Angelicas Massage

Diplomerad Frisk & Skönhetsterapeut

Boka tid

 • Behandlingar

  • HelkroppsMassage

   600 kr
   Sk klassisk massage är mycket populärt. Jag jobbar inte djupt ner i musklerna eller på några problem områden. Behandlingen som utförs lindrar trötta och spända muskler och anpassas efter din kropps behov. Klassisk massage ger ett behagligt sätt att slappna av på och du får njuta av att bli omhändertagen. Under behandlingen minskar spänningarna i din kropp och du får en ökad känsla av välbefinnande. Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta i nacke, axlar, rygg och ben. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare, mer rörlig och att du får en bättre cirkulation.
  • HalvkroppsMassage

   400 kr
   Samma massage som helkropp fast på bara baksidan
  • RyggMassage 15min

   150 kr
   Ryggmassagen är den populäraste behandlingen. Antagligen för att våra största problem sitter just i rygg och nacke samt att det är en prisvärd och ganska snabb behandling med resultat. Du har alltid råd och tid för en ryggmassage :) Ung som gammal, tjej som kille. En avkopplande djup massage för rygg och nacke med avstressande massageolja som ger lugn och harmoni.
  • RyggMassage 30min

   300 kr
   Ryggmassagen är den populäraste behandlingen. Antagligen för att våra största problem sitter just i rygg och nacke samt att det är en prisvärd och ganska snabb behandling med resultat. Du har alltid råd och tid för en ryggmassage :) Ung som gammal, tjej som kille. En avkopplande djup massage för rygg och nacke med avstressande massageolja som ger lugn och harmoni.
  • FotMassage

   400 kr
   En helt ljuvlig fotbehandling som innebär en punkbehandling (ej akupunktur) och djup skön fot och benmassage. Ingen nagelpedikyr eller filning/bortagning av förhårdnader. Denna behandling är för den som älskar avkopplande fotmasssage men ej behöver hjälp med "problem" fötter, förhårdnader eller naglar
  • Microneedling

   1 200 kr
   Microneedling med dermapen.

   Vid behandlingen används nålar som penetrerar huden och skapar en kontrollerad hudskada. Skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin som skapar nya hudceller och ny frisk hud kommer upp till ytan. Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden som normaliserar hudbarriären och återfuktar även den mest känsliga huden.

   Antalet behandlingar som behövs beror på hudens tillstånd och önskat resultat, men vanligtvis 3-6 behandlingar med 3-6 veckors mellanrum.

   Allt material är sterilt och CE-märkt och uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

   Microneedling används för: Uppstramning av slapp hud Minskning av ärr Minskning av fina linjer och rynkor Förbättring av melasma Förminskning av grova porer Förbättring av pigmenteringar Generell hudföryngring

   Att tänka på Rör inte det behandlade området på 24 timmar Rengör inte området och undvik makeup i 24 timmar Avstå från bastu och träning i 48 timmar Peela inte området på 7 dagar Använd solskydd när du vistas i solen Undvik brun-utan-sol-produkter i 48 timmar

Om oss

Terapeut Angelica Ternebring

Jag heter Angelica och är Diplomerad Frisk & skönhetsterapeut. Jag jobbar bara avslappnande, inte medicinskt eller på några stora problemområden. Intresset för kropp, skönhet och friskvård har nog funnits där hela livet. 2004 förverkligade jag min dröm att utbilda mig. Jag har sedan dess gått små kurser och kommer fortsätta att gå kurser emellanåt som intresserar, inspirerar och håller mig uppdaterad. Har bla gått på:

●Axelsons Gymnastiska Institut,
●Göteborgs Massageskola,
●Ewas Utbildning,
●Mimass,
●Eyelashes Art
mfl och har godkända Diplom/Intyg.

Nöjda kunder är viktigast och jag vill väldigt gärna att ni återkommer ofta. Jag älskar det jag gör och ni kan alltid förvänta er bra helhjärtade professionella behandlingar.

VARMT VÄLKOMNA
Massage Lysekil > Angelicas Massage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter