Yin & Yang Yogastudio

En personlig yogastudio med passionerade lärare, som vill inspirera till livsglädje i vardagen. Studion ligger mitt i Vasastan nära Vanadisplan.

Varmt välkomna till en stunds medveten närvaro i din vardag.
Namaste
"Min gudomlighet i mig hälsar din gudomlighet i dig"

Boka tid

  • AkuNova akupunktur

   390 kr
   AkuNova är en västerländsk akupunkturmetod som jag framförallt använder mot smärttillstånd som exempelvis ischias, nackspärr och ryggskott.

   1-4 nålar appliceras på en reflexpunkt på någon av kroppens leder, framförallt distala kroppsleder i händer och fötter.

   Resultatet kommer omgående och erfarenhetsmässigt får 8/10 patienter hjälp med Aku Nova. Många blir smärtfria med bara 1 behandling. Vissa behöver 2-3 behandlingar.

   Avgörande för behandlingens framgång är att du har ont när du kommer till mig.
  • AkuNova akupunktur och koppning

   490 kr
   Behandlingen startar med AkuNova akupunktur och avslutas med koppning. Effekten av behandlingen förstärks och kombinationen används med fördel vid muskelspänningar som skapar smärta.
  • Akupunktur / AkuNova Akupunktur / Koppning

  • Koppning

   390 kr
   Prova på kostnadsfri koppning - ett alternativ till djup massage där du ökar cirkulationen i kroppen. En utmärkt behandling för bl a stela muskler och spänningar.

   Koppning har blivit mer aktuellt efter OS i Rio då de amerikanska simmarna och gymnasterna sågs med runda märken på kroppen. Behandlingsformen är emellertid inte ny, utan flera tusen år gammal och används världen över.

   Inom österländsk medicin är glaskoppar vanligast och man eldar i dem för att skapa ett vakum. Det finns även silikonkoppar eller plastkoppar som man pumpar ut luften ur.

   Behandlingen är skön och påminner om massage och märkena som kan uppstå försvinner inom några dagar.
  • Kosmetisk ansiktsbehandling med akupunktur

   790 kr
   Kosmetisk akupunktur ökar kollagenproduktionen lokalt och ger spänst åt muskler och hud i ansiktet. Lyster uppstår i huden och man ser piggare ut.

   Mellan 15-70 små tunna nålar sätts i ansiktet och hela behandlingen tar cirka en timma. För ett mer varaktigt resultat ges ett tiotal behandlingar i en serie med en veckas mellanrum. Därefter upprätthåller man resultatet med en behandling var 6-8: e vecka.

   Resultatmässigt så brukar man endast känna stramhet efter första gången. Efter 3-4 behandlingar kan man räkna med att det börjar synas.

   Vad händer i huden?
   * Ökar kollagenproduktionen i huden
   * Ökar keratinproduktionen i huden
   * Ger spänst åt slapp hud
   * Minskar rynkor och fina linjer
   * Ger huden bättre lyster
   * Minskar mörka ringar under ögonen
   * Minskar påsar under ögonen
   * Ger klarare blick
   * Mjukgör huden
   * Förstärker immunförsvaret
 • Gruppbokningar

  • Yin & Yang Yogastudio

   En personlig och mysig yogastudio med fokus på närvaro och medvetenhet. Lokalen ligger mellan Vanadisplan och Karlbergsvägen.
   Vi vill inspirera Dig till livsglädje. Boka din medvetna stund av närvaro på www.yinyangyogastudio.se

   NAMASTE

Om oss

Jenny Balotis, YOGAMASSÖR

År 2012 var jag på ett yogaretreat och fick för första gången tillfälle att prova Asiatisk yogamassage. Den timmen gjorde att livet tog en helt ny riktning, jag fick en riktig wow-upplevelse och kände en stark vilja att lära mig yogamassage och ge fler möjlighet att få ta del av denna fantastiska massageform. Efter min yogamassage-utbildning i 4 steg på Tina Lee Center har jag även utbildat mig till Yogalärare på Axelsons där jag framförallt har fastnat för yinyogan, vilket jag håller klasser i sedan 2016.

Utbildning

 • Yogamassage

Kristina Hartzell Borg

1989 upptäckte jag den traditionelle kinesiska akupunkturen och har sedan dess varit fachinerad av behandlingsformen som utövats i tusentals år. Den baseras blad annat på att understödja kroppens egen inneboende förmåga till läkning och att uppnå balans i kroppen.

På Yin & Yang Yogastudio erbjuder jag nu behandlingar inom Koppning, AkuNova och Kosmetiskt Akupunktur. Både Koppning och Akunova är utmärkta behandlingar mot smärta och stelhet. Kosmetisk Akupunktur används framför allt för att uppnå lyster och elastisitet i huden i ansiktiet.

Varmt Välkomna!

Utbildning

 • Diplomerad inom västerländsk Akupunktur-AkuNova & Kosmeteiskt Akupunktur samt studerar termin 4 av 6 på Akupunkturakademin i Stokholm.

Nora Alamien, EKOLOGISK HUDVÅRDSTERAPEUT

Som diplomerad ekologisk hudvårdsterapeut erbjuder jag vårdande terapeutiska behandlingar med ekologiska och naturliga produkter.
Jag tror starkt på att människan bör verka i samklang med naturen, då vi faktiskt är en del av den. Mina behandlingar är anpassade därefter. Jag jobbar på ett holistiskt sätt där hela du är i fokus; själ, kropp och sinne och vi utgår efter dig och dina behov.
De produkter som används är 100% ekologiska kallpressade oljor ur Organics by Saras hudvårdsserie. Dessa är effektiva, skonsamma och snälla mot miljön.

Yin & Yang Yogastudio

Boka tid
Jenny Balotis, YOGAMASSÖR
Kristina Hartzell Borg
Nora Alamien, EKOLOGISK HUDVÅRDSTERAPEUT
Yin & Yang Yogastudio
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter