Yin & Yang Yogastudio

En personlig yogastudio med passionerade lärare, som vill inspirera till livsglädje i vardagen. Studion ligger mitt i Vasastan nära Vanadisplan.

Varmt välkomna till en stunds medveten närvaro i din vardag.
Namaste
"Min gudomlighet i mig hälsar din gudomlighet i dig"

Boka tid

  • Ekologisk Ansiktsbehandling

   695 kr
   En avkopplande ansiktsbehandling som passar alla hudtyper. i behandlingen ingår en grundlig rengöring och peeling av ansikte och dekolletage, följt av en avslappnande massage av dekolletage, överarmar, nacke, hårbotten och ansikte. Avslutas med en återfuktande ansiktsmask och en näringsrik ansikts- olja anpassad för din hud.
  • Ekologisk Ansiktsbehandling Mini + Hudvårdskonsultation

   795 kr
   Ansiktsbehandling med rengöring, peeling och massage kombinerat med en hudvårdskonsultation där vi går igenom faktorer som kan påverka hudens uttryck; hudvårdsrutin, produkter och livsstil. Vi pratar om hur du upplever din hud och ger råd och tips om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud för attuppnå önskat resultat. Du får även med dig ett provkit med tre produkter från Organics by Sara (värde 89kr).
  • Ekologiskt Ansiktsbehandling LYX

   895 kr
   Behandlingen inleds med en grundlig rengöring och peeling av ansikte och dekolletage, följt av en avslappnande massage av dekotlletage, överarmar, nacke ochhårbotten. Därefter följer en längre ansiktsmassage med bland annat akupressur och ansiktsreflexologi. Tekniken som används ökar blodcirkulationen i huden vilket ger en friskare lyster och stärker ansikts- muskulaturen vilket kan bidra till att förebygga eller förbättra slapp hud och fina linjer. Avslutas med en återfuktande ansiktsmaskoch en näringsrik ansiktsolja anpassad för din hud.
  • Prova-På

  • Yogamassage Axlar/Nacke/Ansikte

   450 kr
   Asiatisk yogamassage har grunden i terapeutisk thaimassage och är en djupt avslappnande, behaglig och effektiv massageform som passar de flesta. Massagen är lika välgörande för både spända muskler och stressade hjärnor. Behandlingen är relativt mjuk med fokus på att få en smidig kropp och ett avslappnat sinne.

   Du är påklädd under behandlingen, ha gärna underställ eller mjuka träningskläder utan knappar och dragkedjor. Behandlingen utförs på mjukt underlag på golvet. Lite olja används ev. under ansiktsmassagen.

   Övrigt: Undvik att äta ca 1 timme innan massagen.
  • Yogamassage Helkropp

   från 690 kr
   Behandlingen skapar balans i kroppen genom att öppna upp kroppens energiflöden, bearbeta kroppens energilinjer och stretcha ut muskler och leder. Med hjälp av fingrar, händer, fötter, knän och armbågar arbetar jag mig igenom muskler, energilinjer och akupressurpunkter. Behandlingen är relativt mjuk med fokus på att få en smidig kropp och ett avslappnat sinne.

   Kom hit för lindring av spänningar och stelheter, för att förebygga problem och för att få en skön egenstund.

   Du är påklädd under behandlingen, ha gärna underställ eller mjuka träningskläder utan knappar och dragkedjor. Behandlingen utförs på mjukt underlag på golvet. Lite olja används ev. under ansiktsmassagen.

   Övrigt: Undvik att äta ca 1 timme innan massagen.
  • Ögonbryn & Fransar ( Tillval till övriga behandlingar

   75 kr
   Plockning av ögonbryn 75kr

   Färgning av ögonbryn och fransar 200kr

   Plockning av ögonbryn samt färgning av ögonbryn och fransar 250kr

   Obs! Färgen som används i behandlingen är ej ekologisk.
 • Gruppbokningar

  • Yin & Yang Yogastudio

   En personlig och mysig yogastudio med fokus på närvaro och medvetenhet. Lokalen ligger mellan Vanadisplan och Karlbergsvägen.
   Vi vill inspirera Dig till livsglädje. Boka din medvetna stund av närvaro på www.yinyangyogastudio.se

   NAMASTE

Om oss

Jenny Balotis, YOGAMASSÖR

År 2012 var jag på ett yogaretreat och fick för första gången tillfälle att prova Asiatisk yogamassage. Den timmen gjorde att livet tog en helt ny riktning, jag fick en riktig wow-upplevelse och kände en stark vilja att lära mig yogamassage och ge fler möjlighet att få ta del av denna fantastiska massageform. Efter min yogamassage-utbildning i 4 steg på Tina Lee Center har jag även utbildat mig till Yogalärare på Axelsons där jag framförallt har fastnat för yinyogan, vilket jag håller klasser i sedan 2016.

Utbildning

 • Yogamassage

Nora Alamien, EKOLOGISK HUDVÅRDSTERAPEUT

Som diplomerad ekologisk hudvårdsterapeut erbjuder jag vårdande terapeutiska behandlingar med ekologiska och naturliga produkter.
Jag tror starkt på att människan bör verka i samklang med naturen, då vi faktiskt är en del av den. Mina behandlingar är anpassade därefter. Jag jobbar på ett holistiskt sätt där hela du är i fokus; själ, kropp och sinne och vi utgår efter dig och dina behov.
De produkter som används är 100% ekologiska kallpressade oljor ur Organics by Saras hudvårdsserie. Dessa är effektiva, skonsamma och snälla mot miljön.

Yin & Yang Yogastudio

Boka tid
Jenny Balotis, YOGAMASSÖR
Nora Alamien, EKOLOGISK HUDVÅRDSTERAPEUT
Yin & Yang Yogastudio
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter