AK Bowspring & Movement Medicine

5.0
4 omdömen
Bowspring är en rörelsemetod som strävar efter att bibehålla ryggradens naturliga kurvatur, skapa funktionella rörelser och hitta tillbaka till kroppens mest hälsosamma och optimala form. Genom att engagera hela kroppen samtidigt aktiverar vi fascia, stärker stabiliserande muskler och skapar balans i kroppen. Muskelmedvetenhet och mindfulness skapar en mentalt stimulerande, dynamisk och rolig träning.

Boka tid

Om oss

Annie Kay Schachtel

Med stor passion för rörelse och anatomi har jag spenderat större delen av mitt liv till att utforska kroppens möjligheter och begränsningar. Tidigt fann jag glädjen i dans och rörelsespråk och utbildade mig följaktligen till samtida dansare – på Salzburg Experimental Academy of Dance och på Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm.

Under mina år som dansare har jag kombinerat min träning med andra rörelsemetoder som Body Mind Centering, somatisk rörelseterapi, pilates och olika sorters yoga. Det var inte förrän senare när jag flyttade till British Columbia, Kanada som jag genom mitt yogautövande kom i kontakt med Bowspring. Direkt fångades jag av den anatomiska intelligens som ligger till grund för Bowspring, samt imponerades över de resultat som träningen snabbt gav mig.

Idag brinner jag för att sprida vidare den kunskap och de fördelar som Bowspring har gett mig. Med ett fokus på funktionalitet och stabilitet framför flexibilitet strävar jag efter att vi alla ska hitta glädje och lätthet i våra rörelser.
Annie Kay Schachtel

Omdömen

5.0
4 omdömen
23 jul 2019
Fantastiskt bra, roligt och lärorikt!
Verifierad kund
4 jun 2019
Bowspring är så härligt. Får rörelser att bli mer lätta och naturliga. Känner mig lättare i kroppen efter varje gång jag har tränat. Annie är en mycket engagerad instruktör. Tack!
Verifierad kund
Svar från AK Bowspring & Movement Medicine: 10 jun 18:59
Kul att höra! Välkommen åter :)
20 maj 2019
Min typ av yoga
Helena B
Helt rätt för mig! Jag känner mig pigg och stark efteråt.
Svar från AK Bowspring & Movement Medicine: 20 maj 16:07
Härligt Helena! Så kul att du hittat Bowspring :)
Massage > AK Bowspring & Movement Medicine
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter