse jag tycker alla ska unna sig. Trevligt bemötande i fin lokal.
Ulla B
Massage Göteborg > ÅsaLi Reflexologi
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter