AKUT BARNMORSKESTÖD

4.8
21 omdömen
Akut barnmorskestöd under graviditeten, latensfasen, barnmorskedoula på förlossningen, hemfödsel, barnmorskestöd under nyföddhetsperioden, amningsstöd, förlossningsförberedande samtal och postpartumsamtal.

Hemfödsel förstföderska: 30.0000 kr
Hemfödsel omföderska: 25.000 kr

Barnmorskedoula förstföderska: 25.000
Barnmorskedoula omföderska: 20.000

Boka tid

Om oss

Sepideh Ghasemi

Leg. Barnmorska

Jag arbetar som barnmorska både på förlossningen och med hemfödslar.

Jag brinner för ett tryggt födande och för att du ska få en fantastisk förlossningsuppupplevelse utifrån dina förutsättningar med ett bra och närvarande stöd.

Är du på väg till förlossningen? Redan där? Behöver du stöd under latensfasen? Frågor efter födseln och nyföddhetsperioden? Behöver du amningsstöd? Jag erbjuder akut barnmorskestöd utifrån dina behov.

Välkommen med din förfrågan!

Omdömen

4.8
21 omdömen
30 nov 2021
Så härlig personlighet och så pedagogisk i sitt förklarande av allt. Bokade ett längre videosamtal direkt efter första samtalet för både jag och maken var så nöjda.
Sandra B
10 nov 2021
Otroligt stärkande möte! Känner mig så förberedd som jag bara kan bli inför mig kommande förlossning.
Jessica B
3 nov 2021
Är så tacksam för mitt videosamtal med Sepideh om min tidigare förlossning. Hon har en energi som är varm och ger en trygghet. Kan starkt rekommendera detta för alla som behöver stöd!
Jeimie L
14 okt 2021
Vi är så glada att Sepideh har möjlighet att bistå oss vid vår förlossning. Vi har haft möten via zoom inför förlossningen för att förbereda oss och det känns jättebra.
Sanna H
23 sep 2021
Sepideh erbjuder så bra stöd till blivande föräldrar, rekommenderar varmt!
Verifierad kund
17 sep 2021
Sepideh är så inkännande, trygg och kunnig!
Camilla B
16 sep 2021
Kommer absolut boka fler möten kontinuerligt under graviditetens gång!
Karin J
14 sep 2021
Barnmorskestudent som samtalade med Sepideh för lite vägledning i yrkesrollen. Hon delade med sig mycket av sin erfarenhet och försökte förstå hur mina förutsättningar är. Fick flera konkreta råd och en dos lugn och inspiration. Rekommenderar absolut hennes arbete!
Kristina S
9 mar 2020
Jättebra! Trevligt bemötande och informativt.
Julia L
7 feb 2020
Vi bokade en skräddarsydd förlossningskurs på 3 timmar tillsammans med våra vänner som också väntar barn. Vi fick otroligt mycket värdefull information och bra råd inför förlossning. Sepideh var rak och ärlig och ingav samtidigt mycket trygghet. Jag rekommenderar henne varmt och önskar alla blivande föräldrar denna möjlighet!
Ellinor M
Akupunktur Järfälla > AKUT BARNMORSKESTÖD
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter