Alupo Hundkunskap Online

Här kan du boka en telefonkonsultation eller ett videomöte. Efter bokning får du ett mail med instruktioner och en länk till det digitala mötesrummet vi ses i. Inför vårt samtal fyller du i ett frågeformulär och du har även möjlighet att skicka in filmklipp på din hunds beteende eller er träning. Under konsultationen får du orsaksförklaringar till din hunds beteeende, en åtgärdsplan och konkreta träningsråd. Du sätter sedan råden i verklig kontext och bokar vid behov tid för uppfölningssamtal.

Boka tid

 • Online

  • Telefonrådgivning

   850 kr
   Vid en telfonrådgivning får du möjlighet att ställa alla tänkbara frågor du har gällande din hund. Det kan handla om ett specifikt problembeteenden, flockliv, aktivering, träning, kost, rasval osv. Önskar du hjälp med ett problem skickar du in ett frågeformulär gällande din hund och filmer på din hund. Därefter hörs vi på telefon och pratar igenom läget, orsaker och verkan och åtgärder.
  • Videosamtal

   850 kr
   Etty videosamtal är ett effektivt sätt att få hjälp med sin hunds problembeteende. Vi ses och hörs i det digitala mötesrummet Zoom och pratar igenom problematiken du söker hjälp för. Inför mötet besvarar du ett formulär samt skickar in filmklipp. Under samtalet får du förklaringen på varför din hund gör som han/hon gör och vi går igenom åtgärderna som löser läget. Du tränar sedan enligt planen och bokar återbesök vid behov. Samtalet spelas in och du får ut videoinspelningen i efterhand.

Om oss

Caroline Alupo

Utbildning

 • Fil. mag. i etologi
 • Hundinstruktör
 • Hundpsykolog
Caroline Alupo
Coach Jönköping > Alupo Hundkunskap
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter